|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:17 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ps66
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
 Re: Русия
в яндекс (или там както му викът) най търсената фраза последните дни била "северная корея как живут люди сегодня правдивая информация"
|
| Нед Мар 06, 2022 8:55 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Не съм съгласен с тази теза. Манталитетът на хората се променя, някъде по-бързо, някъде по-бавно, но никога не е един и същ.
|
| Нед Мар 06, 2022 8:56 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
https://trud.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8 ... %BD%D0%B8/Без значение, кого си имала в предвид, подобен израз може да е част от речника на ушанката, не и от речника на един дипломат.
|
| Нед Мар 06, 2022 9:03 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
|
| Нед Мар 06, 2022 9:10 pm |
|
 |
|
syscop
|
Според теб как трябва да се наричат хора, които държат(държаха) други около 2 милиона човека без вода?
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Нед Мар 06, 2022 9:20 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Не съм твърдял, че хората не се променят... Твърдя, че още от преди Наполеон до наши дни, европейците и руснаците са в почти постоянен конфликт. И този конфликт се опасявам, че няма да свърши поне докато аз съм жив. Не виждам надежда, а пък се надявам да живея по-дълго от Путин (не че тия неща има ред, просто той е по-дърт).
|
| Нед Мар 06, 2022 9:26 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Аз как трябва да те наричам, когато се настаня непоканен в хола ти и ти не почнеш веднага да ми носиш вода?   Източник: https://9gag.com/gag/aVxgZxOФашистите са почнали да боядисват леда по реките ... защото няма война.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Мар 06, 2022 9:38 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
Малко е поне по 100. та да смятаме 17 магазина с персонал 10-15 човека - 170-255човека,не е много но и поне 1000 които са работили за тях станаха 1200 /да ти е полесно да запомниш/. 1000 фирми по 1200 човека 1,200,000. Милион и двеста гладни гърла! Честито. Скоро ще станат 3-4 милиона. Да видим тогава какво ще става! Виж в опорките какво пише! И искай увелияение на надника че рублата гони 200р за цент!
|
| Нед Мар 06, 2022 9:48 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Това е безспорен исторически факт. Въпроса е защо е така, кои са предизвиквали тези конфликти и с каква цел. За мен отговора е, че винаги се поражда конфликт, когато някой иска да заграби нещо чуждо без да има основание за това. (това че е по-силен и има по-голяма пушка не му дава основание за това)
|
| Нед Мар 06, 2022 10:00 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И тука се осра яко... Не разбрахте ли, че двете ушанки са гьонсурати, не се съобразяват с мнението и доказателствата ви, тъпо и упорито извъртат всичко както им е угодно и после върви доказвай, че нямаш сестра. Определено не замислям за Изкуствен интелект, защото естествен явно липсва. Ще кажете: ама те така, отдавна... Мии той никът се продава или дава под наем...
Не си губете времето, оставете ги да серат, а дългът на Рек е да шкартира всичко по някое време! Така само раздухвате темата без да постигате нищо. Ако само двама ръсеха пропаганда - и кьоравият ще види истината.
|
| Нед Мар 06, 2022 10:05 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Нед Мар 06, 2022 10:16 pm |
|
 |
|
syscop
|
Ракия не пиеш ли? Уиски, водка? Това мога да предложа, в хола вода няма  Нека не издребняваме, когато става дума за около 2 милиона души. Не те знам дали си живял на воден режим - опитай една, две седмици и тогава напиши мнение.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Нед Мар 06, 2022 10:25 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Повече от един милион бежанци има вече от Украйна, не са им само спрели вода, която никому не дължат. Да симпатизираш на Путин не е по-добро от това да симпатизираш на Хитлер, що да не избием тия дето не ни дават водата си, страхотно. Що да не избием евреите дето имат толкова много злато.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Мар 06, 2022 10:32 pm |
|
 |
|
syscop
|
Далеч съм от мисълта да симпатизирам на Путин. Не е нормално в дадена ситуация да има само една гледна точка. Още повече цензурата, която наложи ЕС ми идва малко повече - на това хоро вече съм играл. Според мен Путин не се е събудил една сутрин и е решил да бомби Украйна. Както един мъдър човек е казал "количествените натрупвания водят до качествени затрупвания". В едно от предишните мнения питах защо до 2014г. Путин не е обелвал и дума за Украйна, а нещата взеха да се изострят след "майдана"? Смятам, че при сегашната ситуация са губещи всички (без САЩ и англичаните - те само палят и бягат), но като гледам и слушам палячовците от Европа ще страдаме всички и то много. п.п. https://blitz.bg/svyat/frenska-zhurnali ... 72003.html
|
| Нед Мар 06, 2022 10:46 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Броят на гледните точки не променя фактите. Реалността е, че 2014-а Путин анексира Крим виждайки, че Украйна му се изплъзва в посока цивилизования свят и базираният му там военен флот отива неясно къде. И само не повтаряй врякота на руската тролеферма за "майдана", хората по площадите бяха *украинци*, не някакви други. Искаха и те като поляците в ЕС, след като години наред им бяха текли лигите гледайки ги. И сега го искат а тоя психопат отиде и им срина градовете. За каква цензура говориш, цензура има в Русия и Северна Корея. Тук никой не пречи никому да говори каквото си иска, руските тролеферми врещят по цял ден, малко ли ти е това доказателство.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Мар 06, 2022 10:56 pm |
|
|