Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Това са тоалетните за негри :)

Пет Окт 29, 2021 5:48 pm
Профил

velio написа:
То вече няма. Поделенията ги нарязаха за скрап.

Ще направят от някои паркинг за гостите на града :roll:

Съб Окт 30, 2021 1:32 pm
Профил

Набирам днес аз талафна и хоп отивам на AT&T викам си пак не съм си платил, да ама не, почва да ми говори някакъв педал, вашто талавизор не приема нашото 5Г сигнал, чуй се ся с тоз оператор той ще ти каже как ще ти ъпгрейднем талафону и плану. Викам си първия път това е някава реклама явно и затвори. набирам втори път същия гей, изчаках го аз включи се някакво индийче, нищо не му разбрах, теглих му една майна. Третият път беше индийка май, ъфкорс, но и се разбираше. И на нея пъви и теглих една майна и я питах що грамфоно не свири,казва не става, нов трябва. При това вече ме изнерви и и теглих още една майна и я пратих да прочете какво пише на сайта на AT&T за Sony Experia I, чакайте да проверя, ъфкорс не се поддържа ....и пак мйана и пак я пращамна сайта им, след още 1-2 мин ооо сър той се поддържа трбява само сим картата да смените ъфкорс ... ъфкорс, а що не ми работи войса ? Още 10 ъфкорса и стигнахме до а ние трбява да го реактивираме ъфкорс, ама искате ли и еидн телфон нов, безплатно ъфкорс ... реактивираха го .. ъфкорс и сега пее, и свири, трябвало да си сменям сима.
Та тия педали мръсни ти спират войса, ама само войса, датата си вървеше с пълна сила, и се опитват да ти пробутат нов талафон и нов план. Като усети че на талафон няма да клъвна, ми пробутат такъв за безпари и нов план, и явно последна точка в ръководството е активирайте картата и не си губете времето с евреи ... въпреки че аз не съм евреин :) Да занят клегите които са тука, да чакат сигнал свише.

Чет Ное 04, 2021 11:33 pm
Профил

при такъв цигански номер директно сменям оператора, при първия удобен случай, без да се замислям

Чет Ное 04, 2021 11:38 pm
Профил

от трън та на глог :) Аз още ментелци не съм сменил, вече 20 години, само им се каня като се изнервя и до там :)

Пет Ное 05, 2021 4:07 am
Профил
Аватар

В момента ем тел, ем жица въртят подобна цигания. Поетапно спират старите карти, все едно са се прецакали, за да отиде народа до техен офис и да кихне някоя пара за нова карта.
А го правят поетапно за да не пискат прекалено много хора и да не се раздува случката.

Пет Ное 05, 2021 9:37 am
Профил
Аватар

Че защо да кихаш за карта? То си е техен проблем. Аз преди време подменях моята, при все, че аз я бях счупил от пъхане и вадене в хардуери. Казах им - счупена ми е картата - нищо не съм плащал, дадоха ми нова и толкоз. Даже не пожелаха да видят старата, просто я деактивираха.

Пет Ное 05, 2021 10:27 am
Профил ICQ

Подмяната на карта при тях обикновено е безплатно, само ако искам втора понякога си плащам. Ако отида и я взема в офис плащам, ако се обадя на търговеца при който е акаунта е безплатно, че ми я и носи ...това обаче не компенсира офиса който са ми пробутали без да съм го искаш, както и други "екстри".

Пет Ное 05, 2021 10:52 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Преди две седмици телефона ми упорито изписваше "няма услуга" или нещо подобно. Проблема се оказа в картата (ползувана примерно 20г. на А1). Новата ми струваше 10 лв. към следващата фактура. Не съм се занимавал да обсъждам със служителката безплатна ли трябва да бъде смяната или не.

Пет Ное 05, 2021 3:31 pm
Профил
Аватар

Ами сега, айде на ремонто-пригодните неща

https://business.dir.bg/ikonomika/zadav ... -otpadatsi

Пет Ное 05, 2021 4:22 pm
Профил
Аватар

Цецо написа:
Че защо да кихаш за карта? То си е техен проблем. Аз преди време подменях моята, при все, че аз я бях счупил от пъхане и вадене в хардуери. Казах им - счупена ми е картата - нищо не съм плащал, дадоха ми нова и толкоз. Даже не пожелаха да видят старата, просто я деактивираха.

Нямам преки наблюдения тъй като не съм им клиент от доста време, но тия номера май ги въртят на частните им клиенти.
Прави впечатление, че доста народ се оплаква от уж "изгорели" карти, и чинно ги тормозят да заплащат за нова карта.

Пет Ное 05, 2021 5:06 pm
Профил

itso.t написа:
В момента ем тел, ем жица въртят подобна цигания. Поетапно спират старите карти, все едно са се прецакали, за да отиде народа до техен офис и да кихне някоя пара за нова карта.
А го правят поетапно за да не пискат прекалено много хора и да не се раздува случката.

Като ти се развали картата това е чудесна възможност да си смениш и оператора, като си пренесеш номера.
Не казвам че и другите два оператора не са и те педераси, но за нови клиенти боносите са винаги по-големи, отколкото за лоялни клиенти от 20 години.

Пет Ное 05, 2021 7:08 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Grubi написа:
Ами сега, айде на ремонто-пригодните неща

https://business.dir.bg/ikonomika/zadav ... -otpadatsi

ами аз учудих народа, като си исках мишката и клавиатурата с кабелче... и за запънах на ама то безжично тва онова... аз викам дайте ми жично.... и слушалките така.... и си карам със мишльока от 2013 година....
та така, учат го на стандарт "йебеш-фъргаш" ама братският китайски народ като ореже предлагането се почва олеле....

Пет Ное 05, 2021 7:36 pm
Профил
Аватар

ike написа:
Като ти се развали картата това е чудесна възможност да си смениш и оператора, като си пренесеш номера.
Не казвам че и другите два оператора не са и те педераси, но за нови клиенти боносите са винаги по-големи, отколкото за лоялни клиенти от 20 години.

Не са. Накартелили са се, и бонусите за нови клиенти са същите като за старите. Тоест, никакви.
Каквото било, било. :lol:

Съб Ное 06, 2021 12:15 am
Профил

Абонат съм на ментел от времето когато бяха цитрон, за всички тия години получих двае хуйвейзета безплатно, но с оглед че ми пробутаха офис, облак и някакви други простотии хич не е безплатно. За такива като мен сигурно имат графа тъп и упорит, и ако нормалния клиент го прецакват с Х пари мен с 2Х :)
Сега това е с моя личен акаунт, фирмен е но е с малко карти. За другият ни акаунт където е на жената фирмата условията са доста различни но аз предпочитам моя номер да не е там. Доста са сговорчиви, и редовно биват мародерени, почти всяка година се преговаря за цени и всяка година се вземат оферти и от другите измамници, но за момента ментел все така има най-изгодните условия, и като цени и като безплатни у-ва.
За крайните клиенти може да са се договорили нещо, но за бизнес е въпрос на пазарлък.

Съб Ное 06, 2021 4:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1197  Следваща