|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:17 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Аз ти вярвам. Ти си путинофил. Ако беше русофил сега щеше да плачеш, защото това което путин направи за една седмица, това хитлер и в най-мокрите си сънища не си го е фантазирал. В момента очаквам от кремъл да върнат ряпата като официално разплащателно средство на територията на русия и беларус.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Фев 28, 2022 1:23 pm |
|
 |
|
nik
|
айде и другото зомби изтрещя като не му харесват фактите, абе ценков като нямаш собствено мнение поне спри да флудиш с нескопосана западна пропаганда, по добре обясни защо позлваш китайски комунистически платки за стъпковите мотори ми не купиш демократични хамерикански? нали пъпа ти хвърлен у хамериката?
|
| Пон Фев 28, 2022 1:31 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Абе хора спрете се. Това тихомълком си го прекарват - https://www.consilium.europa.eu/bg/poli ... vAYfcVm53M Кой знае колко още гадости творят. Войната е шоу за замазване на очите на всички. Вижте какво е в Китай сега. Тотален контрол на индивида. Това ни готвят, а всички са захапали въдицата на театрите дето ни организират. Всички правителства получават командване от едно място. Идиотите вече взеха да го виждат. Инженери уж ...
|
| Пон Фев 28, 2022 1:39 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Edit @Nikola Kirov писал...
Поредната тема, осрана със спор срещу @nik. А той е тарикат: уж блокирва най-неудобните и продължава с латерната. Мии "блокирайте" го и вие!
Забравя се, че Путю промени КОНСТИТУЦИЯТА за да може да бъде безкрайно преизбиран! Освен всичко останало, разбира се.
Представете си, че съседните страни на БГ започнат да "спонсорират" референдуми за отцепване на различни области. В нашия край сме на далавера, защото Турция и Румъния ще наддават, но ми се струва, че накрая ще се окажа чистокръвен румънец.
|
| Пон Фев 28, 2022 1:46 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
+1 (Това не значи, че трябва да си затваряме очите за войната.)
|
| Пон Фев 28, 2022 1:57 pm |
|
 |
|
nik
|
те и без война щяха да си го прокарат тихомълком, като гледам масовото облъчване и контрол в какво е превърнало цели държави... даже и германия, германия бе... още не вярвам на очите си...
|
| Пон Фев 28, 2022 2:01 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
ник-чо, Имам собствено мнение и държа на него! Само че съм достатъчно живял и видял за да отсея плявата от зърното. Я ми кажи къде изчезна Просийския император? Всички помним величествените му появявания по зомбо ящика? Лично на мен ми се струва че това е ясен знак че нещо не е наред с войната! Виж само 150 танка каква бойна е диница е и порасъждавай малко...ако можеш. 700 леко бронирани цели-бтр,бмп,сау... За сравнение нашия полк в Зведец имаше 94 МТЛБ ,31 танка и 16 Гвоздики.. Прави сметка какво заколение на алкашките войски се извършва в момента!
|
| Пон Фев 28, 2022 2:05 pm |
|
 |
|
ценков
|
|
| Пон Фев 28, 2022 2:20 pm |
|
 |
|
nik
|
уж отсяваш ама още караш на мръсни долни комунистически китайски платки, мълчиш по въпроса... разбирам че като се запениш и фъфлиш (съжалявам за говорния дефект наистина) ама и на клавиатурата как успяваш да фъфлиш идея си нямам, и с тая малоумна пропаганда ми идваш в повече, съжалявам, чети си там религията за зомбита и не досаждай
|
| Пон Фев 28, 2022 2:41 pm |
|
 |
|
ценков
|
Ще пиша бавно така че и ти да разбереш.4500човешки живота/а те са доста повече/ загубени по желанието на Просийския император. Какво ще кажеш на майките,бащите и децата им? За какво умряха? За рофину за вулвину!
|
| Пон Фев 28, 2022 2:47 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
САМО двата щаба "знаят" бройката, която в момента е секретна - деморализация на армиите всичко останало е фейк и пропаганда
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Фев 28, 2022 2:56 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И само по 500 да са загиналите - за чий?!
А разрушението и то ли е фейк?
Edit Току-що видях пресни видеота как във Харков и Чернигов се сриват жилищни квартали със системи за залпов огън!!!
Последна промяна bongo_x2 на Пон Фев 28, 2022 3:12 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Фев 28, 2022 3:02 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
ако имаш достоверна ии поне малко доказана информация или очевидци, шари - аз нямам нищо против...
|
| Пон Фев 28, 2022 3:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
@TheWizard , стига и ти! Не изгледа ли видеото с българина - той е пратен там да брои труповете... А по-горе редактирах.
|
| Пон Фев 28, 2022 3:14 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
аз гледам много канали Руски и Украински, но малко коментирам видяното, Жуков не можа да ги оправи та камо ли Путкин или Зеленчука - а всички останали хиени искат само да ръпат баницата какво да коментирам....
|
| Пон Фев 28, 2022 3:27 pm |
|
|