|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:33 pm
| Автор |
Съобщение |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
 Re: Русия
Ех nik , nik - мъничко човече - ти си ми пределно ясен - за дребни парици си си плюл на суратя ! Всъщност ( винаги се опитвам се - да влеза в "чуждите обувки") поставяйки се на твое място - в твойте очи вероятно Дяволът не е толкова черен ! И веднага се аргументирам : ОТ ДНЕС СУТРИНТА РУСКАТА РУБЛА Е ПОСКЪПНАЛА С ТРИ КОПЕЙКИ !!! ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ - ЦЕ-Е-Е-ЕЛИ ТРИ КОПЕЙКИ !!! (е това по "курса спуснат от Партията" ... иначе на практика от никъде Руснак в Русия не може да купи и 1 $ за под кило рубли)
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Пон Мар 14, 2022 11:58 am |
|
 |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
Ти пускаш цитати от съмнителни източници, и не се аргументираш от къде си взел тая пропаганда, защо я разпространяваш и т.н. пък после аз съм бил такъв и онакъв.... Абе пийте си хапчетата бре
|
| Пон Мар 14, 2022 12:59 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Гледам: 4361 мнения, от тях едва ли повече от 10 по тематиката на форума, другото прокремълска пропаганда... Игнор!
|
| Пон Мар 14, 2022 1:18 pm |
|
 |
|
nik
|
ех обонго, знаех си че още лазиш в краката ми... добре че съм аз че да има за какво да мрънкаш.... или не? 10979 мнения от които 99% са мрънкания и оплаквания абе ти нали си имаше твоя тема за простотии и изцепки? що не ходиш там да си плещиш глупостите ми идваш тук да досаждаш? и без това повечето ти мнения са офф-топик простотии?
как не каталяса тоя мрънкалник незнам.... 10979 мрънкания... и край се не вижда между другото - про-кремълска пропаганда не съм споменавал, единственото различно от електроника което пиша е анти-западна-пропаганда (и от време на време поставям на мястото разни облъчени мрънкала и зомбита които ми се бутат в краката)
Последна промяна nik на Пон Мар 14, 2022 1:45 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 14, 2022 1:33 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Мар 14, 2022 1:33 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
|
| Пон Мар 14, 2022 1:47 pm |
|
 |
|
nik
|
както вече стана ясно е пълно с всякакви платени псевдо медии и псевдо експерти по цял свят, които са организирани да скачат, да пискат и да ръсят пропаганда след всеки ударен руски танк или самолет - край, русия е победена след всяка ударена жилищна сграда в украйна ползвана за укрепление от терористи - вижте какви зверства правят руснаците много кофти кадри.... аз пак да питам - къде бяха всички пискащи зомбита "ама там убиват хора" през последните 8 години?
|
| Пон Мар 14, 2022 2:03 pm |
|
 |
|
Edesign
|
щом вече се пускат такива кадри значи "войната" е достигнала някаква повратна точка. Интересно в каква посока. Написах кавички защото това не е точно война в истинския смисъл на думата - ако русия беше окупатор щяха да превземат украйна или коя да е друга европейска държавица точно за 1 ден Това щеше да стане като изравнят със земята всичко, а както виждаме тази "война" е впечатляващо хуманна. Дори и вчера даваха репортажи на хора които все още се евакуират. На 18 ден все пак хора се евакуират и то с обществен транспорт - влак, автобус. Пък да не говорим че всички комуникации работят- телевизия/ интернет и т.н.
|
| Пон Мар 14, 2022 2:12 pm |
|
 |
|
nik
|
https://dnes.dir.bg/svyat/ukrainska-rak ... razhdani-1изглежда това е прихваната ракета, и хората там са пострадали само от отломки т.е. жертвите е можело да са много повече
|
| Пон Мар 14, 2022 2:20 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ами ако украинските ултранационалисти бяха пуснали хората да се изнесат преди две седмици, "войната" щеше да е приключила по начина по който казваш - за ден два. Ползват си населението като жив щит стой та гледай. Кой квото да приказва. Явно Путин не иска жертви сред населението.
Как точно журналистите преценяват кой от коя страна е? Не е проблем на никоя от страните да облече униформа на врага. Езика еднакъв (западен журналист много трудно ще направи разлика в акцента, освен ако не е руснак), въоръжението еднакво, танковете правени в един и същ завод, самолетите също. Боята и емблемите се сменят за часове. Поне в едно съм съгласен с nik - медиите яко манипулират информацията - няма нужда да лъжат, достатъчно е да покажеш нещо сглобено по един по различен начин и да му се смени смисъла на 180 градуса.
|
| Пон Мар 14, 2022 2:29 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Това с хуманната война, го зАебете. Дори нито един цивилен убит да няма, стигат 2,5 млн разпарчатосани семейства, разрушени жилища и пр.
Опитайте се да се поставите за момент на тяхно място. Вече нямате работа, нямате комфортно ежедневие, нямате семейство и трябва да живеете в палатка на нечия граница. И всичко това, заради комплексите на един дебил.
После пак се упражнавяйте на тема хуманни войни.
Замисляли ли сте се, кой ще плаща сметката накрая?
|
| Пон Мар 14, 2022 2:41 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Не знам, кой? Руснаци? Украинци? Европейци? Американци? Китайци?
|
| Пон Мар 14, 2022 2:57 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Това сигурно го казваш с автобиографичен отенък....
|
| Пон Мар 14, 2022 2:58 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Изпуснал си африканци, австралийци.............. Всички земляни, които вадят хляба си с труд. Кои повече, кои по-малко, но всички, без изключения, под някаква форма.
Последна промяна lcr на Пон Мар 14, 2022 3:02 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 14, 2022 3:01 pm |
|
 |
|
Edesign
|
Доста като теб не гледат макро на нещата а ден за ден каквото им кажат по медиите - извинявай но сигурно си си представял че изхода от ковид измамата щеше да е мирен преход? До 2009 фалираха 2 пършиви амеркански фирми и 10 години назадък а след ковида...... ..... Ооооо тук си още по-интересен тези които финансират оръжията за украйна вече се поставиха на тяхно място - приемат ги с отворени обятия, предлагат им работа. Настаняват ги акумудират ги вече в разни държави -- и ако това ти звучи хуманно и ОК то повярвай ми изобщо не се прави безкористно - Германците при Мерекл заявиха че им трябват мин. 400 хил емигранта годишно иначе икономиката спира, та сега европата потърква доволно ръце за всеки емигрант.... Това вече го казах в предни постове - цената е за моя и твоя сметка и колкото по-беден е народа толкова повече плаща (споменах за олиото - англия 2,5 лв тук над 5). Т.е. бедните стават по-бедни, а богатите по-богати
|
| Пон Мар 14, 2022 3:02 pm |
|
|