Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Мдам, руснаците лъжат много по-организирано и методично. От време на време им хвърлям по някой поглед, но не научавам нищо ново. Последното се отнася и за рИвящите против цензурирането на руските източници: аз имам руски канали по кабеларката, но не ги гледам. Ако искам новини ползвам интернет, а там много рядко и за много кратко нещо е било недостъпно.
При наличие на толкова много информация не разбирам защо трябва да усреднявам руски и украински лъжи или истини, за да се получи като във вица: "Единият яде варени картофи, другият кюфтета, а средностатистически и двамата ядат мусака"?!

Основната байка за ликвидирането на фашизма: к'во излезе, че повечето украинци са фашисти?! Лошото е, че след войната има голяма вероятност да станат.

Русия загуби войната още след първите дни. Бях гледал руско видео какво е мнението на германци за противниците им през ВСВ, това което помня е: англичаните са лъвове командвани от магарета, американците са агресивни и е кеф да им спретнеш засада, а руснаците са простовато-праволинейни.

Правдиво видео за бъдещето, само заглавието малко подвежда: https://www.youtube.com/watch?v=ZzVi-r-uZ2I

Чет Мар 31, 2022 1:24 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
bongo_x2 написа:
Русия загуби войната още след първите дни. Бях гледал руско видео какво е мнението на германци за противниците им през ВСВ, това което помня е: англичаните са лъвове командвани от магарета, американците са агресивни и е кеф да им спретнеш засада, а руснаците са простовато-праволинейни.

Правдиво видео за бъдещето, само заглавието малко подвежда: https://www.youtube.com/watch?v=ZzVi-r-uZ2I

Бонго, пак нищо не си разррал за могучая и непобедимая - велика векторна стратегия, съчетана с повсеместно задръстване. Направо втрещи всички военни анализатори - гениална тактика.

Чет Мар 31, 2022 1:40 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
A в Китай става все по-интересно
https://edition.cnn.com/2022/03/31/tech ... index.html

Чет Мар 31, 2022 1:49 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
А бе майната му на Китай, дано по-скоро се загроби, ама надали. Между другото вече около 1/3-та от Сибир е китайски (мнооого кофти!) и като гледам тенденцията е да стане целият.

Ама: к'ви източници ползвате, бе хора?! Дори след адблокерите не мога да не споделя колко зъба имам в устата си. Това не ви ли нашепва нещо? Аз като срещна такава страница ѝ тегля майна...
PS Нямах предвид точно CNN, но е показателно.

Чет Мар 31, 2022 2:02 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Нищо повече от западна пропаганда в севернокорейски стил, цялата статия базирана на разтегнати локуми от една цифра 60к повече сменящи си работата спрямо предишен период, какво са 60к на милиард и половина?!?

Прайвът, да питам нещо - по тая логика щом толкова много англичани се преместиха да живеят в бг значи ли че бг е станало по хубаво място за живене от англия?

Чет Мар 31, 2022 2:04 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Имаше един стар соц. виц, който най-точно илюстрираше руските медии:

Състояло се състезание - гладко бягане на 1000 м. между Рейгън и Брежнев. И тъй като Рейгън бил по-жизнен, спечелил.

Руските СМИ съобщават:

Състоя се състезание по гладко бягане на дистанция 1000 м.
В него руският участник, за пореден път демонстрира качество, сила, стил, мъжество и воля за победа, като се класира втори.
Американският състезател се класира предпоследен.

Чет Мар 31, 2022 3:46 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тук се оформиха два лагера, единият мрази американците, другият мрази руснаците...

Аз съм против омразата, особено когато е на етническа/национална основа. Казвам го, защото не искам това видео на Сайръс да се интерпретира като подкрепа на някой от лагерите по-горе.

Чет Мар 31, 2022 4:58 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тогава нека го кажем по-простичко: не мразя циганите, мразя циганските номера

Чет Мар 31, 2022 5:04 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Много общо и респективно - неточно казано.

Аз не мразя руснаците. По-скоро не приемам безхаберието и бездействието им по отношение на властта.

Това далеч не означава, че пък обичам американците.

Ако има нещо, което наистина мразя, това са "експертите" по конспиративни теории.

Чет Мар 31, 2022 5:10 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Как така ги мразиш тия "експерти" по конспирациите а цял ден им копираш линковете в несвяст?

Чет Мар 31, 2022 5:15 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Е четейки постовете ти си лъха точно на омраза и ненавист, още повече от човек който изглежда се опитва да прави разлика между добро и зло и интересите му излизат като че ли извън неговите лични.
Аз лично не мразя нито едните нито другите, но както е имало моменти в които ми се е искало да удуша някой американец е имало и моменти в които ми се е искало да удуша руснак, интересно тези моменти са много по-малко от тези в които имам подобни чувства към Българи и Румънци :)
Не че моите разбирания и мисли са от някакво значение за някого, но в конкретният случай ме дразни нереалното изкривяване на реалността и тоталния контрол, при това успешен, на масите....както и да е, хората са казали поживем увидим ...изкарах още 100 рубли, ако имах и правилното е ....

Чет Мар 31, 2022 5:18 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
miro_atc написа:
Тук се оформиха два лагера, единият мрази американците, другият мрази руснаците...

Аз съм против омразата, особено когато е на етническа/национална основа. Казвам го, защото не искам това видео на Сайръс да се интерпретира като подкрепа на някой от лагерите по-горе.

Напротив, това видео е отлично пособие за омраза. Краварите подкрепят сепаратизма на едно място и едновременно с това териториалната цялост на друго. Принципи? Идеология? Булшит.

Чет Мар 31, 2022 5:23 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Щом руското лъжене ти изглежда структурирано и координирано, то аз не се учудвам, че не разбираш това, което пиша. :D

Чет Мар 31, 2022 5:24 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Реконструктор написа:
Напротив, това видео е отлично пособие за омраза. Краварите подкрепят сепаратизма на едно място и едновременно с това териториалната цялост на друго. Принципи? Идеология? Булшит.

Ако го извадиш от контекста - да. Но аз точно това не исках да се прави, защото то е предназначено за обикновения американец, който трябва да бъде убеден че няма нужда от вдигане на военния им бюджет.

Чет Мар 31, 2022 6:02 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
никой не мрази хората

шайката на байГъз мрази Путин ( Кремъл ) за причинени щети и облъчва всички останали Zомбита да им подкрепят идеята
а най много ги боли, че ги бият по техните правила ( шот )

https://www.youtube.com/watch?v=6gp4LxqftLc
( началната част )

Прикачени файлове:
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg [ 230.03 KiB | Прегледано 2485 пъти ]

Чет Мар 31, 2022 6:03 pm
Докладвай
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща