|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 9:36 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Коронавирус 2022
Аз съм решил за себе си: при първото идване на желание ще се боцна (вече не съм на село), едва ли ще е с фазер, най-вероятно джонсън, и това ще ми е поне за година напред. Правилно или не - ще се разбере, то си е и въпрос на късмет и болно здраве.
|
| Нед Дек 26, 2021 2:29 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Опазил ме ТОЙ от приятели като теб! Това глуповати ми съфорумнико го знаят дори децата и е излишно да се уточнява. 
|
| Нед Дек 26, 2021 2:44 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
_________________ lz2com
|
| Пон Дек 27, 2021 12:25 am |
|
 |
|
nik
|
ем... капитализъм, слуги на отвъд океана, мъни толк... както искаш му казвай, то не че някога са имали скруполи ама сега вече паднаха всички маски
|
| Пон Дек 27, 2021 12:35 am |
|
 |
|
nik
|
първо се появи това: https://www.youtube.com/watch?v=Dg_G86e62SMкоето очевидно е шега, после обаче се появи същото май на сериозно... сигурно ще е сериозно, щом идва от белия дом... https://www.youtube.com/watch?v=5Za12uv4kaoи тоя фаучи още на свобода, май ще му се размине безнаказано...
|
| Вто Дек 28, 2021 1:34 am |
|
 |
|
timt
|
Аз да си кажа за Короната Минах преди 2 години Корона вирус и щях да умра, много зле го изкарах. После се ваксинирах един от първите бях но не заради страх че ще ме повтори а заради преминаване на границите по лесно. На втората инжекция с Файзер започнаха проблемите ми след повече от два месеца че чак до сега. Правих си изследвания, доближиха ми се границите на кръвното веднъж имах 100/120 и се чувствах много зле. Джипито каза че съм добре но на снимката ми се видя сърдечна сянка, в последствие със съфорумниците тук разбрах че имам постковид синдром. Всичко е 1:1 както са го обяснили. Скоро (миналата седмица) се върнах от Нидерландия а мерките по летището и самолета бяха нулеви т.е. от 25.12.21 се почувствах смазан като се събудих сутринта. На 26.12.21 загубих обонянието си и разбрах за каквом иде реч. Само на витамин Ц и аспирин съм, днеска се почувствах по добре но общо взето не е голяма трагедия този път преминава по лесно от грип. Просто отпаднал, без температура и главоболие, усещам проблем с белите дробове но е незначителен, хрема почти нямам (слаба кашлица). Общо взето смятам че ваксината си свърши работата но няма как да е универсална за всеки щам. Бъдете здрави, ако имате въпроси насреща съм.
|
| Вто Дек 28, 2021 5:42 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Много съм болен, но добре, че се ваксинирах!? Въпроси нямам, само съболезнования!
PS Все още не съм ваксиниран и май не съм карал корона, ама здравето ми е много болно, само дето не мога/смея да ида на доктор. Като/ако пукна утре каква ли ще е причината?
PS2 Ей ся по "Стани богат" имаше непознат въпрос, оказа се, че жените гледащи теленовели имат само по едно и много рядко две деца. Значи теленовелите са противозачатъчни?
|
| Вто Дек 28, 2021 7:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Вчера ме боднаха за трети път отново страничен ефект никакъв, дали пази от нещо идея си нямам. Жената и тя се набоде, вчера малко ръката я болеше днес май има температура. Другите отдавна са с трета доза все още са само с по два крака и две ръце, козина, опашки и подобни също не се забелязват.
|
| Вто Дек 28, 2021 8:03 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Хората трябва да се ваксинират не заради границите, ресторантите или 20 лева ваучер, ами защото с личния им лекар са преценили всички плюсове и минуси. Например възрастен човек с множество хронични заболявания е по-добре да се ваксинира, а децата е по-добре да не се ваксинират. Много ми е странно как си решил че е "постковид синдром" , а не е реакция от ваксината? Как прецени че симптомите ти са по-леки заради ваксината, а не заради това че вече си карал вируса? Или заради това че новия щам Омикрон е по-заразен, но и с по-леки симптоми. Интересно как ваксините срещу "Бяс" или "Тетанус" са 100% ефективни и трябва да се бият веднъж на 10 години, а най-новите и модерни "ваксини" срещу Ковид трябва да си ги биеш на всеки 3 месеца: https://www.svobodnaevropa.bg/a/31628011.html и пак не са ефективни.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Дек 28, 2021 9:10 pm |
|
 |
|
timt
|
@ike в един от постовете ми в темта Коронавирус 2019 г. Тогава бях описал проблемите ми и мисля че Цецо ми даде добра насока. Да, ваксинирах се заради границите да преминавам по лесно но тогава не признаваха дали си боледувал и имаш антитела. Сега ме е страх от трета ваксина а и така като гледам няма и да ми се наложи по ред причини.... Всеки сам си решава дали да се набоде или не а и да минаваме на варианти кой по тарикат и кой кого предпазва пак нестава нали?
|
| Вто Дек 28, 2021 9:51 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Мдам... Аз имам въпрос. Tака като минаваш границите "по лесно" като колко бацил носиш със себе си? Джей Пи-то го остави, ти как го усещаш ми кажи? За един съфорумец питам. А за числата от тото-то няма да питам, че много народ чете тука и печалбата ще трябва да я делнем 1:n. Но ако ми ги напишеш на ЛС ще ти бъда мн благодарен.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Дек 28, 2021 10:06 pm |
|
 |
|
timt
|
|
| Вто Дек 28, 2021 10:11 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Съфорумеца ни - не-преболедувал, не-ваксиниран, без сертификат. С две думи: здрав като бик. Но не му вярват и Джей Пи-то не му вярва и го смятат за неблагонадежден, защото отказва да се ваксинира, пътува трудно и разнася бацили. Не го пускат никъде и за това няма думата да отговаря на въпроси. Кръвното му е нормално, сатурацията му е в норма, няма сенки на дробове и сърце. Не кашля, не споделя оплаквания - с две думи: враг народен. Жената не е боледувал също. Децата и те здрав. Да пукне дано. Всички го чакат да се разболее да види хубуу ли е. И да почне и той да се оплаква и да си казва за Короната... и едно друго... Сега надявам се е "по ясно".
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Дек 28, 2021 10:40 pm |
|
 |
|
timt
|
@Zdrav разбрал си ме погрешно! При мен нещата се стекаха в друга последователност но няма да влизам в подробности. Не съм против ваксините но не съм и за, при положение че първо съм боледувал. Не ми пука кой искал, кой щял, кой неискал и кой е ваксиниран. Поста ми небеше свързан с тъпотия. Според мен не е нормално да се изискват какви ли не тестове и сертификати. Има ваксини и са достъпни за всеки.
|
| Сря Дек 29, 2021 12:05 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Те ваксините от разболяване не предпазват, камо ли от разнасяне на вируса.
Аз друго: мислите ли, че някой работи за създаване на истинска ваксина и ако я създаде дали ще се произведе?
|
| Сря Дек 29, 2021 12:54 pm |
|
|