Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Коронавирус 2022
И нещо друго пак коронско за размисъл.....
По медите даже и туак в америка ,и гледам БГ Тв също от време на време.... почнаха - е идва омикрон .. ваксаитесе ,фаучи рече да се укриваме даже по бункери и землянки ...а ако приемем че
Ботсвана и Южноафриканската република са родните места на омикрон. Би следвало, щом са негов епицентър, там в момента да има мор.
Ако, разбира се, следваме логиката на психиатричната пропаганда на либерал-глобалистката секта и нейните послушници. Именно заради омикрон в момента западните страни вървят към поредно затваряне, трета и дори четвърта витаминизация, а в бг се опитват да прокарат заповедта на шепата 90-годишни изкуствено живи старци за принудително-задължителна витаминизация, включително и на децата, с техните експериментални генетични субстанции.
На 20-ти декември в 59-милионната ЮАР има 105 смъртни случаи.
Вероятно в свободни от модерното китайско заболяване години там умират много повече - такава е логиката на живота: едни умират, други се раждат. В ЮАР са витаминизирани 26,3%. Ужас няма.
В Ботсвана по същото време са умрели нула. Там живеят 2,4 милиона, от които са си взели порциите витамини 20%.

Чет Яну 13, 2022 9:30 pm
Профил

ike, не виждам нищо подобно. Има пик в момента във всички държави.
Интересно защо не дават процентни данни за този пик спрямо населението, а тотални?
(поне аз не можах да намеря такива в линковете ти)

Но и от тези данни се вижда, че смъртността в БГ е много висока (сигурно защото имаме здравна система).

Дай боже да не се мре и да няма усложнения от ваксината след време... Дано да са я правили само за пари и да спасява, а не да ограничава и редуцира популацията на земята в дългосрочен план ...

Сещам се за един случай от времето на Чернобил. Агрономката разправя на един дедо "не трябва да ядеш марулките, защото са радиационно заразени", а той и разправя "снощи ядох и както виждаш нищо ми няма" ...

Чет Яну 13, 2022 9:51 pm
Профил

Интересно защо не дават процентни данни за този пик спрямо населението, а тотални?
Защото и на мен това нищо не ми говори. Няма процент от населението а някакви бройки. И после имало умни хора в Бг и медии.... Ще си докарват лабораториите по някой келепир всеки ден, А1 ще си вдигат таксите заради инфлацията, на пенсионерите ще се ъпдейтвант пенсията ама друг път.... Само проблеми и простотия. Цените скачат а само здравната система работи....

Пет Яну 14, 2022 12:04 am
Профил
Аватар

timt написа:
...А1 ще си вдигат таксите заради инфлацията...

Имам добра новина. От нова година официално разрешиха ако не те кефят, да не използваш услугите им. Отиваш в най-близкия офис, показваш им един среден (образно казано) и приключвате съвместната си дейност. Дори не е необходимо да се мрънка или циври...

Пет Яну 14, 2022 12:13 am
Профил
Аватар

HSB написа:
Да ама не е това причината

О, сигурен съм, че знаеш причината. Всичко ви е ясно на вас, всички други са идиоти...

Пет Яну 14, 2022 1:07 am
Профил ICQ

Изображение
Източник: https://9gag.com/gag/axBzgbK

Пет Яну 14, 2022 5:22 am
Профил

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/obsazhda ... a-antitela
Ми така де - я махнете веднага и сертификатите за преболедували и на тия дето са само с 2 дозички също...

Цитат на коментар под статията:

2022-01-14 14:29:07
Фермер от градо (нерегистриран)

И пуйките във фермите получават безплатна ваксина и витамини, но до последно си мислят, че коледната печена пуйка е теория на конспирацията....

Пет Яну 14, 2022 3:45 pm
Профил ICQ
Аватар

А според мен ни клатят яко! Втора година подред няма грип, а за другите зарази се забрави изобщо.
Ей ся по новините чух за камбоджански ковид, за когото са характерни болки в мускулите, но хрема няма.
Ваксините доказано не действат срещу "новите щамове", но още малко и ще задължат дори бебетата да се ваксинират!

@ТоНи , усъвършенствай си бесилката, революцията идва!

Пет Яну 14, 2022 4:14 pm
Профил

Малко разсъждения относно ваксинацията
- има теории и изследвания, че ваксинирания по трудно зарязява другите - ето една от многото статии https://bnr.bg/varna/post/101545962/vak ... prouchvane
ама не е ясно дали е така, после ни облъчват че ваксинацията спира мутацията (което е смехория за здрав разум)
- официално ваксинирането е за:
Защо е важно да се ваксинирате срещу COVID-19?
Ваксинирането срещу COVID-19 трябва да намали риска от заразяване с COVID-19
и да ви предпази от сериозни усложнения на болестта. Като предлагаме ваксината на
всички се стремим да защитим хората и да намалим заболеваемостта и смъртните
случаи причинени от коронавирус

Това е извадка от официален документ
https://www.hse.ie/eng/services/news/ne ... arian-.pdf

Сега четейки официалните документи как да убедиш вече преболедувал и то леко и делта и омикрона (защото повечето колеги вече сме така) да се вксинира?
А относно ваксинацията на децата е просто изумително - те не боледуват, понеже не боледуват доста по-малко от възрастните пренасят вируса. Т.е. ползата от ваксинация на дете клони към 0%

И изобщо като цяло ковида в първоначални проучвания (дори даваха филм Discovery за круизния кораб до Япония където за първи път е засечен извън Китай) че 30% няма да го хване или ще го кара безсимптомно.

Така че от гореизброеното на мен цялата ситуация ми се струва абсурдна и безсмислена. Най-лошото е че както и да се подчиниш, каквото и да направиш все обикновения човек се намира в безизходица. И да за съжаление у нас за 2 години са регистрирани 30 000 починали с придружаващ Ковид, ама какво да правят деругите над 6 000 000 живеещи в постоянен стрес и локдаун без каквато и да е светлина в тунела? - а и най-лошото че при нас по принцип смъртността е висока над 100 000 човека годишно, ама мерки никакви не се вземаха, пък да не говорим че за последните 10 години 1 000 000 българи не са в България (кой под земята , кой на чужда земя..)

Пет Яну 14, 2022 4:18 pm
Профил WWW

bongo_x2 написа:
А според мен ни клатят яко! Втора година подред няма грип, а за другите зарази се забрави изобщо.

Да това също е много интересен въпрос който също допринася за абсурда и съмнения в ситуацията. Реално погледнато децата до 4 клас ходят на ясла, градина и училище. Реално от средата на 2020 година не са спирали и да потвърждавам, няма кашлица , няма сополи, дори я няма и Варицелата а тя винаги я има зимата...... Сега да ме облъчват че защото хората си стоят вкъщи е меко казано смешно......

Пет Яну 14, 2022 4:36 pm
Профил WWW

Бонго бесилката е за визия, ако не смогва може и без нея, директно в шредера.

Пет Яну 14, 2022 4:38 pm
Профил

Цецо написа:
HSB написа:
Да ама не е това причината

О, сигурен съм, че знаеш причината. Всичко ви е ясно на вас, всички други са идиоти...

Е пишеш в момента колкото да се заяждаш- искаш да кажеш че от поста ми не е ясно откъде знам... ами министъра на здравеопазването на Сингапур го каза .

Пет Яну 14, 2022 6:24 pm
Профил

Ваксинирането срещу COVID-19 трябва да намали риска от заразяване с COVID-19
и да ви предпази от сериозни усложнения на болестта.

от ГЕРБ Теменужка Петкова е в болница с COVID-19. Това потвърди в кулоарите на парламента министърът на здравеопазването Асена Сербезова, предаде NOVA. Петкова е била ваксинирана.

Да ама нещо не става ...то съобщават за публични личности а инак колко ли обикновени хора са и те на това положение.... мълчат като риби дето се вика.

Пет Яну 14, 2022 6:34 pm
Профил

По данни на института „Роберт Кох”, почти две трети от пациентите с коронавирус в интензивните отделения в Германия не са ваксинирани срещу COVID-19. От почти 9 000 пациенти с установен ваксинационен статус 62% са били неваксинирани. Други 10% от болните с коронавирус са непълно имунизирани (възстановени без ваксина или не са напълно ваксинирани).

28% от пациентите с COVID-19 на интензивно лечение са напълно ваксинирани или дори са получили бустерна доза.

Дали цифрите са такива е друга работа ама полека лека от твърдението че набодеш ли се си бетон та да се стигне че къде 30% даже ваксани са на интензивно лечение си е успех на истината.

Пет Яну 14, 2022 6:58 pm
Профил

Koleto написа:
Здравните власти обсъждат да отпадне зеленият сертификат за антитела: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/obsazhda ... a-antitela

Да не искаш да кажеш че политиците ни лъжат?
https://youtu.be/SyqzOqzDyqo
https://promeni.bg/kiril-petkov-sreshhu ... ertifikat/

HSB написа:

Защото ваксинирането ви прави свободни!
Изображение

Пет Яну 14, 2022 7:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Следваща