|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:07 am
| Автор |
Съобщение |
|
Edesign
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Коронавирус 2022
Какви мерки точно отменят? Отменят за ваксинираните иначе "другите" дори и на градски транспорт не могат да се качат. Точно това е проблема - разделиха обществото на ваксинирани и неваксинирани. Дори имат наглостта да обиждат неавксинираните били опасни за другите, били глупави и т.н. И то тази арогантност облечена във власт. А фактите са: - не е ясно дали изобщо ваксините влияят като цяло върху разпространението на вируса - ваксинирания също заразява и т.н. (дори преди време четох че няма доказателство че вируса се предава от човек на човек - и то ва сайта на СЗО - сега ме мързи да търся) - в крайна сметка дали искам да живея и да се ваксинирам си е моя работа, а и както казах в предни постове иди ме убеждавай след леко изкарване на делтата и омикрона да се ваксинирам, при все че що други вируси съм изкарвал много тежко... - ама иначе за наше "добро" ще изкарат и армията скоро да разпръсне конвоя на свободата ... А относно конспирациите за това че ваксинирания е "безопасен" а и чрез бъркането в носа не вземат ДНК ще се зачудим Макрон и Путин шоу ли само правят на срещата с 4 метровата маса  Само да допълня че нашия детски ваксинационен календар е доста пълен - във франция и англия влизат какви ли не от къде ли не без много от нашите задължителни ваксинации ама никой не ги спира за градина и училище....
|
| Пет Фев 11, 2022 7:33 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
ДНК може да се вземе от косъм  Това звучи малко като един познат дето ми викаше, полицаите събирали ЕГНта от декларациите по КППтата през 2020г. - все едно не ги издава точно МВР точно тия лични данни.
|
| Съб Фев 12, 2022 12:02 am |
|
 |
|
stefan63
|
Това беше в самото начало, кокато Китай твърдеше ,че няма нищо ..а СЗО му пригласяше. да, ако си болен от нещо незаразно.
|
| Съб Фев 12, 2022 9:47 am |
|
 |
|
Edesign
|
Да има доста облъчени, притеснени, объркани, помрачени от скръб и т.н. Това е доста типично за по-възрастни хора тъй като ковид е опасен за хора над 50 години. Не казвам нищо спрямо теб не се обиждай но пред фактите и боговете мълчат а те са: https://www.who.int/news-room/questions ... ransmittedТ.е. навсякъде основно се наблага на друг вид пренасяне на ковида - за да се пранася от човек на човек трябва ДЪЛГО време да си в НЕПОСРЕДСТВЕН (близък до 1м) контакт. Явно става с допир по повърхност на заразен обект - дори и в наше село се разболя цялото (30тина човека са останали там) като много от тях дори не са излизали от домовете си - някой им донесъл хляб, дошъл инкасатор за вода или ток..... Второ това че ваксинираните са "безопасни" за околните се вижда че не е така https://www.thelancet.com/journals/lani ... 73-3099(21)00768-4/fulltext А и широкото наравно с нас разпространение на омикрона в страни с голямо ваксиназационно покритие доказва тезата. Но основната цел за репресия и всяване на разцепление в обществото е постигната "Разделяй и владей" то не е измислено сега 
|
| Съб Фев 12, 2022 10:27 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз пък знам доста случаи когато в едно карантинирано семейство не "светват" всички. Да не би майките да не докосват децата си, приборите, мивката?!
|
| Съб Фев 12, 2022 10:53 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Вансините бяха ефективни до Делта включително. Ваксините не действат срещу Омикрон.
Ония държави, пълни с "балъци" дето масово се надупчиха - бяха изчистили Делтата до добре контролирани нива, преди да влезнат в Омикрон вълната. Затова при тях в момента вършее основно Омикрон и това им дава възможност да отварят, въпреки многото заразени дневно.
Обратно "умните" българи разчитайки на уникалната си генетика и собствен имунитет влезнаха в Омикрон вълната насред Делта вълна. И от тогава си държат 80-100 трупа дневно. Които естествено са умрели в ПТП де, то това е ясно.
Та е момент при секвениране, 1/4 до 1/3 от пробите все още са Делта. Народа си мре в стабилни темпове, а уж Омикрона бил кихавица... Ама бая народ с пневмонии, що ли така.
Та тъй, умен народ сме си, ония западняци са тъпанари, с изключение на едни там от конвоя на свободата, дето гадните фармацевти водени от злия Бил Гейтс искат да задушат.
След темата за измамните кацанания на Луната, мисля, че е време да се появи тема за истината за плоската земя и вече ще сме стигнали дъното в този "инженерен" форум.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Фев 12, 2022 11:52 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Добре казано. Умно и далновидно. Статистика за 2018, когато хуйовида е бил в проектна фаза: Източник: https://nsi.bg/bg/content/17132/%D0%BF% ... 0%BD%D0%B0100 трупа дневно казваш? Ще те оставя сам да сметнеш колко е 108 526 / 365... Търсиш сензация в инженерния форум или се намираш на приказка?
|
| Съб Фев 12, 2022 12:02 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Знам, че около теб хората също са с уникална генетика и вие от Ковид само кихате. Та нормално 100 човека повече умрели от Ковид, да ти се струват едно нищо на фона на общата смъртност. А това, че смъртността в последните години е рекордна като абсолютни стойности - кво ти пука, еволюционни отпадъци някакви.
За намирането на приказка си прав иначе - оставям ви да борите световната конспирация.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Фев 12, 2022 12:07 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Правиш свободни съчинения за неща които аз не съм казвал. В същото време можем да видим какво пък си казал. Цецо, преди два месеца: Интересно ми е откъде ти дойде музата отново да мрънкаш в темата? Ти нали си ваксиниран? Тоест, защитен и безсмъртен. Не съм забелязал някой да те упреква за това ти решение. С какво ти пречат тия които са решили да не се ваксинират? От каква позиция отправяш упреци към тях или им раздаваш акъл какво е трябвало да направят?
|
| Съб Фев 12, 2022 12:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Наше село рядко е излизало от "червената зона", но на практика имаме само двама официално умрели от корона и то със съпътстващо "брадва в главата". Тези дни питах кого ли не за карантиринани: имало две семейства в едно село на 10км по пътя и после още 5км встрани, ама им минало. Отделна е чуденката какво знам от първо лице в градо, но там е друга бира.
За чий ни е да затваряме Света?! Предпочитам корона вместо концлагер!
|
| Съб Фев 12, 2022 1:56 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
itso.t разправяш ги тези работи защото ти си тотален расист и на всичкото това си и бял хетеросексуален сис мъж! https://www.youtube.com/watch?v=4uDX3gBBS84
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Фев 12, 2022 3:13 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Същото като тема за политика. Само глупости... 
|
| Съб Фев 12, 2022 3:46 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Edesign, нищо лично, несъмнено.... Какво значение има дали си вдишал аерозоли от човек, или си пипал покрита с аерозол повърхност? А в самото начало...се твърдеше ,че се прихваща само ако ядеш прилепи ..да речем.
Чисто практически - има разлика дали си на 50+ или 20-30 г. Мой приятел-съученик(58+) миналата година го изкара тежичко, сега точно след година - по-леко , но няколко дни с кръвно над 200. Не съм го виждал , че още е в карантина,,,за съжаление не може да се ваксинира поради друго заболяване. Жена му е с бустер и изкараха заедно тая седмица , без да прихване ...е - сигурно и с мерки . Миналата година тя се разболя, той с нея в карантина ...но не се зарази. Излязоха от карантина 14 дни, след седмица той прихвана ....и пак 14 дни вкъщи. ... Абе , всеки знае себе си...пазете се и Бог да ви пази!
|
| Съб Фев 12, 2022 10:09 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Много лично взехте да ги приемате нещата, аз съм против ваксините и съм ваксиниран с 3 дози  , все ми е тая кой се ваксинира и кой не, кой е маска и кой без, ако може и другите да са така досега да я бяхме забравили тоя проблем. Който умрял умрял, който не е ще умре, това е 100% сигурно.
|
| Съб Фев 12, 2022 10:32 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Няма общо с вируса но е на същата тема. БиоЕКСПЕРИМЕНТ с български войници /на Пентагона/ https://www.youtube.com/watch?v=Kr1_YIFSHlEИнтересно видео на Цанов.
|
| Нед Фев 13, 2022 3:02 am |
|
|