|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:34 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
А не, тогава ще гласувам с 200. То единия верно ми е антипатичен, ама другия резко ми стана гнусен... При все, че допреди месец, само му бях чувал името и даже го бърках с другия Герджиков (който между другото ми изглежда доста читав човек).
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Ное 12, 2021 1:40 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Те и в щатите така гласуват. 50% не искат Килъри, а другата половина не иска Тръмп. При последните им избори пак така: Половината не иска Тръмб, а другата половина не иска бай Дън.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Ное 12, 2021 2:56 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Това е положението в демократичните общества. Само в Русия и в с. Корея се печели с 95% 
|
| Пет Ное 12, 2021 3:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Това за САЩ са пълни глупости, за Тръмп гласуваха основно негови привърженици, докато байден получи гласове от такива които гласуваха против тръмп, но те не са чак толкова много, еъпреки, че без тях щеше да изгуби. И едните и другите си имат твърди привърженици.
|
| Пет Ное 12, 2021 3:26 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Що съ прайте, бря, народецът ви е тъп?! Вие откъде се пръкнахте, от Марс ли?! Бахти...
Точно при ДБ и при др. пидерунгели имам мнооого свястни и идейно ангажирани познати, но ги пускат след 15-то място, дори в родния си град не пИчелят (изключвам "феноменът" 13/13 или къвто там беше).
А вий недейте да гласувате - и циганите трябва да ядът кебапчета джамба!
|
| Пет Ное 12, 2021 4:55 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
аз съм за дърветата - предпочитам декари с дървета, вместо две ескадрили старо желязо.
|
| Пет Ное 12, 2021 4:58 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
|
| Пет Ное 12, 2021 5:17 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Понеже все още не е ден за размисъл, малко агитация от мен. Ако сте против ГЕРБ или ДПС, в неделя си дигнете задниците да гласувате, защото това е единствения начин да намалее тежестта на купените гласове. Рашков: Активно купуват гласове две партии - ГЕРБ и ДПС: https://news.bg/politics/rashkov-aktivn ... i-dps.html
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Ное 12, 2021 8:05 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Е ти пък - искаш да каже че активно купуват гласове ПП ли? Яко реклами в тубата и по ТВ - и все обещания в стил БСП - този филм вече съм го гледал - мерси.
|
| Пет Ное 12, 2021 8:43 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Да, да ...я си гласувайте за за когото там сте си решили и нас рибите не ни закачайте, ако някой стане цар и го закъса де с тръби де с друго желязо да свирка. Според мен Дедо е много по годен за такава длъждност, а и му ходи.
|
| Съб Ное 13, 2021 7:41 am |
|
 |
|
OVER
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Сеп 13, 2021 8:55 pm Мнения: 92 Местоположение: Живот №25
|
Зад ББ и Пеевски стои една могъща организация, изградена върху структурите на ДС и създала си много силен инструмент за влияние, етническият, наричан ДПС. Моделът на управление в тази организация е наследен от модела в ДС. Строго йерархичен ред с роли и отговорности. Сиела е продукт на тази организация и истинският бос там е Иван Тодоров - брат на Веселин Тодоров, който като бивш служител на ДС си извоюва правото да заеме висока позиция в йерархията на организацията, пряко свързан с Пеевски и майка му, която се добра до най-високия пост в икономическия сектор на организацията. Цирковете с машините са организирано мероприятие с ГЕРБ и ДПС. Преди се подменяха бюлетини, сега машини. В тясно взаимодействие с организацията е едно друго, силно идеологизирано лоби, с произход от средите на върхушката на БКП, силно свързано с Москва. Особено в предизборно време това лоби е в постоянно взаимодействие с руското посолство. Това представлява в структурно отношение паралелната власт. Спойката между ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН е точно тази паралелна власт, от която ги е страх всички политици, защото много лошо наказва. Ролята по създаването на ИТН я изпълняваше Красимир Гергов, дължащ високопоставената си позиция в организацията на баща си - видна клечка от някогашното БКП и по-точно, част от превратаджиите, свалили Т. Живков. Преди това обаче превратаджиите си бяха нагласили програмата за овладяването на държавата, вече като демократи. В тази програма ролята на разпределител на порциите в рекламния бизнес пое К. Гергов. Негова заслуга е постоянен приток на рекламни пари в БТВ за дълготрайното задържане на екрана на шоуто на Слави, което създаде една специфична категория със специфична култура бъдещи избиратели за употреба, когато му дойде времето. Цветан Василев, когато беше част от организацията, съгласувано финансира проект Бареков. Когато банката му беше "източена", за което знаеше година преди това и правеше опити да се задържи в играта като банкер, беше изхвърлен от играта, като бяха изхвърлени и близките му партньори, като Тренчев например. Тренчев получи заповед директно от Пеевски до 5 минути да си е подал оставката. Превантивно го елиминираха да не би профсъюзът му да подкрепи протестите тогава, като ги насочи в защита на приятеля си Ц.Василев. На високите нива в йерархията на организацията е бащата на Каракачанов, участвал в създаването на ВМРО и уредил синчето си да властва там. Това му донесе милиони, част от които ги инвестира в имоти, а друга част в различни офшорки на подставени лица от най-близкото му обкръжение. На най-високите нива в организацията като кукловоди е Димитър Иванов. Основно играеше с Любен Гоцев. Последният изпълняваше ролята да поддържа дисциплината в зората на демокрацията, като създаде охранителите и застрахователите като основен инструмент на дисциплинирането. В това обкръжение е и Николай Вълканов. Така наречените крупни бизнесмени са създадени от организацията и тя организира управлението на инвестициите от техните печалби - така наречената кръгова икономика (обръчи от фирми). Типичен пример е Спас Русев - много добър пример в прането на пари на кръговата икономика на организацията. Борисов трябваше да се превърне в цел на задкулисието (организациятта) за дългосрочен план, свързан с налагането на модела на кръговата икономика, кподкрепен от Кремъл – създаване на олигархия, тръгнала първо от силови групировки (Любен Гоцев), преминаваща през изсветляване на бизнеса, натрупване на първоначален капитал чрез придобиване на собствеността на съборената социалистическа икономика и трансформирайки я в база за мафиотизиране на управлението, което да осигури на кукловодите финансово превъзходство и контрол върху политическия живот чрез контрол върху правосъдната система. Властта, парите и Мати Харита му се усладиха и се стигна до момента, когато трябваше да се раздели с привилегиите си на богоизбран некадърник защото важи закона "пусни го под масата, то се качи на масата". Организацията не хареса, как ББ с Пашата, Сталийски, братята Маргини изнесоха огроми суми. Това го прие като загуба и потенциална заплаха. Спретнаха му номера с чекмеджетата. Това превърна ББ в злобно старче и пълната липса на съдържание на втория етаж в онова нещо, поставено на раменете му го превърна в ходещо посмешище. Последното му изявление, че ако ГЕРБ бъде избран на първо място, ще предложи Министър председател, равнопоставен от всички партии, не е негово. Идва от ДПС. Целта е да спечелят колебаещи се гласоподаватели, за да се гарантира следващото правителство на коалиция между ГЕРБ и ДПС с подкрепата на БСП и ИТН и да се запази Гешеф. Пеевски в последните години се развихри, подкрепен от майка си, която междувременно беше оглавила лидерството при кукловодите, силно обвързани с Москва. САЩ видяха заплаха и леко ги клъвнаха с Магнитски. ДПС веднага реагираха и излъчиха няколко политически послания, от които САЩ разбраха - това е силата, разполагаща с най-силната карта - етническата. Готова е веднага да предизвика социално напрежение на етническа основа и ако американците не мирясат, социалното напрежение да прерастне в сблъсъци, от които Москва още по-силно ще се възползва. И без това вече е почти готова военноморската база, наричана ТЕЦ Варна с прилежащата и пристанищна инфраструктура на две крачки от мощните военни групировки на Русия в Крим. Това е другата поръчка, която ГЕРБ осигури по заповед на Ирена Кръстева, спусната от Москва. Сега американците ще трябва да засилят военното си присъствие в Румъния, България и Черно море.
|
| Съб Ное 13, 2021 4:27 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Тебе не те домързя да пишеш, но мен ме домързя да чета 
|
| Съб Ное 13, 2021 5:19 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Аз не чета такива работи в деня ми за размисъл 
|
| Съб Ное 13, 2021 9:17 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Цял ден медиите раздуват, че избирателите ядат бюлетини. Гъби за тях няма ли, поне са по-малко отровни. 
|
| Нед Ное 14, 2021 4:51 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами като са кози и магерата какво да ядат?
|
| Нед Ное 14, 2021 5:01 pm |
|
|