Цецо -естествено е жалко че някои е починал, както се казав лека и пръст.
Обаче педерасията е точно във здравните власти .
Не занкакво е положението в БГ но тука в Америка казват- ами као имаш признаци на корона стои си в къщи -никакво лечение.Ако вземеш да не може да дишашаш -отиваи в спешното.
На 100 места лекарите казват че трябва да се предприемат мерки възможно наи рано и че има методи и средства с които ако се третират болните огромен процент даже не вирдат болница.
Но положението нарочно е такова за да поумре някои друг човек и да има плашене че ако не се ваксаш ще гушнеш букета.
Гореуписаното горе долу се случи с мен - 1 седмица имам някаква температура,без загуба на вкус и обоняние-нищо друго -в понеделника на седмицата по бърз тест съм коронясал ,по ПЦР съм негативен а аз си бях с температура и т.н та в петъка имам вече 38,9 и сърцето би думкаше като картечница - по съвет на онлаин доктор отиван в спешното,там ме прегледаша дадоха некви хапчета и след 4х обратно в къщи - думите на лекарката - 100% корона ама не се класифицираш да те приемем в болница ,оди в къщи и гълтаи амидофен като ти се дигне температурата.
В събота къде 9 сутринта вече втасал яко -имах доволно затруднено дишане- пак в спешното -тоя път доктова вика -що сега идваш -викам виж че вчера бях тука -ония тегли една маина на петъчната докторка и ме приеха в болницата.
В поненделник вече бях ОК и можех да се разхождам в едното крило дето бяха 4 стаи по 2 ма - тои насила ме разхождаха да видят като се натоваря колко ми пада кислорода в кръвта - та поглеждаики през вратите - от 8 човека 2 ма бяхме не ваксани - другите бяха ваксани и от тия 8 само аз можеха да ходя ,другите лежаха като мумий.
Това съм го изпитал и видял с очите си ,та от ток нататък кои какво ще да разправя.
Други любопитни неща- на комшията по легно ,пунаха жена му да доиде в стаята и оноя от 2 до 5 следобяд заедно зяпаха телевизия.
Мен като ме изписха ,никъде не пише че требе да се карантинираи т.н а и никой и не следи за това .
Това чв ПЦР теста е пълен кокум- аз имам температура и така нататък и ПЦР е негативен ,демек аз ако че по идея съм втасал можех да си хвана самолет например и да разнасям вируса без грижи....
Да де ама възоснова на ПЦР броят уж колко са коронясали ,взимат се мерки и т.н
Аз не вярвах на мои приятел които работи в немско -там 2 пъти е седмицата преди да почнат работа ги тества (не ваксаните) и тои и още 7-8 са пушачи -та тои казва че ако зпали ч цигата къде 10 мин преди теста - теста е винаги положителен,ако пие Кола или ред бул -пак. Та понеже в немско е комунизъм и ако теста е позитивен -бягаи в къщи в болнични -всеки иска да е положителен та шефа им ги строява 30 мин преди теста в едно хале и не дава да се пуши и да се пие нищо що народа се изучил и гледа по вякълъв начин да излене положителен та да не ходи на работа.
Е тва ако не е пълна прнография не знам кое е ,ама от пропагандата раздуват та раздуват как ако не се ваксаш и ще заразиш всички ,а ако се ваксаш и всичко е ОК.