|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:42 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Ъъъ, нямаше ли вече две служебни правителства и парламенти които поне за изборите трябваше да се погрижат? Ама те чагъртаха...
|
| Пет Окт 15, 2021 11:26 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12096 Местоположение: Гьотеборг
|
https://m.dir.bg/dnes/intsidenti/zapoch ... eniya-azotБИМ - Български идиотски медии "Източвали втечнения азот..."
|
| Сря Окт 20, 2021 1:22 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Ако се потуткат още малко, ще стигнем и до газообразен. 
|
| Сря Окт 20, 2021 1:28 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
|
| Чет Окт 21, 2021 12:39 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Е за колко време де
_________________ Хайде де!
|
| Чет Окт 21, 2021 2:14 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Ами за 1 час, де. Нали е бърз. Свършва работата и спира 
|
| Чет Окт 21, 2021 2:16 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Изобщо не е любопитно. Просто до сега чакаха биткоина да стане по $65 000 преди да го включат.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Окт 21, 2021 3:09 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Току-що Цитиридката каза: "Ако преди 10г ми бяха казали, че Ицо хазарта ще се кандидатира за Президент, щях да отвърна: Да,бе, а аз ще въртя шоу по телевизията, а Луна ще му е конкурент!". Горкият Светльо - забиха го в 13-та глуха!
Иначе Луна преди началото на кампанията каза: "Понеже обърнаха политиката на шоу - ще им покажа какво могат професионалистите!". В момента ръси есенцията от всички простотии и популизми с тон като да си вярва сама. Ако не беше чалгаджийка непременно щях да гласувам за нея, любопитно ми е колко гласове ще събере.
PS Чалгата отдавна е начин на живот и няма много общо с музикалните предпочитания, аз затова...
|
| Чет Окт 28, 2021 1:52 pm |
|
 |
|
nik
|
кой се захласваше по боко тиквоча и даваше за пример магистралите? https://dnes.dir.bg/obshtestvo/boyko-ra ... reshitelni
|
| Пет Окт 29, 2021 1:25 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е къв е проблема сега, Боко строил във бъдещето...
Важното е, че хванаха кандския шпионин, това е цел номер едно на Гешев в момента.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Окт 29, 2021 1:50 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12096 Местоположение: Гьотеборг
|
... така сме ние, конспирацията и 007, и БЪДЕЩЕТО ЗЪ ДИЦАТА ДА ИМА...
|
| Пет Окт 29, 2021 2:04 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Аз Гешев не съм го видял да си мръдне пръста нито за добро нито за зло... Решението беше на КС, но това едва ли има някакво значение. Очевидно е, че целта е политическа, колкото герберите да си вдигнат акциите. Аз от тях други очаквания нямам и не виждам никаква новина. Въпросът е, че и "новите" не падат по-долу. Тоя Рашков друго освен да се занимава с герб не съм чул да прави. С магистралите поне изглежда сериозно и голямо, щото с тия купени гласове срещу дърва за огрев леко взе да ми писва от кокошкарски истории. Както и да, всеки гледа да оплюе другия. Нищо ново под Слънцето. За съжаление и простотията продължава. Примерно тая простотия дето я предлага министърката на магистралите - да се забранят инженеринговите поръчки. Първо това е административно право и на администрацията по принцип не се забранява а се разрешава. Второ това че в момента им е разрешено нищо не пречи да спрат да го практикуват. И трето аз не знам какъв е проблема с тоя инженериг. Даже напротив, според мен е по-добре всеки изпълнител да си предлага и проект. Това един на един да се поръчва проектирането, а на друг изпълнението често е голяма простотия. Примерно на село като ни сменяха тръбите изпълнителя го направи с къртици. Но явно проекта беше с копане, затова минаха и изрязаха асфалта на ивици и веднага ги изкърпиха. Колкото да изглежда все едно са копали. Бтв. тая идиотщина също беше по времето на герб. И ако следваме логиката на новите трябва да се забранят и поръчки със и поръчки без инженеринг. Изобщо трябва да забраним всички процедури, защото аз не знам някакъв вид процедура, която да не е била използвана за крадене.
|
| Пет Окт 29, 2021 3:00 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Всички емблематични сгради се палят от клошари, всички "по-оправни" фирми са на трайно безработни, всички разкошни вили са спестени "от закуски", всички бетоно-курорто-комплекси са изградени с честен труд. Цените пак скачат. И сме далеко от 90-те?! Аман! Ама пак няма за кого да се гласува, по-добре за бащицата Борисов 
|
| Сря Ное 10, 2021 9:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бонго, на това твойто му викат Стокхолмски синдром по научно му. А по разговорно е "бий ма, обичам те!"
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 11, 2021 12:42 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Признай си на колко ракии си?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Ное 11, 2021 1:06 am |
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|