| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
ай пшеница, слънчоглед, стомана ама тютюна кво общо има с Украйна
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Мар 27, 2022 6:13 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Начи, вместо да се трие поголовно просто трябва да се баннат две ушанки, поне временно. Вчера си купих 5 кутии цигари и никой не ме пита защо. В селския магазин също е пълно, но няма от моите.
|
| Нед Мар 27, 2022 7:36 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Не помня баш къде ви пуснах видеото че американосите ще правят биолаборатория у нас, е вече са я почнали официално и с разрешение. Малко е голяма картинката щото е сканиран документ. Интересно кво ги е грижа тях за нашите заразни болести.
|
| Пон Мар 28, 2022 4:07 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
И защо да се баннат две ушанки а не още няколко неушанки, едните в повечето случаи постват основно линкове, а другите повтарят като развален грамофон скрап и путлер в различна последователност.
|
| Пон Мар 28, 2022 7:10 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пон Мар 28, 2022 9:36 am |
|
 |
|
nik
|
+5 Хора които са неспособни да приемат факти ще се чувстват по добре в друга среда, като например при плоскоземци или търсачи на енергия от вакуума, там се занимават с такива дейности отричащи всичко познато на човечеството
А това което е пуснал пипилика - защо ли не ме изненадва.... Чудно само кой ще ги спре да правят и експерименти?
|
| Пон Мар 28, 2022 11:38 am |
|
 |
|
nik
|
хамериканосите се опитаха да подхлъзнат полша с миговете, те обаче хитро излязоха от ситуация сега дойде нашия ред да ни набутат във войната https://dnes.dir.bg/politika/shestima-b ... za-ukrayna6 бивши министри... това само показва от колко време България е колония на америка не става ясно как дистанцирането от конфликта между америка и рисия ставаме лесна плячка на удари?!? или просто опипват общественото мнение преди да пристъпят към действие...
|
| Пон Мар 28, 2022 5:57 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
ToHu щото като направиш една бегла статистика ще видиш кои две ушанки бълват 50% от мненията, но според мен те са две "самоличности" на едно същество. Останалите изгъзици се появяват предимно във спор с тях и предимно от хора, които обикновено не пишат за политика.
Всеки си има права докато не започне да пречи на останалите.
|
| Пон Мар 28, 2022 6:22 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Bongo, за да те успокоя ти казвам, че nik и TheWizard са двама различни човека. Познавам единия.
А че гнусарите отвъд океана се опитват всячески да ни набутат във войната следвайки единствено собствените си интереси без грам мисъл за нашите - мисля че е повече от очевадно. Имат си инсталирани марионетни управляващи у нас и наистина от нас зависи дали ще им позволим да ни използват, както използваха и използват и в момента украинците като пушечно месо за собствените си интереси.
Евала на поляците. За момента устискват на напъна грижейки се за своите интереси ...
Странно ми е толкова ли това не се вижда или на мен ми се привижда?
А от това, което ToHu разправя, че се случва зад океана излиза, че тотално сме в информационно медийно затъмнение, защото по нашите медии това не се отразява по този начин и зме облъчени с едностранна информация.
От съветската матрица сега налетяхме на задокеанската такава... Не ми се живее в матрици
|
| Пон Мар 28, 2022 7:41 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
 заеби го, той е дребна душичка, просто алкохола му идва в повече Пол Робъртс ... обяснения за злобата им https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB-%D1% ... %B8%D0%BD/
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Мар 28, 2022 8:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
emilvtc вярвам ти, че познаваш единия. А другия?  Мии виж горната писанка на "Вълшебника"... Откакто взеха разпалено да ги дрънкат почти не се засичат и двамата във форума, ако не броим петте минути. Не казвам, че е голям зор един човек да е едновременно с два ника вътре, ама е неплатен труд.
|
| Пон Мар 28, 2022 9:43 pm |
|
 |
|
nik
|
Интересна теория с интересни въпроси https://youtu.be/xR0OjIfbVMUЗащо кирчо подлогата си е говорил няколко пъти със зеленски и нито веднъж не е поискал освобождаване на българския кораб...
|
| Пон Мар 28, 2022 9:52 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Не е ли по-лесно путин да изтегли всички войници от Украйна и това автоматично ще реши въпроса с кораба.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Мар 28, 2022 10:03 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Това, което аз прочетох, че е казал е, че не иска да рискува да го прекарва през мините и затова го оставя.
Навярно е по-добре информиран за рисковете от руските агит-врякала.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Мар 29, 2022 1:20 am |
|
 |
|
nik
|
какво може да е знаел? че украинците поставят мини докато отричат и обвиняват руснаците? все пак кораба не е от вчера, имаше достатъчно проспано време през което можеше да се изтегли, или най малкото да си отвори устата вместо да тича да обслужва чужди интереси за баламите винаги измислят някакво "обяснение" за което не е нужно да се стараят много щото баламите вярват на всичко проблема е че говорим за Кирчо подлогата, който сам решения не може да взема, чака заповеди от американското посолство а когато заповедите идват от там винаги накрая оставаме в подобна ситуация
|
| Вто Мар 29, 2022 2:13 am |
|
|