| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Тема за инвазията на русия в Украйна
Аз пък мисля че няма такова нещо като военно престъпление. Това е някаква измислица след втората световна. Войната затова е война - хора загиват, селища се унищожават и т.н. Така е било от началото на историята досега. Ако искат нещо дето прилича на война ама не е, да си бяха организирали един ръгби мач 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Апр 05, 2022 9:43 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
беш ли ги и войната има "правила" ... смисъла им е да не те хванат  ама дори да те хванат, бития го отнася...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Апр 05, 2022 10:20 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Типично руски медийни похвати. Първо казаха "такова животно нема". После, като им доказаха, че има, минаха на "а вие защо биете негрите".
Хубаво нещо е женевската конвенция. Но ако някой потроши дома ми, семейството ми и живота ми, то аз не съм много сигурен, че бих се придържал към нея.
|
| Вто Апр 05, 2022 10:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
За втори път се зазяпах в тази тема, пак не ми стигнаха нервите да се задълбоча и точно затова гласувах с "Да" в анкетата.
|
| Вто Апр 05, 2022 11:01 pm |
|
 |
|
nik
|
Именно, след 8 години трошене на домове и семейства в донбас и донецк сега е ред да трошат нацистки глави Странно защо някои хора не могат да преценят ситуацията гледайки отстрани, трябва да им дойде на главата и тогава рязко сменят позицията си
|
| Сря Апр 06, 2022 12:50 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
миролюбивите раZZиани искали само да освободят Европа и "да изградим отворена Евразия - от Лисабон до Владивосток ", споделя Медведев. https://novini247.com/novini/dmitriy-medvedev-zamestnik-predsedatel-na-saveta-za-sigurnost-na-ruskata-federatsiya_4283967.html
_________________ путинофили: "иди н***й"
|
| Сря Апр 06, 2022 8:57 am |
|
 |
|
syscop
|
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Апр 06, 2022 9:05 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Защото не съвпада със нечии интереси, но да е ясно това не са интересите на недоволните 
|
| Сря Апр 06, 2022 9:25 am |
|
 |
|
lcr
|
Върви да поживееш в Русия или в с. Корея и ще разбереш.
|
| Сря Апр 06, 2022 10:04 am |
|
 |
|
syscop
|
Лисабон е в южната част на Северна Корея 
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Апр 06, 2022 10:10 am |
|
 |
|
nik
|
За който още живее в 20 век да му кажа че през 21 век пропагандата в европа задминава тая на русия и северна корея взети заедно, и разликата в стандартите започва бързо да се стопява https://m.dir.bg/dnes/politika/grazhdan ... ki-saytove
|
| Сря Апр 06, 2022 10:11 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Егати и гнусарите долни. Днес решили да ограничат тези, утре ще вземат да решат и други сайтове да ограничават. Трябва да нямаме и гръбначен мозък, за да им позволяваме да правят това. Евала на тези от сдружението. (без значение какви са им мотивите) М/у другото съм чувал от студенти, че в развитите демокрации (Германия например) има списък със сайтове, които ако браузваш ти изпращат предупреждение, а при повторно браузване ти прекратяват услугата. (Нека някой от живеещите там да даде яснота по въпроса) ЛЦР, според теб това нормално ли е да се случва в "демократична" държава, в която "има" свобода на словото и достъп до информация гарантиран от конституцията? (Вижте в светивните рейтинги за свобода на словото БГ на кое место е ...)
|
| Сря Апр 06, 2022 11:18 am |
|
 |
|
lcr
|
|
| Сря Апр 06, 2022 12:21 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Гледай тук какво става с правата, свободите и конституционните гаранции  :
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Апр 06, 2022 12:28 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами аз съм живял в Русия, и е доста по добре от България а и доста европейски държави. Има много други които са живели и са доволни, а аз последно съм живял там 2005-тя, онзи ден говорих с хора които голяма част от времето си прекарват там, и от това което разбрах, в момента нещата са още по-добре, и това са хора които могат да живеят навсякъде, и до войната са предпочитали част от времето да го прекарват там. Стига с тия промивки, и с тига с тия опорки, къде живеели децата на богатите, като имаш милиони можеш да живееш навсякъде, живеят там където им е кеф, може би трябва да се замислиш че за тях има и други причини, като да си на 1 час от яхтата си за 20 млн а не на 10, да си близо до средиземноморието, или пък до Монте Карло, Сан Марино, Бевърли хилс ...да не мислиш че нормалните хора се натискат да живеят там ? Сравняват се несравними неща, и на тази база се тръбят пълни глупости. Същото се говори и за Китай, ама знаеш ли колко китайци искат да емигрират, провери, и това не са манипулирани от ККП данни това е факт, не повече от 10%. У нас всеки втори би сикал да се махне някъде, ама не защото яхтата му е на френската ревиера, или му е по лесно да ходи до фризьора си в Милано или Париж .... Толкова не сте наясно със света и живота че и Господ не може да ви помогне 
|
| Сря Апр 06, 2022 12:31 pm |
|
|