Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
nik написа:
... та в тоя ред на мисли, психично болна нация ли е тая дето си гледа интереса, или нашата дето не си знае интереса, но за сметка на това масово облъчени точат лиги по окупаторите си?!?

Интересно че нацията дето си "гледа интереса" праща децата си да учат при "окупаторите ни".
Моля те блокирай и мен, за да не ми четеш мненията.

Пет Яну 21, 2022 5:55 pm
Профил

Не съществуват психично болни нации. Съществуват психично болни субекти, които се възприемат, като будителите на "болната нация".

Пет Яну 21, 2022 6:30 pm
Профил

AmazonGo
Commiefornia
California dream
Los Angeles before
Los Angeles after
BBC

Съб Яну 22, 2022 10:12 am
Профил

LA а и като цяло големите градове в Калифорния са по-зле и от Африка, това с влака е върхът на айсберга, престъпност, мизерия, абсолютна беззаконност, мръсните чернилки правят каквото си искат и никой не ги закача. Като се замисля там има много повече материал за бесене ...

Съб Яну 22, 2022 4:58 pm
Профил
Ранг: Професионалист

nik написа:
Stoi написа:
lcr написа:
Докато едни хора, нахлупили ушанките, упорито разглеждат американската експанзия и така си обясняват цялата мизерия на вселената, не виждат китайската, която набира все по-голяма скорост.

Да не се получи така, че след десетина години, ще си спомнят с носталгия за лошия чичо Сам.

Именно ! Руснаците не че са безопасни. Те в голямата си част са психично болна нация с ядрено оръжие, но и в същото време са смешно безобидни. Китайците обаче са доста по-голямо зло за нормалната цивилизация и тепърва набират инерция.

ЛЦР съм го блокирал да не чета простотиите ама пак излизат като цитат... явно трябва и пригласящите зомбита да блокирам... ще си взема поука
не знам кой какво е нахлул, ама ясно се открояват облъчените от американската пропаганда, и не толкова защото са облъчени, а защото е много нескопосана пропаганда, дето и децата им се смеят, а възрастен човек да не разбира за какво иде реч си е направо за лечение, със силни медикаменти...
та в тоя ред на мисли, психично болна нация ли е тая дето си гледа интереса, или нашата дето не си знае интереса, но за сметка на това масово облъчени точат лиги по окупаторите си?!?

Аз пък никога не бих блокирал някой русофил. С какво ще се забавлявам иначе ? :D На мен са ми интересни и от научна гледна точка. :D Вече започвам да стигам извода , че особено по нашите земи вирее някакъв примитивен жив организъм който им заразява мозъка и им влияе. Един път настани ли се там започва една възхвала на новите ладички , заводите за полу-проводници и цели проводници, кремтелси , планът Рънът , антиваксарство , рептили и т.н и т.н
Яко е !

Пон Яну 24, 2022 10:16 am
Профил WWW

Бъфeт плaниpa cъopъжeниe зa пpoизвoдcтвo нa чиcтa eнepгия в CAЩ зa $4 милиapдa

https://money.bg/investments/bafet-planira-saorazhenie-za-proizvodstvo-na-chista-energiya-v-sasht-za-usd4-miliarda.htm

Пон Яну 24, 2022 10:29 am
Профил WWW

Stoi написа:
... възхвала на новите ладички...

офтопик:
От няколко години карам лада (нива), без да има особени следи на русофилство у мен.
От два месеца се лигавя с нова кола, пак 4х4, пак със заключване на диференциала. Онази вечер от петия път успях да я вкарам в двора, хем с известна засилка. С ладата този проблем го нямам. Та лафа за влака и за пътниците.

Офтопик 2:
Мързи ме да сменя реле-регулатора на нивата ...

Пон Яну 24, 2022 1:04 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
да ви се чуди човек,
дърляте се на русофили и русофоби все едно сте бабички на пейката пред блока.....

Ами аз работя в американска компания, плащат ми в ерво щото съм в европа, а пък си гледам руски комедийни филми щото най са ми близко след сръбските по душа....

и даже в българия най-много си мразех съседите в блока в който живеех , а не източният или западният блок :) - това съседо фоб ли ме прави, или еврофил?

като се изврати писането на форума към фили и фоби, няма нищо по-различно от потока с лайна дето го бълват масс медиите като телевизия, буци , туитъри и прочие..
що не си леете фобиите и филиийте там?

Пон Яну 24, 2022 1:39 pm
Профил
Аватар

dan написа:
...От два месеца се лигавя с нова кола, пак 4х4, пак със заключване на диференциала. Онази вечер от петия път успях да я вкарам в двора, хем с известна засилка. С ладата този проблем го нямам...

С летни гуми и 8х8 има проблеми на сняг и лед... :P

Пон Яну 24, 2022 3:23 pm
Профил

Със зимни гуми, разбира се. Не ги знам добри ли са или лоши, бяха в комплект с колата, даже се водеха "подарък".

Пон Яну 24, 2022 4:19 pm
Профил

MYXATA написа:
да ви се чуди човек,
дърляте се на русофили и русофоби все едно сте бабички на пейката пред блока.....

не е точно дърляне, по-скоро е старателна демонстрация как да преборим факти и логика със сляпо цитиране на нескопосана чужда пропаганда или защо в България никога не е имало демокрация, и най вече защо не заслужаваме демокрация

даже като се замисля, май си е най добре под хамериканско робство, първо че всичко е лесно предвидимо на къде вървят нещата, и второ - по добре такива индивиди да нямат право на истински глас, че тогава пази боже...

Пон Яну 24, 2022 4:28 pm
Профил

dan написа:
Със зимни гуми, разбира се. Не ги знам добри ли са или лоши, бяха в комплект с колата, даже се водеха "подарък".

И със зимни на лед е все тая :) Освен това в последните 15тина години да не казвам и малко повече, гумите си губят еластичността и стават един вид пластмасови за нула време (няколко сезона). Имат визия и грайфер, но не вършат никаква работа.

Пон Яну 24, 2022 4:56 pm
Профил
Аватар

Хайде сега, не вършели работа гумите. Нали не караш на джанти, и да се чува от километър подрънкване на тенеке... :mrgreen:

Пон Яну 24, 2022 5:03 pm
Профил

dan написа:
От два месеца се лигавя с нова кола, пак 4х4, пак със заключване на диференциала.

Какво взе

Пон Яну 24, 2022 5:25 pm
Профил

pipilica написа:
dan написа:
От два месеца се лигавя с нова кола, пак 4х4, пак със заключване на диференциала.

Какво взе

Явно не е Субару или Ауди Куатро ;)

Пон Яну 24, 2022 10:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1197  Следваща