|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:56 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ps66
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
 Re: Новини от цивилизования свят
|
| Вто Мар 01, 2022 12:57 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Само на мен ли не ми е забавно?
Edit Тъкмо изгледах какво става в Полша: поради наплива на украинци афганистанците и др. се чудят къде да се дянат. Но от Украйна прииждат жени и деца, поляците ги приемат в домовете си, а другите са наборници...
|
| Вто Мар 01, 2022 1:04 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
това ми го написа мой партньор (руснак) работещ в Япония. никой не обвинява обикновенните руснаци! проблема е че ~50% от тях поддържат путин (при кримнаш - бяха 90-95%). докато пропрагандата им (кисельов, соловьоф, скабеева, РТ, ...) твърди че няма жертви, че освобождават украйна от фашисти .... е необходимо да им се отворят очите за истината - че загиват и то много, че русия ще престане да съществува за света!
|
| Вто Мар 01, 2022 1:27 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Направо е тъжно. 21 век сме а все още се избиваме в крайна сметка за пари... Едни искат да вземат неправомерно със сила нещо, което не е тяхно отнемайки го от собственика му. В случая руснаци и украинци, но за съжаление и хамериканците със съюзниците им ("демократичния свят") не са по-различни.
|
| Вто Мар 01, 2022 1:33 pm |
|
 |
|
ps66
|
@emilvtc - какви американци те гонят!?
путинофилите се виждате от километър - прости като галош!
|
| Вто Мар 01, 2022 1:37 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Едни селяни, снабдявани с оръжие, изхврърлиха "могъщата" съветска армия от Афганистан. Не виждам никакъв проблем, украинската армия, също с помощ отвън, да направи същото.
Мотивацията на всяка армия представлява най-сериозното и оръжие.
|
| Вто Мар 01, 2022 1:51 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Обаче островните медии са се побъркали с тоя конфликт. Ковида го забравиха тотално. Сега има повече хляб в тия репортажи "от фронта"  Аз направо спрях да гледам новини. То са едни сълзливи истории, намерили да интервюират няколко майки с деца дето поназнайват английски (винаги с американски акцент, между другото). Винаги са подбрани тия с най-крайните позиции също така, та човек остава с впечатлението, че всичките украинци са взели пушки и се борят срещу могъщ тиранин (буквално това казват!!!). Гледната точка на руснаците я няма никаква, така че на хората се оставя впечатление, че те си воюват просто така, щото така им харесва. Абе направо помия отвсякъде... Човек не знае на кого да вярва в наши дни
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Мар 01, 2022 2:46 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Мар 01, 2022 2:54 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Вто Мар 01, 2022 2:59 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Супер е, че си ме разконспирирал какъв съм ... Ще трябва да ми го обЕсниш, та и аз да се разбера какъв съм. Не харесвам нито едните, нито другите, защото нито едните нито другите някога са мислили, а и ще мислят за моя (и твоя ако си в БГ разбира се) интерес. Целите и на едните и на другите са да се сдобият с власт и пари - при това чужди пари - обикновено на по-малките и слабите. Не разбирам за какво се пънеш в случая ... nik, да не се окаже само, че няма и е нямало никога в Мюнхенската филхармония руски диригент, който е уволнен както се споменава в надеждната ДИР медия на прасчо.
|
| Вто Мар 01, 2022 3:01 pm |
|
 |
|
nik
|
аз от кога казвам че медиите са се превърнали в тотална машина за манипулация.... всичко режисирано и нагласено, гравитира някъде около достоверното но рядко истина, според това кой плаща повече, агенции за анкети и проучвания също - насочват и компрометират резултатите с манипулативни въпроси според това кой плаща повече, пумията на т.нар. "демокрация" много взе да се размирисва и сега за капак баннали руските медии щото излъчвали пропаганда... по скоро пречеха на западната пропаганда ама карай... (както например показаха посмъртно наградените "герои" от смийския остров че са си живи и здрави) емо: https://www.nytimes.com/2022/03/01/arts ... raine.htmlhttps://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-60569913https://en.wikipedia.org/wiki/Valery_Gergiev
Последна промяна nik на Вто Мар 01, 2022 3:13 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Мар 01, 2022 3:08 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Официалната руска гледна точка не е променяна и се знае от всички. Украинците са далеч по-гъвкави и като атакувана страна е нормално да будят съболезнования.
Риторично въпросче: кой идиот прави война в днешни дни?
|
| Вто Мар 01, 2022 3:11 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
OK е да се дърляте, но без лични обиди, нападки и държане като в детската градина. Последно предупреждение
|
| Вто Мар 01, 2022 3:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
|
| Вто Мар 01, 2022 3:26 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Търкай темата. Няма форум прокопсал от теми за политика и религия.
|
| Вто Мар 01, 2022 3:28 pm |
|
|