|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:33 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: Русия
Къде ти накрая, всички вече я плащаме тая сметка. Дразни ме че всячески се мъчат да насочват настроенията кой в каквато посока си поиска - и Путин и запада. Никой от пряко и косвено замесените няма да спечели и всеки ще плати някаква цена.
Ама пък за бежанците се чуват много интересни неща - повечето в БГ май идват с доста скъпи возила и на влизане в хотела питат дали има СПА. Много странни въпроси задавани от "бежанци от война". Ония от Авганистан питат само дали има къде да спят и кво да ядат.
|
| Пон Мар 14, 2022 3:04 pm |
|
 |
|
syscop
|
И какво трябваше да стане? Комшията ти тормози децата - търпиш го известно време, говориш кротко, някоя майна отнася и т.н. Идва момент, в който същият този наглец решава, че ще ти избива децата, тогава ти кипва чайника и го караш да проклина деня, в който се е родил. Ами тези хубавци https://blitz.bg/svyat/kiev-sprya-da-na ... 73943.html за тях какво - ще отидем да постреляме по руснаците, че и пари ще ни дадат... Сметката ще я плащаме всички, без изключение.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Пон Мар 14, 2022 3:05 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Защо се учудваш? Когато корабът потъва, първо бягат плъховете. Тарикатите с парички, никога няма да хванат пушка и да влязат в окопа.
|
| Пон Мар 14, 2022 3:06 pm |
|
 |
|
lcr
|
Да, но не е ли малко странно, че започва да ги тормози от определена дата а преди това, не го е правил?
|
| Пон Мар 14, 2022 3:12 pm |
|
 |
|
nik
|
за хора които не следят историята и събитията довели до всичко това, и не се интересуват от фактите, а вместо това вярват сляпо на пропагандата с която запада ни затрупва - да, точно така изглежда - ей така един ден путин си намисля една дата и започва да пуца без никаква причина
|
| Пон Мар 14, 2022 4:12 pm |
|
 |
|
lcr
|
|
| Пон Мар 14, 2022 4:15 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Пон Мар 14, 2022 4:40 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И като препишем цялата пропаганда тук ще постигнем нещо?! Който знае си знае и няма да си промени мнението, който навърта копейки също няма да спре докато не се игнорира и по този начин създаде повод за бан.
От вчера засичам, че двете дрИскала не се застъпват: график ли спазват, или... Дадох им идея, де.
А за Русия има какво да се пише, но с това флудене няма смисъл.
|
| Пон Мар 14, 2022 5:04 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пон Мар 14, 2022 5:12 pm |
|
 |
|
lcr
|
Путлер, рано или късно ще се махне, но да не се наложи на Русия да разчита на НАТО за да я спасява от китайските и "приятели" ?
|
| Пон Мар 14, 2022 5:22 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Пак да се изцепя: И не тарикатите без парички също няма защо да се бият за чужди интереси. (визирам и двете страни). Хората се избиват, за кефа и мераците на техните (и по лошо - на чужди) велможи... Ти например готов ли си да се жертваш за кефа на твоите велможи за които си "гласувал", които примерно утре ще те мобилизират на фронта, защото ще решат и ние да подмомогнем едната или другата страна? Хамериканските велможи постигнаха това да настроят един срещу друг два народа живели заедно и без кой-знае какви проблеми. Злото е сторено и връщане назад няма на фона на жертвите на едната и другата страни. Това е трягедия...
|
| Пон Мар 14, 2022 5:28 pm |
|
 |
|
nik
|
не подценявай силата на зомбирането, тук виждам поне няколко достатъчно фанатизирани готови да тръгнат само за да си направят кефа да пострелят по "лошите" руснаци
ако някой преди 20 години ми разказваше как с прилагането на сорос тактики може през медиите да се управлява цяла държава - нямаше да повярвам, а сега го виждам с очите си, тоталната манипулация вкарва послушни хора в парламента, подменя неудобни министри с послушковци пред очите на всички, че даже и във война може да ни вкарат ако поискат
Последна промяна nik на Пон Мар 14, 2022 5:41 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 14, 2022 5:40 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пон Мар 14, 2022 5:40 pm |
|
 |
|
lcr
|
Зависи, как го наричаш. Някои го наричат защита на родина, народ, дом и пр. Щом живея в България, това означава, че съм съгласен с правилата тук. Едно от тези правила гласи, че съм на разположение на правителството (без значение дали съм гласувал за него) в случай, че то има нужда от мен. Това, съм го декларирал, полагайки военната си клетва. Накратко - да, готов съм за това, което ме питаш. Нещо повече - готов съм да направя това и за чужда държава, съвсем доброволно, заради собствените си убеждения. И преди да ме попитате, защо още драскам по клавиатурата, вместо да воювам в Украйна, ще ви кажа, че вече съм направил, каквото е зависело от мен по този въпрос. В предвид про-руската агитка, която се заформи тук, не очаквам да ми повярвате. Но това не е важно. Има, кой да ме съди.
|
| Пон Мар 14, 2022 5:45 pm |
|
 |
|
nik
|
както казах има достатъчно фанатизирани.... не се притеснявай, аз ти вярвам, предвид че още говориш за несъществуваща про-руска агитка само показва че живееш в някакъв измислен свят, далеч от реалността
|
| Пон Мар 14, 2022 5:50 pm |
|
|