Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Коронавирус 2022
стенд
https://www.google.com/search?hl=bg&gbv ... 2&oq=&aqs=

стент
https://www.google.com/search?hl=bg&sou ... _v_z&gbv=1

Нед Дек 19, 2021 12:44 pm
Профил

sthx написа:
Затварят ги, защото се опитват да си запаят жив народа.

Не знам защо се ограничават само с lockdown. За да са сигурни че ще си запазят народа най-добре е да изградят интензивни отделяния пълни с желе от антибиотици, да лоботомизират хората, да ги държат в изкуствена кома, да им вкарват храна със системи и да им дават да дишат 100% кислород. Така цялото население ще "живее" над 100 години гарантирано няма да се разболява от никакви микроби.
Изображение

Нед Дек 19, 2021 12:44 pm
Профил

Въпрос на виждане.

Нед Дек 19, 2021 12:48 pm
Профил

Малко alt-right здрав разум:

https://graymirror.substack.com/p/omicr ... ce-theater

Нед Дек 19, 2021 5:50 pm
Профил

https://dnes.dir.bg/ikonomika/ek-dogovo ... -za-2022-g
това ми звучи като препарат за прозорци...
а какво стана с тестовете и клиничните изпитания? тия да не забравиха за тях? новите бъркочи вече няма ли да минават изпитания? или направо на населението

Нед Дек 19, 2021 11:34 pm
Профил
Аватар

nik написа:
...а какво стана с тестовете и клиничните изпитания? тия да не забравиха за тях? новите бъркочи вече няма ли да минават изпитания?

Написано е в статията - тестовете не са спирали, а догодина предстоят и на новата бабина гозба...

Пон Дек 20, 2021 12:30 am
Профил
Аватар

След десетки (или стотици) милиарди убождания върху хора да искаш още тестове?! Никоя ваксина не е била толкова "тествана"!

Пон Дек 20, 2021 2:56 am
Профил

Я пак, колко милиарди убождания.
И за какви резултати мое да говорим като умишлено крият тия с леките форми на последствия, пък и колко време мина от как набодоха първите.

Пон Дек 20, 2021 5:07 am
Профил

nik написа:
а какво стана с тестовете и клиничните изпитания? тия да не забравиха за тях?

Тестовете и изпитанията са готови. Не знам само какво е това бързане да ги видите веднага. Все едно е въпрос на живот или смърт.
FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data: https://www.reuters.com/legal/governmen ... 021-11-18/
You Need a Second Life Jacket: https://www.youtube.com/watch?v=omrVpA14FpY

Пон Дек 20, 2021 7:18 am
Профил
Аватар

Жена на 40, здрава, права, слаба... вчера си отиде и остави детенце на 4 години.

Поредния случай около мен, наистина не ги броя вече.

Просто си нямате идея какви сте късметлии тия, дето казвате, че нямате умрели покрай вас.

Бъдете здрави и дано тая гад ви заобикаля отдалеч.

Аз по тая тема спирам, щото нямам ни сили, ни нерви.

Пон Дек 20, 2021 9:09 pm
Профил ICQ

То протоколът ни на "лечение" е тип:
"Никой да не умре без лекарска помощ".
Лекарката ми каза, че от нейните лекувани няма починал от ковид.

Пон Дек 20, 2021 11:37 pm
Профил WWW

Цецо написа:
Жена на 40, здрава, права, слаба... вчера си отиде и остави детенце на 4 години.

Поредния случай около мен, наистина не ги броя вече.

Просто си нямате идея какви сте късметлии тия, дето казвате, че нямате умрели покрай вас.

Бъдете здрави и дано тая гад ви заобикаля отдалеч.

Аз по тая тема спирам, щото нямам ни сили, ни нерви.

Цецо -естествено е жалко че някои е починал, както се казав лека и пръст.
Обаче педерасията е точно във здравните власти .
Не занкакво е положението в БГ но тука в Америка казват- ами као имаш признаци на корона стои си в къщи -никакво лечение.Ако вземеш да не може да дишашаш -отиваи в спешното.
На 100 места лекарите казват че трябва да се предприемат мерки възможно наи рано и че има методи и средства с които ако се третират болните огромен процент даже не вирдат болница.

Но положението нарочно е такова за да поумре някои друг човек и да има плашене че ако не се ваксаш ще гушнеш букета.

Гореуписаното горе долу се случи с мен - 1 седмица имам някаква температура,без загуба на вкус и обоняние-нищо друго -в понеделника на седмицата по бърз тест съм коронясал ,по ПЦР съм негативен а аз си бях с температура и т.н та в петъка имам вече 38,9 и сърцето би думкаше като картечница - по съвет на онлаин доктор отиван в спешното,там ме прегледаша дадоха некви хапчета и след 4х обратно в къщи - думите на лекарката - 100% корона ама не се класифицираш да те приемем в болница ,оди в къщи и гълтаи амидофен като ти се дигне температурата.

В събота къде 9 сутринта вече втасал яко -имах доволно затруднено дишане- пак в спешното -тоя път доктова вика -що сега идваш -викам виж че вчера бях тука -ония тегли една маина на петъчната докторка и ме приеха в болницата.
В поненделник вече бях ОК и можех да се разхождам в едното крило дето бяха 4 стаи по 2 ма - тои насила ме разхождаха да видят като се натоваря колко ми пада кислорода в кръвта - та поглеждаики през вратите - от 8 човека 2 ма бяхме не ваксани - другите бяха ваксани и от тия 8 само аз можеха да ходя ,другите лежаха като мумий.
Това съм го изпитал и видял с очите си ,та от ток нататък кои какво ще да разправя.

Други любопитни неща- на комшията по легно ,пунаха жена му да доиде в стаята и оноя от 2 до 5 следобяд заедно зяпаха телевизия.
Мен като ме изписха ,никъде не пише че требе да се карантинираи т.н а и никой и не следи за това .

Това чв ПЦР теста е пълен кокум- аз имам температура и така нататък и ПЦР е негативен ,демек аз ако че по идея съм втасал можех да си хвана самолет например и да разнасям вируса без грижи....
Да де ама възоснова на ПЦР броят уж колко са коронясали ,взимат се мерки и т.н

Аз не вярвах на мои приятел които работи в немско -там 2 пъти е седмицата преди да почнат работа ги тества (не ваксаните) и тои и още 7-8 са пушачи -та тои казва че ако зпали ч цигата къде 10 мин преди теста - теста е винаги положителен,ако пие Кола или ред бул -пак. Та понеже в немско е комунизъм и ако теста е позитивен -бягаи в къщи в болнични -всеки иска да е положителен та шефа им ги строява 30 мин преди теста в едно хале и не дава да се пуши и да се пие нищо що народа се изучил и гледа по вякълъв начин да излене положителен та да не ходи на работа.

Е тва ако не е пълна прнография не знам кое е ,ама от пропагандата раздуват та раздуват как ако не се ваксаш и ще заразиш всички ,а ако се ваксаш и всичко е ОК.

Вто Дек 21, 2021 6:50 pm
Профил

Аз пък не разбирам каква е мисълта на някои с това, че на правителствата целта да се ваксинира населението била финансова ? Няма да могат да се изхарчат парите ли ? Не може ли да се купят ваксини за всички, пък който иска да се боде ? Защо подарихме на Бутан ваксини ? Похарчихме ли пари ? Какъв е проблемът в богатите страни да се купят ваксини за всички, пък ще ги подарят на бедните страни - парите пак ще се похарчат ?

Вто Дек 21, 2021 11:27 pm
Профил

https://www.24chasa.bg/novini/article/10535695

Сря Дек 22, 2021 6:48 pm
Профил

Чета наще новини и гледам на много места се пише за вакса за деца.
Тука в УСа още не са почнали да бият тъпана по тая тема , поне в моя щат де.

И неще за четене по темата от Robert Malone , откривателя на МРНК метода
https://malone.substack.com/p/before-yo ... your-child

Сря Дек 22, 2021 7:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Следваща