|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:15 am
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
аз пък познавам още повече които избягаха след "демокрацията", и много от тях избягаха точно заради "демокрацията" тъй че ако теорията ти е базирана на брой избягали - издиша яко
|
| Пон Апр 11, 2022 2:15 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ушанка! Омразният TGI е избягал през соца, но той е предател, естествено!
|
| Пон Апр 11, 2022 3:35 pm |
|
 |
|
nik
|
типично зомби - пак започва с обидите като не му харесват фактите
бягат и се връщат ежедневно всякакви хора, едни щото си мислят че на запад парите падат от небето, и се връщат разочаровани, други щото се оказало че на запад трябва да се работи, щото им трябват роби, и се връщат пак на държавната службичка, щото могат да си вършат личната работа в работно време трети пък щото на запад няма време за поркане по цял ден, и ако ходиш вечно замаян и безполезен на работа ще те изхвърлят, тъй че обонго ти специално и да искаш не можеш да избягаш...
|
| Пон Апр 11, 2022 3:41 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Добре де, nik, да се разберем веднъж завинаги: как да те наричам след поредния ти тъп и упорит пост? Калпак или чалма не върви, цилиндър още по-малко. Може би копейкаджия? Предложи ти!
|
| Пон Апр 11, 2022 4:17 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Избягаха тогава, защото по-рано не можеше - стреляха по границата. И пак избягаха на запад - СЛОЧАЕНОС? НЕ МИСЛА! Така че нищо не издиша, щото не бройката е важна, а посоката.
|
| Пон Апр 11, 2022 4:25 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
и кои избягаха ... таксиджии, строители, чистачки - с мечти за кинти почти всички "специалисти" се върнаха мислиш инджинера ще чисти две години къщи докато намери работа? едит: и на всичкото отгоре повечето се разведоха 
_________________ main[-1u]={1};
Последна промяна TheWizard на Пон Апр 11, 2022 4:34 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Апр 11, 2022 4:29 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Ушанка! Аз напуснах, не бягах, чак през 2000-та защотото се видя оправията тук. И за първи път се почувствах човек. А се върнах поради лични и некасаещи никого тук причини, не твърдя, че не съжалявам, но изборът си беше мой.
|
| Пон Апр 11, 2022 4:34 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
аз лично съм "бягал" във френско и английско имах чувството, че месното население са умствено изостанали... чесно
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Апр 11, 2022 4:39 pm |
|
 |
|
nik
|
А най жалкото знаете ли кое е - че цъкат с език колко са избягали основно такива които никога не са живяли на запад, а тия дето са ходили и видяли не им е особено приятно да разказват истината за условията на живот, най много да пуснат някоя снимка у фейса, ама не от квартирата дето живеят 10 човека а някъде другаде, и не с децата щото те са си в бг, и не с жената щото тя вече е с друг, и бърза като се щракне да се прибира щото е смазан от бачкане и знае че утре пак ще блъска като роб, щото трябва да спести някой лев да се прибере лятото да си види децата и да се прави на велик колко добре си живее на запад
|
| Пон Апр 11, 2022 4:43 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Все тая кой е избягал, всички избягаха на запад, там дето руски ботуш не е стъпвал, щото както се знае, където стъпи - трева не никне. Т.е. на практика всички бягаха и бягат от последствията от руската политика.
|
| Пон Апр 11, 2022 4:44 pm |
|
 |
|
nik
|
Бягат където има повече откраднато, щото запада не е заработил с честен труд всичко което има, но вече нещата се променят, ако не докопат ресурсите на русия скоро няма да има причина да бягат на запад
|
| Пон Апр 11, 2022 4:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Еййй колко съм заблуден, да не знам от какво бягам цял живот...а някой дали се замисля, че може да няма бягащи ? Може просто на някой да му е писнало от социализъм, европеизъм и куп ЕС простотии? И утре когато и в САЩ се утвърдят на власт същите социал бюрократи а може и доста преди това, ще съм някъде другаде, защо не и в Русия.... Европа, а вече и България са ми извън листа на предпочитаните дестинации. Не, че не се оправям в България, такива като мен проблеми нямат, но защо да си причинява човек излишни главоболия да го наречем, вярно е че си падам малко садист но имам и къде по интересни занимания.
|
| Пон Апр 11, 2022 6:50 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Е демокрация значи човек да има право на избор.
|
| Пон Апр 11, 2022 7:07 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе силно ме съмнява, че не означава точно това, но ще оставя обяснението на Миро 
|
| Пон Апр 11, 2022 7:10 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Чета ви и ви се радвам, ама нямам време за философстване  Очевидно е, че в по-развитите икономики е по-добре за бизнес, а от там и за живот. Нормално е да се бяга натам. А по времето на соца имаше и идеологически причини, освен икономическите. Но това с бягането ми е малко странен аргумент. Доказва единствено, че соцът не е бил по-добре от запада, нещо което не съм забелязал някой да твърди. Демек спор няма ама си даваме аргументи 
|
| Пон Апр 11, 2022 7:24 pm |
|
|