|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 2:31 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от цивилизования свят
tgi, едва ли са русофили. Просто са продажни дребни душици, готови да продадат и майка си за пари и/или власт като са лоялни към кредиторите си докато им плащат. (това е в сила и за всякакви там други чуждо-фили следвайки финансовият или друг там интерес)
Проблема на нас ни е, че няма българофили май.
|
| Чет Мар 17, 2022 8:50 pm |
|
 |
|
nik
|
проблема е че ако не си надупен към америка автоматично ставаш русофил, дори да си само българофил, това облъченото зомби не го различава само не разбрах за кой цивилизован свят говори тоя ... ? дето мъжете носят секси бельо ли? и друго не разбирам - защо едни като са свикнали да са вечно надупени на някой, искат да набутат и останалите да се дупят като тях? тва изобщо ЛГБТ културата и натрапването на техните фетиши хич не го разбирам...
|
| Чет Мар 17, 2022 8:58 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Споко, скоро всички ЛГБТ ще бъдат излекувани. Предстоят мъчителни години, все си мислех че я ще ме изяде крокодил, я мексиканец или канибал, но току виж може да съм късметлия и да ме светне някой нукче, поне ще се мре с красива гледка 
|
| Чет Мар 17, 2022 9:32 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Емиле, те смятат себе си за русофили и биха продали близките си без да им мигне окото за да се наврат ако успеят под подметката на господаря си. Правили са го и сме свидетели ще за гнусна пасмина са когато чувстват зад гърба си господаря си - наслаждават се как с хора хранят свине и подобни.
Разбира се като ги посочиш с пръст почват да врякат за американци и марсианци, сякаш някога едните или другите са стъпвали тук, камо ли да са безчинствали като тях. Слугинският манталитет е вродено качество, не мисля, че може да се възпита - и те са родени такива.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Мар 17, 2022 10:44 pm |
|
 |
|
nik
|
кой визираш? кои са тези те? емил също е посочвал издевателствата на американците не еднократно? него ли адресираш като слугински манталитет? тони пък каза колко много лъжат западните медии на които така вярно се кланяш? и той ли е слугински манталитет? а не, той беше ушанка... ааа чакай, сетих се, може би мен визираш? понеже не можеш да се откъснеш от западната пропаганда "щом не си с нас си против нас"? значи не може да съм българофил, може да съм единствено американофил или русофил? това бинарно облъчване така яко ти е увредило мисленето че си тотално изключил връзка с реалния свят
между другото, в този реален свят който ти скоро не си виждал, се познаваме лично с емил, осъзнаваш ли колко жалък изглеждаш докато говориш на единия лошо за другия? и в каква ситуация го поставяш? още повече пък умишлено неверни неща? знаеш че няма нищо вярно в това което казваш, всичко е плод на едно увредено въображение, но въпреки това лазиш пост след пост да плюеш и плещиш простотии
жалки постъпки, много жалки и напълно неприемливи за човек на тази възраст
|
| Чет Мар 17, 2022 11:30 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Внимание, мъдрост: Когато се кланяш към запад (или изток) гза ти остава навирен към изток (или запад). Ний сме по средата, бре! Някога сме ги учили, сега те ни... за да не си признаят.
Хич не ми пука затях, особено с оглед на продажните ни политици! Ще ни направят по-зле отколкото сме?! Били сме и пак ще бъдем, нека поне да е заради гордостта ни!
Последна промяна bongo_x2 на Чет Мар 17, 2022 11:45 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Мар 17, 2022 11:40 pm |
|
 |
|
tgi
|
Достатъчно ясно съм написал кого визирам, не се смятай за по-важен отколкото си. Ако разпознаваш себе си - добре. Ако не - още по-добре. И се научи да не врякаш толкова, с Тони се познаваме отдавна и го смятам за един от най-трезвите хора, които съм срещал, не се навирай където не ти е мястото.
Вдигаш врява като трол от руската тролеферма - какъвто не мисля, че си, в някои случи си бил в противоречие с това, което им спускат. Рядко, но забележимо. Но врякането ти за лошия запад е чиста проба фрустраж от неудачите в *твоя* си живот, не са ти криви нито американците нито марсианците, помисли върху това. Всички знаят, че светът е нечестен но само ти врещиш по цял ден повтаряйки едно и също с пяна на уста.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Мар 17, 2022 11:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
tgi , казах ти, че няма смисъл... А те са "двама", май. Понеже прекалиха: от дни следя и не съм засичал Ник и Вълшебник да са едновременно във форума, освен кратки случайни мигове, защото инфото се обновява на 5мин май. Мии дори това е изтъркано: игра на добро и лошо ченге, а копейките влизат в един джоб. Не че е трудно човек да влезе с два ника едновременно, но като го мързи, пък има и инструкции да чете...
Последна промяна bongo_x2 на Чет Мар 17, 2022 11:59 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Мар 17, 2022 11:46 pm |
|
 |
|
nik
|
май пяната пада от твоята уста, избърши се и си пий хапчетата
не врякам, само опровергавам с факти пропагандата която едни зомбита се опитват да натрапват, точно като ЛГБТ натрапват наклонностите си на околните ако ти си такъв досадник заради твоите си неудачи в твоя живот - аз не обвинявам други, нито страдам от неудачите си, нито от неудачите на дядо ми моя живот си е мой живот, фактите по света са си факти на света, едното няма общо с другото за един трезво мислещ човек, съжалявам ако и това не успяваш да разграничиш с бинарните си увреждания
смятам няма нужда от още жалки постъпки
|
| Чет Мар 17, 2022 11:56 pm |
|
 |
|
tgi
|
Преброй си постовете преброй и моите откак почна войната, после врякай как не си бил врякал и как нямало пяна по устата ти.
|
| Пет Мар 18, 2022 12:06 am |
|
 |
|
nik
|
Няма какво да броя, ти лазиш да плюеш по всеки казал нещо лошо за хамериката и западната пропаганда, като познаваш тони и му вярваш хвани го да ти разкаже малко истини за живота, много сме коментирали с него и бих казал че има много какво да научиш от него
Наистина смятам че може вече да спреш с жалкото поведение
|
| Пет Мар 18, 2022 12:25 am |
|
 |
|
ToHu
|
Всеки си има неговата истина. Аз лично не се препоръчва интересувам от истините на другите стига да не ми бъркат в интересите. Както и преди писах, дразни ме едностранчивото излагане на истината. Руснаците и Американците са едни и същи, всеки си гледа неговият интерес, но това сляпо повтаряне на клишета и за едните и за другите най-малкото не води до нищо, освен до завиране на главата в пясъка. Дали Ник ще плюе американците и ще ги изкара най-голямото зло или lcr ще прави същото за Руснаците за мен е едно и също. Аз не съм фен на нито едните, нито другите, като хора по-мо допадат Руснаците, ама не московчаните, и със сигурност за нашата история сме получили повече позитиви и помощ от Руснаците, без значение каква им е била целта. Ако въпроса е кой да ти е господар, сами си решете, но аз предпочитам да има поне двама господари, така винаги може да минеш между капките, докато целта на Американците е да няма друг освен тях. Живял съм и в Русия и САЩ, разликата е огромна, ако зависи от мен не бих живял в нито една от двете, и двете места си имат предимства и недостатъци, и всяка страна си има нейните цели и интереси. Не съм видял лошо нито от едните нито от другите, не пряко, и едните и другите са вредили на страната ни, и едните и другите са помагали на страната ни. Да го кажем така, имам 3 котки и 2 кучета, ако утре нямам какво да ям първо ще изям кучетата и след това котките, няма да се замисля и за миг, същото е и с отношението ми към американци и руснаци, това че харесвам някого нищо не значи. А конкретно за Украйна, ако е за личният ми интерес имам интерес Русия да загуби войната и да свалят Путин. Украй а е пазар, имаме колего там и в момента този пазар носи само загуби. Путин уби пазара ни в Русия и още няколко страни, говорим за много пари, и какво от това, да не би това да променя истината и фактите ? Лично мое мнение е, че Русия прави това което прави с основание и причина, и не малък пръст имат точно САЩ.
|
| Пет Мар 18, 2022 12:49 am |
|
 |
|
tgi
|
Тони, САЩ (или които и да са още от западните секретни служби) навярно имат пръст, неслучайно Путин беше (е?) толкова сърдит на шефа на своето КГБ (или както там ку казват днес). Възможно да са го прекарали да повярва, че ще бъде разходка в парка и ще ги посрещнат с цветя и рози като освободители. Но никой не му е крив задето е бил по-глупавият. След 22 години в Кремъл около него няма никой, който да му каже нещо различно от това, което се очаква да иска да чуе. И ей го резултата. В крайна сметка Русия ще западне за много години напред, Украйна може и да се съгласи да даде територия на Русия но ще стане част от ЕС и ще потегли по свестен път. Не знам може ли Путин да пусне атомна бомба над Киев, в момента със сигурност му се ще но не е ясно дали му стиска да опита, колкото и да вярва на генералите си току виж го гръмнали ако прекали.
Във всеки случай обаче не виждам как може да се каже, че Путин е бил в правото си да започне агресия срещу съседна държава, това, че са го прекарали да мисли, че може да е лесна победа е още една *негова* грешка, не на тия, които са го прекарали гледайки интересите си.
|
| Пет Мар 18, 2022 1:06 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами руснаците, доколкото са руснаци тъй като много от тях са родени украинци, бяха репресирани, за това не може да се спори, доказателства има и в западната преса. Факт е че го правят целенасочено, много вероятно под диктовката на САЩ като целта според мен е очевидна. Там от 8 години има война, в която УВС както и паравоенни и престъпни организации репресират тези които се самоопределят като Руснаци. Същото между другото става и с Българи там. Зеленаки не спази нищо от договореното като условия, за много по-малко САЩ бомбардира Сърбия. Някой свидетел на кланетата от сърбите, и какво точно се е случило ? Аз съм виждал и говорил със свидетел от мюсюлманска страна, и да ти кажа 100% са утрепали не по-малко невинни сърби от колкото сърбите мюсюлмани.
|
| Пет Мар 18, 2022 1:16 am |
|
 |
|
tgi
|
Това са "дребни" детайли. Войната е "Русия срещу Запада", ако и да има репресирани руснаци след анексията на Крим (лесно е да си го представи човек, малко им е трябвало) на Путин трудно може да му дреме по-малко за тях. Със сигурност в Русия има милиони живеещи по-зле от тия репресираните. На руснаците проблемът им е, че искат да се мерят със запада - а не са съизмерими, нито като численост, нито като производителност на глава. Но това им е набито в главите от съветско време просто защото имат ядрен арсенал и знаят, че могат да го играят терориста със заложници насред банката. И Путин направи грешката, сега или ще си ходи или ще започва ядрена война със света, няма среден избор. Изиграха го за да направи грешката, дано са направили добре сметката и за това коя опция ще избере от двете.
|
| Пет Мар 18, 2022 1:29 am |
|
|