|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:49 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Русия
Хъх, в момента по "Настоящее Время" върви пресконференция на Путин пред служителите на Аерофлот, предимно жени, определено е неадекватен колкото Зеленски в прословутото видео. Обеща им реки от мед и масло, после предварително ги поздрави за 8-ми март. Една жена каза: "Подкрепяме ви за Специалната операция срещу Украйна, но толкова ли беше необходима?". Отговор: "Мии западът наля 5 милиарда в Украйна..." и после стандартната пропаганда.
Втори въпрос относно масовата мобилизация, за която има само слухове (бел.: вече 15г затвор за тях) и възможно ли е въвеждането на военно положение? Путин почна със заплахите на НАТО, бла-бла за утежнено положение по райони, обеща на два пъти, че военно положение няма да има, но спомена и заблудените интелектуалци и ред други интересни, но несвързани с въпроса неща. Накрая завърши: в тази операция участват САМО кадрови военни! Ъхъ!
И т.н., но не ща да съм стенографка, намерете си го. Уф: "В момента цялата операция върви по плана на генералния щаб" - т.е. мармотите.
Edit За видеото отдолу: отдавна исках да припомня за "зелените човечета" в Донбас, но Путин обяви война на Украйна, не на извънземните...
Последна промяна bongo_x2 на Съб Мар 05, 2022 4:47 pm, променена общо 1 път
|
| Съб Мар 05, 2022 4:04 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
едно от последните предавания на Дожд (руски ТВ канал): https://www.youtube.com/watch?v=O7aSEpxpsmI
|
| Съб Мар 05, 2022 4:39 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Поздрав към всички, които знаят добре руски! Една песен на тема ковид и ваксините, но и много повече!
|
| Съб Мар 05, 2022 7:09 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
...или нет 
_________________ main[-1u]={1};
|
| Съб Мар 05, 2022 7:16 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
так точна! (или нет  )
|
| Съб Мар 05, 2022 7:19 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Повечето медии са маскари, но това не ги оправдава. Трябва да ги показваме и изобличаваме. A Child's Happiness: https://www.youtube.com/watch?v=dFsDnn9FjOQThis is extremely dangerous to our democracy: https://www.youtube.com/watch?v=hWLjYJ4BzvIFreedom (ru edition): https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... me_speech/
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 05, 2022 10:33 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами ако сте забелязали обикновено не споделям вижданията на Ник относно САЩ, и все така си мисля, че те си защитават интересите и имат пълно право да го правят. В случая обаче Русия си защитава нейните интереси и тя е в правото си да го прави. Доколкото САЩ имат медиен контрол в момента се вижда тяхната истина, но това не е единствената истина. И в случая според мен интересите на Украинците са много по защитени от Путин макар и да не го осъзнават, САЩ са готови да ги жертват до един в името на своя интерес, докато в интерес на Путин е те да не бъдат жертвата, или най малкото не буквалната жертва.
|
| Съб Мар 05, 2022 11:29 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Не трябва да забравяме, все пак, че САЩ са измислили интернeта. 
|
| Съб Мар 05, 2022 11:36 pm |
|
 |
|
nik
|
Моите виждания нямат проблем със защитаването на интересите, да си ги защитават, в америка да си ги защитават, няма проблем, ама те техните интереси по ЦЯЛОТО земно кълбо, ако им се отдаде възможност и руски ще проговорят, и касачок ще заиграят, 3та световна са готови да предизвикат само и само да докопат руските ресурси, тва вече не е интерес а наглост и алчност... И то не щото са чак толкова на зор изгладнели, а просто за да си поддържат висок стандарт на чужд гръб
|
| Съб Мар 05, 2022 11:39 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Всеки е в правото си да защитава интересите си, разбира се. Съвсем друг е въпросът, колко умно го прави.
Тезата за защита на интереси без накърняване на чужди, е някаква утопия. Това означава да няма конкуренция.
Това пък е основен принцип, благодарение на който, живата природа, съществува.
|
| Съб Мар 05, 2022 11:54 pm |
|
 |
|
nik
|
Какво ще стане ако всеки тръгне с това оправдание "защитавам си интересите" ? Убил човек? Защитавал си интересите, обрал банка? Защитавал си интересите, ми утре ако путин реши че иска да изкара един мандат в белия дом ей така без кандидатура и избори? И да започне да мята ракети щото видиш ли си защитавал интереса в белия дом... Тва е безумно тъпо оправдание за издевателствата им
|
| Нед Мар 06, 2022 12:26 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами колкото и да не ти харесва такъв е живота и така стоят нещата, в този аспект просто приемаш. То и Руснаците защитават по цял свят стига да могат,Сирия, Куба, Венецуела, не е като да са им в задния двор. Та за мен проблем няма с това, в случая симпатизирам на Руснаците и Путин и ме дразни необективността на медиите по цял свят както и малоумието на европейските "лидери" , но както знаем кучето скача според тоягата.
|
| Нед Мар 06, 2022 12:37 am |
|
 |
|
nik
|
аз като ви разправях за западната пропаганда вие не ми вярвахте.... ама за европа и аз останах изненадан, не очаквах чак такива мащаби на тотален контрол, то само продажници останали, един орбан само посмя да изкаже различна позиция, но не посмя да блокира санкциите
А руснаците не крадат петрол нито от сирия, нито от куба, нито от венецуела
|
| Нед Мар 06, 2022 12:47 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Само дето войната излезе изпод контрол и най-безболезненото за всички ще е свалянето на Путин.
|
| Нед Мар 06, 2022 12:54 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
САЩ са измислили Интернета (първоначално ARPANET) заради ссср. Брежнев е наредил в русия да се произвеждат повече ICBM отколкото наденици ... и останалото е история.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Мар 06, 2022 1:07 am |
|
|