| Автор |
Съобщение |
|
HCL
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Е това германците са го решили много елегантно. Ако жената забременее бащата плаща докато детето не завърши университет. Включително и издръжка на майката ако реши да не работи за да има повече време за поколението. Който не го отърва има вазектомия.
|
| Съб Окт 09, 2021 11:23 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Ами това германското си е чиста простотия, бащата да не го е поръчал това дете от амазон и майката да е разбрала като и е звъннал куриера на врата, точно такива политики трябва да бъдат изкоренени, то не само в това отношение.
|
| Съб Окт 09, 2021 5:20 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
На сина на супермен са му пръснали гъза от ебане.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Окт 12, 2021 10:08 pm |
|
 |
|
michev
|
|
| Вто Окт 12, 2021 10:35 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Окт 13, 2021 12:10 am |
|
 |
|
ToHu
|
майка им педалска ...
|
| Сря Окт 13, 2021 12:50 am |
|
 |
|
velio
|
Жените имат право да абортират по собствено желание. Мъжа няма думата, а и трябва да плаща. Да живей феминизма.
|
| Сря Окт 13, 2021 2:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И циганинът има право да икономисва от презервативи, а после държавата да му плаща! Поне някаква полза да имаше, пък то първите "плодове" на тази политика само крадат и дори български не знаят за разлика от баща си. Да живей либерастията! PS У наше село цингетата вече ги мързи и сянка да си правят с мотиката, пък от чужденеция носят пари с торбите, твърдейки че работят там. Вярно, има 1-2-ма в строителството, всички други са намерили лесното и то далеч над тамошните социални помощи. Примерът от вчера: той нямал брак със жена си и вече за пети път я жени в Германия за някакъв от Третия свят - нали тя е "европейка", след 6 месеца се развеждат и идва ред на следващия... И що после, според чужденците, българите били черни и намирисвали... 
|
| Сря Окт 13, 2021 4:02 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/10/28/4 ... rafata_za/Всичко ми е ясно, само не разбирам - на летището, това нещо коя тоалетна ползва?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Окт 28, 2021 9:47 am |
|
 |
|
sthx
|
Тоалетните да не са ти грижа. И летището ще го реконструират и ще на направят още две тоалетни - една за означените с Х и още една резервна за означените с Y. Игреците вероятно ще ги одобрят следващата петилетка.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Чет Окт 28, 2021 10:13 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Абе да си се пишат кавито искат... ху х, уу, но защо на Супермен му бръкнаха в гъза  Не можаха ли някой нов злодей да измислят -Супергей  И трябва да се преработи межьузвезднинвойни.. където ДартВейдър казва на Люк -аз съм твоят баща на аз съм твоят родител номер1, И вмести имаш сестра Леа- имаш близък с вагина и менструация... И чубака се идентифицира с персийски килим.... А всичко това е прах в очите, за да не избесят активисрите, които казваха как ще карат газ в европа с танкери.... сега нещо не ги виждам...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Окт 28, 2021 10:15 am |
|
 |
|
ToHu
|
Не се ли на,ери кой да го застреля това недоразумение ... да си го слага където иска, ама каквото се е родило такъв е пола, пък ти се чувствай както си искаш, не мога да разбера защо се бъркат двете неща.
|
| Чет Окт 28, 2021 11:14 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12900 Местоположение: София
|
Нищо не се бърка. От тия дни: https://news.lex.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD% ... %BF%D0%BE/Тоест, хардуерът си е хардуер, мекуерът е софтуер. 
|
| Чет Окт 28, 2021 11:17 am |
|
 |
|
ToHu
|
Е това у нас, за сега, утре като писнат току виж и конституцията променили.
|
| Чет Окт 28, 2021 11:20 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Не знам дали не става дума за хора със сбъркани хромозоми. Има някакъв процент от населението, при които нещо се е бъгнало при оплождането ли, при деленето на клетките ли, нямам представа, които имат половите белези и на мъж, и на жена. А има и разни случаи, дето нямат никакви. Наскоро жена ми ми разправя за някакъв мъж, българин, роден преди промените, на когото след раждането са махнали "излишните"неща, тоест лекарите са решили, че ще бъде момиче. Той обаче си имал вид на мъж, с брада и глас и всичко. Та въпросния не знам къде е заминал, "променил " си пола по документи, оженил се. Естествено, не може да има деца, та или са си осиновили, или гледат деца от предишен брак на жена му, не слушах много внимателно и не помня детайли. Мисълта ми е, че за такива случаи е резонно да се смени пола по лична карта.
_________________ Хайде де!
|
| Чет Окт 28, 2021 11:35 am |
|
|