Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Анкета за Канада 

Кой подкрепяте? Правителството на Канада или тираджиите?
Анкетата свършва на Съб Юни 18, 2022 11:11 am
Подкрепям Джъстин Трюдо и правителството. 4%  4%  [ 1 ]
Подкрепям тираджиите. 57%  57%  [ 16 ]
Не подкрепям никой / нямам мнение. 39%  39%  [ 11 ]
Общо гласове : 28

Анкета за Канада 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Анкета за Канада
Канадската полиция арестува двама лидери на протестиращите: https://dnes.dir.bg/svyat/kanadskata-po ... te-v-otava
Явно в Канада вече е дошло "Време Разделно". Вие кой подкрепяте?
Аз гласувам за тираджиите.

Пет Фев 18, 2022 11:11 am
Профил

Мнение Re: Анкета за Канада
Стана ли ясно кой спонсорира протестиращите?

Пет Фев 18, 2022 11:35 am
Профил

Няма значение кои подкрепя тираджите - въпроса е каузата.
Имам роднини в Бритиш Колумбия- ако не си ваксан е горе долу равно на прокажен.
Хем нямат болни хем ако не си ваксан освен на хранителен магазин и аптека -другаде не може да идеш.
За да се качиш на самолет -само вакса признават... няма тестване ,ПЦр и дрън та брън.

Затворили са сума ти бизнеси.

Мед персонала трябва да се вакса задължително ,съответно напускат една група дето не искат ,а там липсата на лекари и мед сестри си е хронична еле пък по селските региони ,някои път лекаря е на 200км от тебе.

На това ако не му викаш помиярщина не знам на кое ...

Пет Фев 18, 2022 8:27 pm
Профил

HSB написа:
Хем нямат болни хем ако не си ваксан освен на хранителен магазин и аптека -другаде не може да идеш.

Ако това наистина е така, няма как да не възникне въпроса - защо толкова държат всички да ни ваксинират? Гледам Иизраел - в пъти (ололо 5) е по-зле спямо БГ, а в англия е като в БГ - преизчислено към общото население. На всякъде се наблюдава сериозен спад след пик-а.

Пет Фев 18, 2022 8:43 pm
Профил
Аватар

Мии винаги когато се пуща полиция срещу неагресивни протестиращи ми е светвала червената лампичка.
В случая щях да гласувам, че Канада ми е през оная работа, най-малкото не съм информиран. Но после попрочетох различни източници и се оказа, че правителството спазва "стандартната" ковид-политика, т.е. аман!
Случайно ли е, че според същите политици Русия вече трети ден трябваше да води война с Украйна?!

PS Не съм гласувал, защото няма опция "Подкрепям канадците" или "Не подкрепям политиците".

Пет Фев 18, 2022 9:35 pm
Профил

Да само дето ако четеш/слушаш масовите новинари то това е шайка разбойници и никой там не ги подкрепя, уви има и други медии и канали и който търси намира. Имат доста сериозна подкрепа тия тираджии, много по-сериозна от колкото медиите казват.

Пет Фев 18, 2022 11:11 pm
Профил

Ем... Нали уж беше демокрация?
Днес гледам по новините ченгетата са започнали да ги бият, предполагам с демократични палки, нали...

Съб Фев 19, 2022 5:44 pm
Профил

Нямам информация. Тези протестиращи пречат ли с действията си на непротестиращите да живеят нормално? Ако затварят пътища, мостове, гранични пунктове (чух за това), лееко не съм съгласен. Ако мнението ми има някакво значение де.

Съб Фев 19, 2022 6:36 pm
Профил

Ами пречат, но повечето от много от тия на които пречат ги подкрепят. Основното мрънкане е от Отава, естествено както всяка една столица, там са събрани всички номенклатурни мижатурки и подобна сган които само чакат сигнал за да си боднат поредната доза, и за тях са проблем.

Съб Фев 19, 2022 6:47 pm
Профил

sthx написа:
Ако затварят пътища, мостове, гранични пунктове (чух за това), лееко не съм съгласен.

И аз така съм чувал че имало някакви хора, дето наричали себе си "Съюзници" и по неизвесна за мен причина попречили на мирното и демократичното изтребление на евреите. Може би въпросните "Съюзници" е трябвало да се съберат с кораби в средата на Тихия океан и без да пречат, е трябвало да изчакат "Нацистите" сами да се усетят че не постъпват правилно.

Съб Фев 19, 2022 6:50 pm
Профил

Аха ...а да спомен ли от къде нацистите са взели тези идеи? Да споменем ли че същото нещо но не в такъв мащаб се е случвало в САЩ? А може би трябва да споменем и че, американците много са завиждали на постиженията на нацистите в тази посока ? И много интересно защо изведнъж от държавна политика и масово подкрепяна идея преди войната, изведнъж всеки забравя да говори за това след войната.....

Съб Фев 19, 2022 6:53 pm
Профил

Aми като повечето подкрепят протестиращите, да си бутат правителството. Какво толкова има?

Съб Фев 19, 2022 7:14 pm
Профил
Аватар

На един бял, здрав, прав, десен хетеросексуален мъж му е през шмайзера, кой кого подкрепя в Канада. имхо.

Съб Фев 19, 2022 9:16 pm
Профил

Колкото пвече чета за случващото се в канада - вместо да достигам до отговори - възникват все повече и повече въпроси.

Това според мен не касае само канадците, а е най-големия протест в света срещу експеримента COVID и опитите да се наложат редица ограничения в свободите на хората.
Интересното в случая ще е управляващите колко ще престъпят собствените си закони, за да се опитат да се справят със ситуацията.

Ако допуснем хипотезата, че вируса е изкуствено създаден и разпространен, освен всички цели които се постигат, с него се тества и прага на търпимост на отделните общества към репресивни непопулярни мерки приложени върху тях. Е, тества се и доверието на населението към управляващите го. Т.е. изяснява се къде номера ще мине/минава и къде не.

В БГ явно хората масово (може и от тъпота да е) не повярваха на призивите на управляващите масово да се ваксинират. Процента вакксинирани очевадно го потвърждава.
В западните общества явно доверието е значително по-високо и процента ваксинирани в някои от страните също явно го показва. И всичко това на фона на "безплатно" ваксиниране. Т.е. не те карат пряко да си платиш за ваксината, а в БГ чувам (незнам истина ли е), че давали пари на пенсионерите ако се ваксинират...
(е пак от нас ще се платят ваксините, но неявно).

Специалистите винаги са казвали, че през определен период от време в природата наистина се раждат нови вируси по естествен начин. Знаят се и регионите където обикновено се случва това. Въпроса в случая е COVID така ли се е случил или не и ако не - кой и защо го е случил?

Съб Фев 26, 2022 10:32 am
Профил

по-скоро един друг вирус ни мъчи от бая време, носи името "демокрация" ама не бил точно демокрация
разпространявал се през соросоидни платени медии, казват че в матрицата имало демокрация ама скоро не съм я виждал

Съб Фев 26, 2022 12:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща