|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:56 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
забелязвам че някаква дребна душица лази упорито след постовете ми, ике - да знаеш блокиран си отдавна и рядко те чета, не се хаби типично робско мислене, а защо трябва да слугува на някой? защо европа да не си гледа собствения интерес? почти 450 милиона население на европа не заслужават ли собствен интерес? вместо това обслужват чужди интереси на шепа хора? съжалявам, робското мислене не го разбирам тръпки ме побиват да гледам какви поражения на психиката е нанесла цялата тая масирана пропаганда емо, още не знам колко е истина, не е за вярване просто.... ама ще се разбере скоро, но до тук всички други ненормалщини са в същия тон, нищо чудно да се окаже истина, до сега дира рядко лъжат, ще се оглеждам да видим какво ще излезе един от коментарите кърти "T.e. ако не излезеш публично да кажеш каквото са ти казали, ще те изключат - това се нарича демокрация. Можеше да го изключат, ако каже, че одобрява войната, ама да го изключат, защото не казва нищо?" прав е човека, това и по комунизма го нямаше, тогава поне не наказваха ако си мълчиш....
|
| Съб Фев 26, 2022 3:18 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
1. Ако искаш ме чети, аз пиша за колегите. На теб каквото и да ти кажа, до мозъка ти ще стигнат само думите на путин: "ike е фашист". 2. Има само една страна в света, която не е роб на никой и това е северна корея. Който иска да не робува, нека се изнася натам. 3. Интереса на Европа е тясно сътрудничество с всички нормални държави и пълна изолация на всички ненормални. 4. Относно "робското ми мислене" и "пораженията на психиката ми от масираната пропаганда" - нека кажем само че това се отнася за само за един от нас двамата, и да оставим времето да покаже кой е прав.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Фев 26, 2022 3:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
@ike , добре дошъл в навалицата! Аз пък не съм блокирал никого, дори @nik!
Виц: При дежурство помощник-капитанът написал в дневника: "Днес капитанът беше пиян!". На следващия ден капитанът отбелязал в графата за извънредни произшествия: "Днес помощникът ми беше аболютно трезвен!".
|
| Съб Фев 26, 2022 3:48 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Съб Фев 26, 2022 4:07 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Ушанката хвана украинските медии в лъжа!  Браво! Как коментира, ушанката едномесечните ежедневни официални изявления на Путин и Лавров, че Русия няма намерения да напада Украйна??? Но докато ушанката е просто едно тъпо кречетало, което вече служи само за забавление на форума, ето нещо доста по-неприятно: https://bnr.bg/horizont/post/101603745/ ... l-na-putinАз не искам да плащам за това, разни лайнари да ползват националния ефир в полза на чужди държави. Ей го - на. Как да не му се радваш на този мушморок? 
|
| Съб Фев 26, 2022 4:10 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
И аз, но въпроса е кой ще определя кои са в наша и кои в чужда полза? По-добре да се чуват различни мнения и контрамнения, за хората някак си сами да преценят (как ли става това без реална и обективна информация, а само от новините) какви са нещата всъщност. Или по-правилно ще е да се каже на коя информация да вярват (с уточнение, че вярата не е непременно рационална и свързана с обективност, а е "божествена" и ирационална...)
|
| Съб Фев 26, 2022 4:41 pm |
|
 |
|
nik
|
https://impressio.dir.bg/kaleydoskop/kr ... ez-lyatotoМай ще излезе истина за диригента в мюнхен, репресиите започват да стават грозни
|
| Съб Фев 26, 2022 4:50 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Nik, как въобще си въобразяваш, че такова нещо като да те изгонят от работа заради убежденията ти може да се случи в демократично западно общество - правово при това ?!? Това да не ти е Русия ?
Шегувам се, но и не съвсем ...
(е, не че в щатите ("люлката на демокрацията") не се приеха едни закони след 11 септ. заради "тероризма" по които те прибират без съд и присъда ако решат ...) Виж сега в Канада - чисто "законно" как търсят начин и вероятно ще успеят да блокират парите на тираджиите ...
Няма такова нещо като световно право, а е в сила закона на по-силния (т.е. на този с картеЧницата). Не веднъж през последните 10-15 години сме виждали и руснаци и хамериканци да напададт други държави по света без никакво реално основание и /или одобрение от международната общност - даже въпреки това...
Това с турнето на тятъра няма много общо с диригента и не означава, че новината с диригента не е поредния фейк от нашите "надеждни" медии.
|
| Съб Фев 26, 2022 5:24 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Беше си ясно, че нахлуването на Путлер в Украйна ще предизвика Трета световна. Да се надяваме, че ще остане студена като Война две и половина.
Колкото до отлагането на културни събития: кой би поканил севернокорейски ансамбли след поредна вълна на ядрени опити?!
|
| Съб Фев 26, 2022 5:32 pm |
|
 |
|
lcr
|
Да съм споменавал нещо за наши ползи или вреди? Казах "в полза на чужди държави". Ролята на една национална медия е единствено и само да информира. Другото се нарича манипулиране на общественото мнение. Може разбира се, да има коментарни рубрики, които да канят различни събеседници, но е недопустимо, водещият да заема страна. Накратко - Крайно време е, Петър Волгин да бъде изринат от БНР. Да ходи да си дращи по форумите, подобно на другите ушанки.
|
| Съб Фев 26, 2022 5:34 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Добре бе човек, и как се прави това ? Нали този който прави репортажа няма как да скрие отнощението си към него? Има новинарски канал, в които излъчват видео без звук от събитията, които отразяват (за да се избегне уж това за което говоря), но отношението на "снимащия" пак се изразява, като снима определена зона от събитието, а не снима друга.
|
| Съб Фев 26, 2022 5:42 pm |
|
 |
|
lcr
|
Прави се. Има, как. Добрите журналисти, каквито има и в БНР, знаят, как и го правят. Въпросът е, че ръководството блее, както и тези, които наблюдават дейността на тази институция.
Докога само ще си говорим за деполитизиране на държавните институции?
|
| Съб Фев 26, 2022 5:46 pm |
|
 |
|
nik
|
това трябва да е така, онова трябва да е така, принципно туй, иначе, и всичко е ясно докато някой в хамериката не скръцне със зъби, повечето нямат смелост дори "йес сър" да кажат, ами направо си заемат послушно наведена поза както и да е, седя и си мисля каква поредица от събития тръгнаха, някой някъде бутна плочка домино, която задейства верижна реакция тръгнах назад във времето и проследих навързани събития до навални, който жънеше значителен успех, докато путин не се намеси, и в тоя момент мисля че допусна стратегическа грешка, гласува закон който му дава право да остане още 2 мандата до 2036 https://dariknews.bg/novini/sviat/putin ... ta-2264807това става март 2021, в същото време неколкократно изгони много неправителствени организации които финансираха опитите за преврат https://fakti.bg/world/582577-rusia-izg ... rganizaciiкоето дефакто убива всички надежди да го сменят с послушник на американците, веднага след това (април 2021) байдън обявява изтегляне от афганистан което никой не вярваше че ще се случи, звучеше като поредната партенка, но за изненада панически се изнесоха, толкова панически че по целия свят се чудиха защо така изведнъж и набързо се случи, а то какво излезе, имало план за нова война - в украйна, тия дни един от английските управляващи се изпусна в ефир че англия не е спирала да праща оръжия за украйна от 5 месеца само хипотеза, може и да греша някъде, ама сега си мисля, дали путин не допусна грешка като уби надеждите за преврат, алчния хамериканос не му се чака до 2036, дали не беше по добре да ги баламосва и да протака, както те правят
|
| Съб Фев 26, 2022 6:17 pm |
|
 |
|
lcr
|
Параноидната шизофрения, доколкото се лекува, е по-добре да се лекува с лекарства, вместо с войни.
|
| Съб Фев 26, 2022 6:24 pm |
|
 |
|
nik
|
току що ми се обади позната която има роднини в украйна, казали й че всички гръмнати жилищни сгради които показват по новините са гръмнати от украинците, гърмят и после снимат за медиите, явно партенките са много дето пускат, не е само това с острова
|
| Съб Фев 26, 2022 6:38 pm |
|
|