|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:30 pm
Тема за инвазията на русия в Украйна
Тема за инвазията на русия в Украйна
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Re: Тема за инвазията на русия в Украйна
 |  |  |  | ToHu написа: Ммм долна отрепка ....до тука ли ви стигнаха вилиците? Я си пуснете бързо снн и ббс, там ще научите някое по-благозвучно определение. Аз полагам много усилия да не пиша определения за хората тук, най-малкото защото не се виждаме лице в лице, но някак привържениците на Украйна си позволяват да го правят и то за хора които нито са виждали нито познават. Как решихте, че някой е отрепка при това долна ? Що пък не горна ? Май се вземате много насериозно, а аз да ви кажа от позицията на някой който със сигурност има много повече възможности, и е видял много повече неща, а и най-вероятно знае много повече неща ...смешно е, и е жалко, вземете малко се осъзнайте, не ще нищо повече от хората които обиждате или мравките които стъпквате без дори да разберете, и някак не отива да раздавате такива определения. И за да не стане грешка, не адвокатствам на Н'Бабане, но не понасям страхливците които са много смели когато обиждат някого когото си мислят, че няма да срещнат и се спотайват като мишки когато наистина го срещнат. |  |  |  |  |
Страшна работа е, но гласуването реши (поне за сега) тая тема да съществува.  Но и аз съм забелязал, че прозападните украинопоклонници са бая по-агресивни от отсрещната страна.
|
| Сря Апр 06, 2022 8:30 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Интересно ми е защо. Обидата не е аргумент, а израз на безсилие да аргументираш тезата си. Като в спор - нещо от рода "ти па си мноо убав ... "
|
| Сря Апр 06, 2022 8:35 pm |
|
 |
|
michev
|
Мисля си, че изобщо теми на тема политика и новини, различни от тия за електроника не трябва да има. Форума отдавна е активен само в тях и това постоянно дракане и мерене на пишки отблъсква доста хора. Дори и да четат - вече не пишат. Та да, моето мнение е, че не само тая тема трябва да изчезне ами и някой други. Ама продължавайте в тоя дух. Скоро наистина няма да има други теми тук.
|
| Сря Апр 06, 2022 8:39 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Видял си един пост в който един колега леко си изпусна нервите и си направи кардиналните изводи. Това, че един изпадаше в лудешки възторг, когато рашисти разпръскваха цивилни с изстрели, видя ли го? Това, че ме нарекоха продажник и се смяха сърцато, защото съм пратил пари на Украйна, видя ли го? Това, че един от путофилите беси политици по дърветата, видя ли го? ........ Ти изобщо, четеш ли нещо преди да мяташ темите в кошчето?
|
| Сря Апр 06, 2022 8:45 pm |
|
 |
|
sthx
|
Преди години в анкети участвуваха около стотина души. Сега - 4 пъти по-малко.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Апр 06, 2022 8:56 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Както във вица за потъналия кораб с 1000 адвокати на борда - че това било едно добро начало, бесенето на политици (разбирай търсенето на отговорност за безобразията им чрез страх от физическа саморазправа с тях от потърпевшите) може би е начина да се поозаптят, не мислиш ли? (особено при нашата работеща правораздавателна система ...) И би било добре ако дадеш (или някой който може) определение какво е путофил.
|
| Сря Апр 06, 2022 9:01 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Много неща...ама накратко - руската тема разцепва и разкъсва българското общество много преди 1878г.. Това трябва да се осъзнае и преодолява. В личен план - не обиждай опонента си, ако си го обидил вече - намери сили да се извиниш. В името на една по-добра България.
|
| Сря Апр 06, 2022 9:06 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз си признавам без бой че съм путофил. Само някоя от жените които визирам да не разбере... 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Апр 06, 2022 9:33 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Апр 06, 2022 9:47 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
|
| Сря Апр 06, 2022 11:41 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Чет Апр 07, 2022 12:08 am |
|
 |
|
nik
|
както вече казах всичко си има причина https://www.nbcnews.com/politics/nation ... -rcna23014та при една такава масирана пропагандна кампания по целия свят, ангажирайки всички световни медии, финансирани с милиарди долари да пробутват пропаганда без никакви доказателства, съвсем нормално е атакуваната държава да прави опити да се защитава
|
| Чет Апр 07, 2022 3:52 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Апр 07, 2022 5:34 pm |
|
 |
|
nik
|
Да, върна се рублата, но интересното сега започва - след новите методи за разплащане има голяма вероятност да поскъпне повече от колкото е била преди войната, като цяло започнаха да надцакват запада с техните номерца
|
| Чет Апр 07, 2022 5:46 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
|
| Чет Апр 07, 2022 5:48 pm |