Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
bongo_x2 написа:
А бе и наше село беше под опеката на Пенчо Кубадински, но ни прецакаха още по комунистическо. Така че който го "може" - "го може"...

Лозница?

Вто Окт 12, 2021 5:25 pm
Профил ICQ

А Мутафчиев сега пък какво го подхванаха, да няма някоя новина която да не съм чул :)

Вто Окт 12, 2021 6:24 pm
Профил

lcr написа:
https://www.facebook.com/watch/?v=453162405978681

"Фирмата спасявала "Курск"...."

Що за неграмотник е този транспортен министър?

Че и журналята повтарят глупостите му, като папагали...

https://www.24chasa.bg/novini/article/10228737

Що бре? Подводница и екипаж са различни неща...

Вто Окт 12, 2021 7:19 pm
Профил
Аватар

Днес се поинтересувах от БГ политиката и: Чалга-Слави продължава да поема вода и вече не е сила (слава Богу!), "отровните" вече са отишли по дяволите (Ура!), гласовете са се прехвърлили върху Продължаваме Промяната, пък аз само като чуя подобно чалга-заглавие ми се гади.

Иначе ГЕРБ твърде успешно си устоява позициите, за съжаление, щото бат Бойко вече едва ли ще е лидер, а останалите са като всички останали.
Кака Кури най-намаза покрай Радев и протестърите, надявам се да не управлява.
Единствено ДПС си остава стабилно и пак ще дърпа конците.

И що, маавимръсна, трябваше да ручаме толкоз жабета?!

PS Междувременно цените в суперите са най-агитиращият мат'рял, за съжаление ББ вече е уморен и гъзолизците му ще се развихрят на воля.

Сря Окт 13, 2021 4:46 pm
Профил

Ех Бонго, Бонго, как баш бат бойко си си харесал .....

Сря Окт 13, 2021 5:01 pm
Профил
Аватар

Да се беше кандидатирал най-после, бре!

Учителят на ББ е Тошо Правешки и в интерес на истината при него си прекарахме по-добре от разни китайци, румънци и дори ГДР-ци.

Сря Окт 13, 2021 5:05 pm
Профил

де да беше само бонго заблудения, всичкото чиновник от хранилката гласува под строй, докато другите дебнат да не изпуснат някъде пиячката... е за тва сме на тоя хал

последното изказване на боко тиквоча - видите ли служебното правителство докарало инфлацията, бах туй служебно правителство, цял свят ли управляват? приказва си ги той глупостите на килограм, да може разните там заблудени пияндурници да имат тема в кръчмата

Сря Окт 13, 2021 5:17 pm
Профил
Аватар

Мнооого умният от форумите! Аз пък си спомням как предната криза ни се размина само с "постна пица".

Мен ме интересува к'во ям сега, нагледах се на Светло бъдеще. Един живот имам и не съм котка да се надявам на повече.

Сря Окт 13, 2021 5:34 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Ех Бонго, Бонго, как баш бат бойко си си харесал .....

Стокхолмски синдром - бий ма, обичам тъ :)

Сря Окт 13, 2021 5:37 pm
Профил ICQ

На стадото му трябва пъдар. Може да е прост, но то от друго не отбира. Иначе става орел, рак и щука.

Залагам една бира на това, че ако зависеше от Бойко, онова корито щяхме вече да сме го забравили.
Но ние сме на път да влезем в Гинес с тая история.

Сря Окт 13, 2021 6:17 pm
Профил
Аватар

И аз залагам рдна бира, че ако беше Бойко, коритото щеше да е разцепено на две, товара във водата, а България осъдена да плаща дебело.

Сря Окт 13, 2021 6:32 pm
Профил ICQ

Що - ти какво очакваш да се случи сега?

А - да. Чувам, че вече имало план за разтоварването, че водолази оглеждали всеки ден, че няма страшно да потъне, защото бил здраво стъпил на дъното.......и пр. смешки.

В най-добрия случай, цялото това шугавене ще бъде замразено (в прекия смисъл) пък напролет, живот и здраве, може и да имаме развитие.

Ако дотогава не извие някоя буря да го разкости в скалите и тогава ще настане циганската радост.

:D

Сря Окт 13, 2021 8:24 pm
Профил

Бонго ти 2008-ма не беше ли още по гръчко, кога я усети постната Пица ? Това 2008-ма няма нищо общо със ситуацията в момента, тогава инфлация нямаше, имаше дефлация, и целия рев беше от това че спадна потеблението. В момента потребление има, няма предлагане, а покачването на цените не е инфлация а си е действително поскъпване, има разлика то това кое обуславя поскъпването.

Сря Окт 13, 2021 8:36 pm
Профил

абе недей така, и инфлация си има стабилна, с това бясно печатане което направиха по време на короната, докато икономиките потъват в същото време - това си е точно инфлация

Сря Окт 13, 2021 9:04 pm
Профил

ами печатането е фактор, но в момента според мен не това вдига цените, или не директно. има огромно търсене, естествено в голяма степен стимулирано от печатането, но в същото време има и много лимитирано предлагане което в момента е фактора за сериозният скок на цените.
Ето примерно при нас бизнеса още е в криза, ние нямаме увеличено търсене спрямо прековид ситуацията, но все пак произвеждаме, трябва да снабдяваме, има още 100 като нас, но няма предлагане, къде заради липса на компоненти, къде зарди бавна логистика и ща не ща плащаме повече не че някой ни налив апарите с кофите, чудим се как да закрепим нещата, но колкото и да плащаме то си няма, и в същото време продаваме на по-ниски цени, маржовете падат ...
Тука днес ги слушам малоумниците щели да борят кризата като инвестират в инфраструктура, ще си разширяват пристанищата, сякаш това става от днес за утре. В същото време щели да предприемат политики които да ограничат зависимостта и да се върнели повече неща в САЩ ... ами ако ще връщаш производство в САЩ защо ще наливаш трилиони в пристанища .. .кухи лейки, ясно е че има кой да ги усвои парите ама .... ми дай ги тия трилиони на местния бизнес и вдигни всички мита на 100% и никакви пристанища, как иначе ще го принудиш бизнеса да произвежда тук.

Сря Окт 13, 2021 11:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 1075  Следваща