Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
Проблем с клавиатура на лаптоп...
Наскоро смених Windows-a Media Center 2005 с Windows XP Professional и се появи следния проблем - както си пиша и курсура подскача случайно някъде из написания преди това текст и аз продължавам да си пиша там - което е супер досадно, защото минава време докато се усетя и съм написал доста неща. Та това го прави откак смених бозата. Някой имал ли е подобен проблем - най-вероятно е от някой драйвер (сложих си тоя от сайта на производителя) ама все пак да попитам. Не ми се вярва да е от самата клавиатура, защото щеше да го прави и преди това. Ако има значение - лаптопа е Gateway MX6650.
А може ли да се регулира чувствителността на touchpad-а? Да не "лови" от далече, след инсталирането на ХР ?
Пон Авг 14, 2006 12:21 am
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
Опааа - умно . За това не се бях сетил. Даже въобще несъм му инсталирал драйверите, защото не го ползвам. Та най-вероятно тръгва с нещо по подразбиране и е много чувствителен. Вече съм почти убеден, че е от него. Ей сега ша му сложа драйвера и ще пробвам.
Пон Авг 14, 2006 12:41 am
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Това беше сега, няма проблем с клавиатурата, дето се оказа проблем с тъч-пада. Нестига, че не го ползвам ами и проблеми създава гадината. Имаш една бира от мен някой ден . Мерси.
Потребители разглеждащи този форум: Мъдуро и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл