|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 9:32 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Коронавирус 2022
"Да не умре никой болен, без лекарска помощ!" - соц лозунг, за това още валиден. Като чета каква е дезорганизация и как си ги убиват пациентите за това, че са с ковид и за това, че са без ковид...  Личната ми лекарка, от най-известните и реномирани, ми каза, че не починал нито един неин подопечен от ковид. А не предписва антибиотици. Та зависи на кого попаднеш и как се манипулираш. Основната причина за скоросмъртност е сгъстяването и съсирването на кръвта. Лесното домашно справяне е с чай от джинджифил+лук+лимон накрая преди да се пие, че лимонът не е добре над 40гр С. Полезно е и счукан чесън, лук, лимон, зехтин да се хапва преди ядене. Аз 2 пъти го карам и оцелявам за сега. И 2-та пъти ми беше доста напечена работно обстановката, вероятно и за това ме тръшна. Но си тръгна от близки срещи от 3-ти вид с нашите мургави. Имаше теза, че за това 1930-те са ги поизхвърлили/елиминирали в Германия и доста страни, че е било след голямата грипна епидемия, а са основни разпространители. Иначе по повод другите коментари: "Блъснат от ТИР, почина от Ковид!" Д-Р ГАЛИНА ЙОЧЕВА: МОЯТ ЛИЧЕН ОПИТ В УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА ПРИ COVID-19https://www.credoweb.bg/publication/126029/d-r-galina-yocheva-moyat-lichen-opit-v-ukrepvane-na-imuniteta-pri-covid-19-Директна връзка към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Ue7tUR5PoZE
|
| Пет Дек 17, 2021 10:33 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Ако това е за мен - аз не знам кои и какво финансира ,но факт че има злупотреби и в страната за която имах представа че такива неща не остават ненаказани ....е какво стана - нищо. Например - излиза някои от правителството и казва - сори сгрешили сме подведени от фиктифните числа дето ни ги дадоха ,виз основа на истинските числа да речен няма нужда от локдаун , е на сега ще опандизим тоя и ония.... ама нищо такова . Всичко се потули и пружината се навива -ваксаите се и тва е спасението .
|
| Пет Дек 17, 2021 11:32 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Спорех тука с един от наще бг и тръгнах да намирам един док които споделям тука . Лично за мене мнохо хубава наредба - ще гласувам с 2 те ръце другия път за тоя човек.
|
| Пет Дек 17, 2021 11:36 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Прав си. Така реябва да е. Само дето решенията трябва да са взети от доказани безпристрастни експерти по темата, на база на неопровержими и неманипулирани данни, факти, статистики, изследвания и т.н. , а не от политици. Ако всичко това не е изпълнено - аз съм за варианта "всеки сам си решава". Майната им на политиците, докато не се изкажат експертите. Бих приел всякакви мерки, стига да са сериозно анализирани и обсъдени от експерти в областта. На времето фашистите, малко по-късно и нашите комунисти "за благото на хората" направиха национализацията и конслагерите и вкарваха хора там "в името на народа" - без съд и присъда. Е, по-късно това се отчете като грешка, ама какво ги грее това хората, които не оцеляха и тези, които бяха малтретирани?
|
| Съб Дек 18, 2021 12:29 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Общественото здраве е много разтегливо във времето понятие. Да вадя ли от Гугъл картинки на одобрена за използване преди доста години радиоактивна паста за зъби или всички сме ги виждали? И като се нахилиш на мегданя, целия площад грейва... И куп подобни примери за неща които към даден момент са били "последен вик", който яко е затихнал във времето. 
|
| Съб Дек 18, 2021 1:24 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Когато разберете, че в момента ковидът ни е най-малкия проблем, тогава ще се разберем!
|
| Съб Дек 18, 2021 1:32 am |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
_________________ lz2com
|
| Съб Дек 18, 2021 11:25 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
с моите и на жена ми най-близки роднини ситуацията е следната: 10 сме ваксинирани, 7 - не!
от ваксинираните само 1 се зарази (PCR) и го кара леко.
всички неваксинирани се заразиха: 1 почина преди седмица (отишъл да се ваксинира през авг., но лекаря го отказал заради стендове ...) 1 го кара леко 2-ма средно (без болница), но почти месец 3-ма са в болница с пмевмония (1 на кислород и ресидивир - с лоша прогноза)
ако видя на живо оня мангър - ще го удуша с голи ръце!
като гледам "съфорумците" - важи правилото за 80%-те процента!
|
| Съб Дек 18, 2021 12:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
@ps66 , съболезнования! Твърдя, че не съм антиваксър, но точно тези ваксини ще ги отлагам докато мога, за съжаление май още съвсем малко. Всичко е до конкретните обстоятелства, човек и болно здраве. Дъртите на другото село все така са неваксинирани, но се пазят много, щото за тях и една настинка/грип може да е фатална. И ние ги пазим.
Мъдрост: След трета доза можеш да ходиш на театър, а след четвърта като нищо ще гледаш на живо Парцалев, Калоянчев и Мутафова...
|
| Съб Дек 18, 2021 4:55 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Какво са Ви виновни другите, че вашите близки не са се ваксинирали? Всеки който иска и мисли че ще е защитен така нека са се боде и разбира се да си спазва 14 дневната карантина.
_________________ lz2com
|
| Съб Дек 18, 2021 7:26 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Въвеждат нови, по-строги правила за влизане в Австрия - https://dnes.dir.bg/svyat/vavezhdat-nov ... v-avstriya2G, след това 3G, 4G... А уж 5G било майтап и бръмбари в главите на конспираторите... 
|
| Нед Дек 19, 2021 10:43 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Виновни са ония, дето говорят за чипове, странични ефекти, както и ония (същите?) дето твърдяха че няма вирус, че е същото като грипа, че пушачи не хваща, че БЦЖ помагала и т.н. Това са "другите", дето си позволяват да дават мнение без никаква компетентност, както и без да носят отговорност за ефекта от действията си. Представи си ситуация, в която ти обясняваш на старци че за тях е задължително да се ваксинират, а дъщеря им, обратното, убеждава родителите си че нищо няма да им стане и ваксината ще ги убие? Какво правиш? Ти си роднина, ама на теб ли да вярват, или на "чедото си", дето не може да вдене, че една мозъчна пръдня у фейсбука не трябва да се приема безрезервно? После става " ама той и да беше ваксиниран, пак можеше да умре - те и ваксинирани умират...". Ходи обяснявай на такъв облъчен индивид какво е 10% шанс, и какво 90%....
|
| Нед Дек 19, 2021 12:01 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Не знам кой с какво е облъчен, ама гледай как страните с над 80% ваксинирани ги затвярят. Нидерландия налага пълен локдаун, и Великобритания е напът: https://dnes.dir.bg/svyat/omikron-nider ... ya-e-napatИ неизвесно защо хората предпочитат да са мъртви, вместо да превърнат жилището си в затвор: https://dnes.dir.bg/svyat/masovi-protes ... di-omikron
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Дек 19, 2021 12:17 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Следва бустер, пак бустер, още бустер, супер бустер, супер турбо бустер, супер ултра турбо бустер, за финал и гига супер ултра турбо бустер 6.58G и гадта ще е овладяна. Това до другия месец. Февруари ще има лека корекция на рецептата с включване само на още 12 дози нещо, с нови и модерни имена, включващи "файър" и "драгон" и 9G.
|
| Нед Дек 19, 2021 12:23 pm |
|
 |
|
sthx
|
Затварят ги, защото се опитват да си запаят жив народа. И засега успяват доста по-успешно от нас. А в случая с колегата PS66 е винивен и лекаря, който не е позволил ваксинация по странната логика, че поради стендовете ваксината е страшна щото е изкуствена, а истинският вирус е безобиден, щото е естествен.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Дек 19, 2021 12:35 pm |
|
|