Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Мнение Re: Коронавирус 2022
До някъде този вирус е малко разочароващ. Не е това което по принцип трябваше да бъде и да изчисти по-основно света от разни трактористи дето се мислят за космонавти, ел. инженери , които се мислят за ДНК-а гурута, кофражисти, които разкриват най-заплетените световни конспирации фейсбук и през телефона.... Чакаме следващата по-успешна версия, която да вдигне средното качество на земното население. и колкото повече специалисти по ваксини, плоскоземци и всякакъв друг вид широко спектърни разбирачи има толкова по-добре. :D

Пет Яну 28, 2022 3:48 pm
Профил WWW
Ранг: Форумен бог

Да вируса е мнооого "разочароващ" защото здравния проблем от него е дооооста малък. Обаче не може да се отрече че вдигна голяма пушилка и размърда обществото което блееше в охолство и презадоволеност. Е то ако погледнем от друга страна вируса увеличава охолството и презадоволеността на определени хора които главно работят хоум офис (демек не работят) и са на всякакви субсидии.....
Същите тия които реват за мерки, ваксини, правила ми е чудно къде бяха когато
- у нас умират на 100 000 човека годишно
- загиват над 600 човека в катастрофи, над 6000 са с различна степен на нараняване
- по света умират над 30 000 000 от недохранване от които над 6 000 000 деца
А и вируса доста дълго ще ще "работи" като задъбочава някои от гореписаните проблеми......
- също "Българската Коледа" събира няколко милиона, а за тестове за учениците (които нищо не показаха) се похарчиха много милиони
Изобщо не знам дали в съзнанието на хората короната ще остане като здравна криза или по- скоро - финансова, нелогична, конспиративна и т.н.

Пет Яну 28, 2022 4:23 pm
Профил WWW

Edesign написа:
Същите тия които реват за мерки, ваксини, правила ми е чудно къде бяха

Я по-добре си дефинирай въпроса, че не е много ясно какво искаш да кажеш...
Първоначалната теза на тия дето задаваха подобни въпроси беше, че ковид е един измислен проблем и затова го сравняваха с наистина сериозни проблеми.
Надявам се да се престане с това отричане, че доста народ измря покрай или "с" ковид. Както щете го наричайте. Щото ако допуснете дори косвено ковида да е причина за повишена смъртност, то подобни въпроси звучат адски тъпо. Ами те хората си мрат, значи могат да умрат още. Надявам се не искаш да кажеш тая глупост?

Пет Яну 28, 2022 4:57 pm
Профил
Аватар

Тук една шайка конспиролози тормози нон стоп бандата CDC и сие с въпроса: Изолирахте ли вируса ? :D
https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-re ... ification/

Пет Яну 28, 2022 4:58 pm
Профил ICQ

HSB написа:
Миро –съветвам те да не вярващ на DCD , FDA щото са си подкупни и тва дето излиза е в полза на фармата.

Aми на кого да вярваме? На фейсбук ли, или на другите форуми, където всеки користно, или безкористно и най-вече безнаказано може да бръщолеви всичко?
Горко ти, ако излъжеш, или подведеш американска държавна институция, независимо какво си: човек, банка, или многонационална компания и независимо в коя точка на кълбото се намираш. Ще те разсипят. Фолксваген още ближат рани за това, че едно инженерче не е могло да си свърши работата и е направило дребна шмекерия. И последствията от тази шмекерия трдно може да се докаже, че са навредили някому, а какво остава да дадат разрешение на някого да инжектира отрова. Примерите са много. Не казвам, че тези институции са безгрешни и че няма лобита. Има. Но играта не е на толкова дребнава и на ниско ниво. Абсолютно сигурен съм , че те не биха допуснали на пазара ваксина, която е безполезна и в значима степен вредна.

Пет Яну 28, 2022 5:29 pm
Профил

Нищо по-различно от това, което вече, се е случвало. Разликата е в наличието на интернет.

Добре е да се знае, че това, което е било, най-вероятно, скоро няма да го бъде а някои хора ще се окажат щастливци, че няма да доживеят това, което се задава. А то си е чиста закономерност и няма нищо общо с конспирации.

Пет Яну 28, 2022 5:43 pm
Профил

sthx написа:
, че те не биха допуснали на пазара ваксина, която е безполезна и в значима степен вредна.

Така би трябвало да е наистина, но на практика дали е така?
Само като се замисля колко измислени войни се спретнаха по света през последните десетилетия, ... незнам какво да си мисля. Хората не би трябвало въобще да разработват биологични (а и конвенционални) оръжия, но на практика разработването им не е спирало. (И нали се сещате къде са най-големите лаборатории в света за това)
Това е вид биологично оръжие, което дори случайно да е изпуснато, не би трябвало въобще да съществува. Ами ако се окаже, че не е случайно изпуснато?
И както стана ясно - "войната" е между световната печатница на пари и фабриката на света. Руснаците с техните малоумни имперски политики се опитват да се възползват от положението и накрая както винаги - всички по света го отнасяме ...

И какво стана напоследък с твърденията, че това е естествено появил се вирус?

Пет Яну 28, 2022 6:06 pm
Профил

sthx написа:
Абсолютно сигурен съм , че те не биха допуснали на пазара ваксина, която е безполезна и в значима степен вредна.

Всъщност, факт е, че вече е допускано. Факт е също, че американците са взели мерки грешката да не бъде повтаряна. Но гаранция никога няма.

Хубаво е да се казва истината. Защото голяма част от недоверието беше предизвикано и от политиците. Много от тях се държаха сякаш знаеха какво правят. Твърдяха, че следват науката, а тя науката още нищо не беше казала. Същите мерки, същите действия можеха и да оправдаят и с незнанието. И според мен ако бяха казали "не знаем какво може да стане, затова правим това и това", хората по-малко щяха да се съмняват. А особено в частта, че не знаят какво правят.
Хареса ми нещо, което го каза един от епидемиолозите в Израел - "пророчествата са за глупаците". Питаха го какви грешки са допуснали и той нямаше проблем да си признае каквото смята за грешки.
Ух намерих видеото... Че по-горе цитирах едно за бустерите и така не го открих после.

Пет Яну 28, 2022 6:48 pm
Профил

sthx написа:
Абсолютно сигурен съм , че те не биха допуснали на пазара ваксина, която е безполезна и в значима степен вредна.

Аз живея в УСА от Сеп 2011 ,ясно че колкото повече ,толкова повече неща могат да се видят и преживеят ,обаче за някои неща не е нужно 50години за да разбереш едкое си как става.
Корупцията на така наречените долни нива е минимална – демек кат те спре полиция не става да му бутнеш ,като си изкарваш някакъв документ –не е нужно в повечето случаи да бутнеш тук там за да стане или за да стане по бързо. И т.н ,,,, мисля че е ясно за какво говоря ......
Обаче като стане дума за кинти големи –там всичко е позволено .... по погрешка бях например на треининг на една от фирмите в която бачках и там подкупа беше на едно от първите места като средствао да вземем едикои си договор.... когато споделих с други хора в моито обкъжение ,повечето се смяха- виакт ми бе ти от луната ли падаш,тука е америка ,така е.

Ако потърсиш в Ковид темата ,мисля че е 2019 тата ,там дадох пример как пускат лекарство на пазара и после след 10 години например понеже някои е разровил и се вижда че тва лекарство причинава рак,вреди едикакви си и т.н го спират и почват съдебни дела за обешитения водени от други лешояди адвокати които като спечелят взимат Х % от твоито обещетение.И по причина че по ТВ има 1000 реккалми от сорта – ако в периода 2000 – 2010 сте взимали едикое си лекарство то едикаога си съдът се произнесе че е е вредно и отсъди 5 милиярда обещетение за поразените ...обаде те ни се ,ние ще водим дело за вас.
И предполагам това е за отези препарати за което е водено дело и съдът е постановил ,амна всеки е ясно че това не са 100% от тия дето правят нещо вредно.
В цялата тая сиситема кинтите са много и има за всички по веригата- пак цитат по памет щото това беше преди година може би – от неиде 2004 та до 2018 са направили например 50 милярда , е 5 ще им се откъснат и ще платят на тоя ония – да де ама тия дето са одобрили лекарството са се пенсионирали отдавна ,карт си яхтите и т.н ... а хората дето са поразени са си поразени и не става еи тъй даже и да им платят кинти да си разкара рака например.

Мангалката шеф на CDC по ТВ ( CNN ) се изпусна и в открит текст заяви че ваксите не предпазват от разпространене ...... и какво стана... амаи това видео веднага беше заличено от CNN и по нито една Тв не го показаха естествено.
Естествено няма да одобрят вакса дето като набодът тоя ония и сле 5 дена да погребът 10 000 .... то тогава и на най тъпия ще му светне какво е положението .
Само дето в дългосрочн план не е ясно кое за къде е както казах ,примери много.
Ако ти се търси – намери пак мое писание , извадка от говърментския саит на които всеки производител требе да обяви нещо като даташиит ,докъде са стигнали и т.н и там пише че
ПРЕМИЛИНАРИ ДАТА за какво става дума с ваксите ще са досъпни май 2023, за окончателни .....
И това инфо е написано от самите производители Фаизер и Модерна.

Така че е по тия причини например няма как CDC да е достоверен източник.

Пет Яну 28, 2022 7:47 pm
Профил

CDC and Fauci Supressed Known COVID Early Treatments Day One

https://futurenews.news/watch?id=61f080 ... 17f41b1d79

Jan 25, 2022 - прясно , прясно - Не ми казваите че видеото е феик щото вътре са хора дето са познати публични фигури.

и още нещо
European Medical Commission Admits That COVID Jabs Destroy Your Immune System
https://futurenews.news/watch?id=61e34e ... 775c80a402

Пет Яну 28, 2022 7:51 pm
Профил

Това че някой е публична личност нищо не значи. В крайна сметка всеки може да бъде купен, принуден или манипулиран да направи нещо дори против собствените му убеждения (в случая от китайци или руснаци примерно).

Нали помните нашата еничерка куневица как спазари затварянето на блокове от АЕЦ-а.
Или един бивш енергиен министър, който 1 година преди края на договора за газта от Русия го предоговори за доста по-висока цена ...
Оказват ти натиск, купуват те или и двете ...

Просто системата някак си би трябвало да е направена така, че дадено решение да НЕ зависи от единични представители, а от широк кръг от хора. Т.е. да трябва да се купуват/принуждават големи групи от хора, а това е доста по-скъпо и трудно.

Пет Яну 28, 2022 9:04 pm
Профил

Още от лятото на 2020 има не един и двама доктори в САЩ които твърдят че има ефикасни методи за лечение и в техните практики смъртността е много ниска и основно при хора с 3 и повече сериозни заболявания. Имаше един при който по спомен от няколко хиляди случая имаше 20 с фатален изход.

Съб Яну 29, 2022 3:00 am
Профил

emilvtc написа:
Просто системата някак си би трябвало да е направена така, че дадено решение да НЕ зависи от единични представители, а от широк кръг от хора. Т.е. да трябва да се купуват/принуждават големи групи от хора, а това е доста по-скъпо и трудно.

за американците това не е проблем, подкупват наред до постигане на целта, в момента много европейски чиновници в много държави работят за америка против интересите на Европа, ако някой не успеят да купят изчакват да му изтече мандата и слагат техен човек, ако и това не мине спретват преврат и пак техен човек, само за последните 2 седмици чух за 2 преврата ей така набързо, единия се провали но другия успя

От същия сайт
https://futurenews.news/watch?id=61e9b8 ... 080257bfd8

Съвсем логично... Итс криминал... Да ама тва са американци, дали някога ще си платят за всичко което причиниха на целия свят?

За вируса още не се знае дали е нарочно или случайно изпуснат, но за ваксините със сигурност са знаели че са безполезни и само ще завъдят повече мутации, особено хората около фаучи които са участвали в разработката на тоя вирус и през цялото време са знаели какво се случва

Съб Яну 29, 2022 9:40 am
Профил

HSB написа:
Корупцията на така наречените долни нива е минимална – демек кат те спре полиция не става да му бутнеш

Това е англосаксонското право. Би трябвало да си го забелязал още първите месеци, не са нужни години.
Обяснявал съм го много пъти. Ако един спор тръгне да ескалира, на всяка следваща инстанция залогът се вдига и само небето е ограничение. При тази система не че не става да блъфираш, да буташ на полицаи и т.н. Но ако веднъж те хванат, си плащаш и за предишните 10 пъти в които не са те хванали.
Това е много ефективна система срещу дребни далавери и дребни спорове. Но не е толкова ефективна срещу големите, защото наказанията имат таван, след който губят смисъл. Примерно ако мен ме осъдят 1000лв ще ме заболи. Ако ме осъдят 1 млн. ще ме боли сигурно цял живот. Но над това просто не ми пука. Ако щат и 100 милиарда да ме съдят е все тая, щото нямам и сигурно никога няма да имам такива суми.
Това променя мисленето на обикновените хора. Поне в англия, където съм живял не срещнах някой да иска да прави дребни далавери. Всички си мечтаят само за много големи далевери. Ние българите имаме точно обратното мислене. Предпочитаме дребните престъпления щото лесно остават ненаказани, а не искаш да станеш прекалено голям бандит щото там става прекалено опасно. Или ще те гръмнат или ще те сготвят.
Но на запад нямат чак такива страхове. В смисъл там си вярват, че системата те защитава. И че колкото по-едра риба си, толкова по-добре те защитава. Над определено ниво направо ставаш безсмъртен. Стига да имаш достатъчно пари и си недосегаем. Може да нарушаваш правилата, може да променяш правилата, въобще голям кеф. Само пари да имаш.
Подобно мислене и за едните и за другите си е съвсем разбираемо. И не е без причина. Наистина на запад, системата е много по-ефикасна срещу дребните, отколкото срещу големите престъпници. И не всичко е конспирация. Големите корпорации, богаташите и т.н. често се измъкват напълно сухи. Но също така често са набеждавани за какви ли не неща. В случая с ковид конспирациите твърде много си развихриха въображението. Трябва малко по-спокойно и по-трезво. Иначе всички знаем, че птиците летят. Знаем, че пингвинът е птица, но това не означава че лети.

Съб Яну 29, 2022 2:35 pm
Профил
Аватар

Мнение Хич не е офтопик!
Преди малко по местно радио обявиха, че заради Африканската чума сезонът за лов на глигани е удължен.

Първо пуснаха няк'ви ловджийски (хумористични) лакърдии.

После шеф на ловна дружинка: "Мии, то диви прасета вече няма..... за сметка на чакали и лисици..."

Съб Яну 29, 2022 5:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 63  Следваща