Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
помощ за cc1000 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
ами за HCS мисля да си програмитам един атмелски порцесор да запиша кодера и декодера, мисля че ще стане единственото което сега ме притеснява е как да си сметна индукторите на платката щото са в нано хенри /това е за cc-тата/ иначе днеска чакам готовите модули , тях само ги забождам и са настроени ама цената е малко дебела към 70-80 лв струват приемника с предавателя но им дават до 300 м на открито и 75 м в сгради и до 40 Кбита скорост :))) та затова ако успея да си направя дроселите за CC-тата тези готовите модули ще ги запазя за друг проект

Пон Юли 31, 2006 10:07 am
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Ами дроселите освен да си ги направиш - няма друг начин. Само че ще трябва да си направиш LC метър. Из нета има много и най-различни решения. Има такива дето са много прецизни в малките области но ги няма в големите и обратно. Един имаше в някъв руски сайт дето му дават голяма точност. А иначе в комета има модули приемници за 10-тина лева. Предавателя си го правиш както беше показано по-горе. Специално тая схема съм я срещал няколко пъти. Аз лично от две години се каня да прая това дето ти си почнал. Та като имаш резултати пиши :). И аз съм си купил сс-та. приемник и предавател, ама трябва да им правя интерфейс и работата става дълга.

Пон Юли 31, 2006 11:50 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2