|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 11:06 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
кои други?!?!? аз не съм чул други да са пратили жив човек на луната?!? за каква пропаганда и какво облъчване говориш?!?!? останалото не можах да ти го разбера, извинявай цецо - 400к души са хората гравитиращи около хранилката, 99% от които са достатъчно далеч от случващото се за да не разберат дори да е фалшификация, а когато бъдещото им финансиране зависи от една такава фалшификация - с 2 ръце ще я подкрепят дори да разберат, тия по високите постове особено нямат много скруполи в това отношение
|
| Вто Сеп 14, 2021 6:47 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Имам предвид че не се съмняваш в руските постижения, ама може и да бъркам мненията в последните месеци. Предполагам и нормалните руснаци, като чуят че имало луноход, и после огледат жигулата/москвича пред блока, силно ще се замислят Е ли възможно едни и същи да са правили двете неща... Ма като погледнат празните магазини и хладилника си, може и да си кажат "е, явно всичко отива във военно-промишления комплекс".
Хранилката, да, поредното обяснение на конспирацията - пък няма един по-хитър да си каже "ей, ако се изцепя първи и взема парите от някой новинари или филмови компании ще изкарам милиони - хич няма да ми трябва хранилката...". Определно си мислиш че там живеят някакви тотално лишени от разсъдък индивиди? И много подценяваш ако не морала им, то поне предприемчивостта им. Ти колко време би изкарал в бутафорна фирма/организация колкото ден да мине и да взимаш едната заплата? Сега ще кажеш че са им плащали много само да си траят и мързелуват. Или погледни в твоята фирма - колко можеш да си сигурен, че едно такова сценарийче ще мине сред нормалните ти колеги? А в тая програма са били хора, дето и преди това, и след нея са постигнали доста повече от повечето от нас - т.е. има ли са големи амбиции. Съмнявам се да приемат да го играят статисти. И са били сума ти хора - толкова ли е нямало един сАветЦки агент да издаде работата? Другото обяснение че агентите им са толкова способни... Но тая тема няма общо, макар че то и това със разрушаването на кулите и същата измишльотина. Спред викито 2606 човека за жертвите - как мислиш, колко е реално нито един от тях да не е близък/приятел на някой замесен в бутафорията, че да мине цялата работа без да се разсмърди? Пък иначе Навални е крадец...
А за "независимия международен военен съд" мога да ти предложа председател - ГешеФФ...
|
| Вто Сеп 14, 2021 7:43 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Това по-пасва на дебилните коментари в дир бг, а още по-добре - за обсъждане с психиатъра. И понеже *тук* хората не са случайни както в дир бг където току се намира някой трол да ги плещи такива ще ти се наложи да обясниш как точно са фалшифицирали преките телевизионни предавания от луната и как са фалшифицирали доплеровите отмествания на радиочестотите, които са достъпни за всички. Но най-добре не се впускай много в мании като тази, обикновено се оказват неизлечими.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 14, 2021 9:38 pm |
|
 |
|
nik
|
чак пък да ми се налага да обяснявам... не мисля, аз лично не съм видял доплеровото отместване, може и да го е имало, преди 50+ години когато още не съм се родил, а може и да го е нямало, и както запазвам правото си да имам съмнения така не задължавам никой да споделя тези съмнения, всеки си има глава - да си решава за себе си съмненията ми относно луната не са за това дали са пратили някаква техника там, а конкретно за хора, живи хора, не знам на колко години си бил тогава, но ако си наблюдавал видео сигнала с антена насочена към луната, и си отчитал съответното разстояние до луната по закъснение, или каквото и да е друго доказателство за живи хора на луната, история лично проверена от теб, убеден съм много хора ще те прочетат с интерес, включително и аз, въпреки че темата беше за кулите... както и да е... ще се радвам да чуя твоя личен опит, щото през моя съзнателен живот човек на луната не е стъпвал, а уж сме много напред с техниката не съм коментирал никакви руски постижения, тъй че няма повод за подобни коментари, определено бъркаш мненията дали у хамериката са лишени от разсъдък не знам, но нека не забравяме че бая милиони гласуваха за тръмп. от това по красноречиво на къде... а колко време може да се бута бутафорна организация? вземи афганистан - 20 години... уж война, ма не точно, само яко точене на бюджети към частни компании... примери да искаш... малко ако се отърсиш от пропагадната ще започнеш и сам да ги виждаш, пълно е с информация навсякъде, не е квантова физика
|
| Сря Сеп 15, 2021 2:05 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Какви 20 г. бе, Николайчо? Пак се изказваш неподготвен. Лайната в Афганистан ги забъркаха руснаците преди около 40 г.
|
| Сря Сеп 15, 2021 2:11 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 |  |  |  | nik написа: чак пък да ми се налага да обяснявам... не мисля, аз лично не съм видял доплеровото отместване, може и да го е имало, преди 50+ години когато още не съм се родил, а може и да го е нямало, и както запазвам правото си да имам съмнения така не задължавам никой да споделя тези съмнения, всеки си има глава - да си решава за себе си съмненията ми относно луната не са за това дали са пратили някаква техника там, а конкретно за хора, живи хора, не знам на колко години си бил тогава, но ако си наблюдавал видео сигнала с антена насочена към луната, и си отчитал съответното разстояние до луната по закъснение, или каквото и да е друго доказателство за живи хора на луната, история лично проверена от теб, убеден съм много хора ще те прочетат с интерес, включително и аз, въпреки че темата беше за кулите... както и да е... ще се радвам да чуя твоя личен опит, щото през моя съзнателен живот човек на луната не е стъпвал, а уж сме много напред с техниката
|  |  |  |  |
Щом ти не си видял, че е имало преки ТВ предавания от луната (и по тукашната телевизия ги дадоха) и не си видял, че през 50-те в щатите Чък Бери е направил маса хитове значи тия събития може и да са ги фалшифицирали за да те излъжат, дааа. Цял свят се е наговорил да ги види тия неща, потулили са всичко за да те прекарат тебе. Никой не е засякъл посоката от която са идвали предаванията, всички дето са ги чули (и любители в това число) са се наговорили против тебе. Мале мале. С кви глупости си пълниш главата бе, не съм очаквал сред гилдията от грамотни хора - каквито са всички тук - да има място за *такива* тъпотии.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Сеп 15, 2021 3:00 am |
|
 |
|
nik
|
чудничко!!! значи щом е по телевизията автоматично е истина? ам те по същата тая телевизия казаха да си инжектираме дезинфектант, каза го не кой да е а президента на сащ, и по тукашната тв го даваха!!! клинтън не бил клатил Моника, и по тукашната тв го даваха по същата тая телевизия въртяха фалшиво видео за химическа атака в Сирия няколко години твърдяха през ден че Кеймбридж аналитика били руснаци, и в момента в който се разчу че са американци всичко замлъкна и още куп други, това че го показват по телевизията не значи автоматично че е самата истина, както и не всичко което хвърчи се яде, проста логика, която не би трябвало да убягва толкова лесно на технически уж грамотни хора, но уви, и аз не очаквах грамотни хора да кълват на всяка пропаганда но, последните няколко години в тоя форум много изненадан останах, процента на податливите на манипулация е притеснително висок не казвам че всичко е лъжа, ама сляпо да приемаме всичко за чиста монета и то точно от лъжливото овчарче, си е меко казано наивно, да не кажа глупаво
|
| Сря Сеп 15, 2021 7:32 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Не, обратното - ако го видиш може и да е истина, ама ако някой само ти приказва без доказателства, риска да фейк е голям.
|
| Сря Сеп 15, 2021 8:24 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12153 Местоположение: Гьотеборг
|
аз лично чух дипломирани и високообразовани хирурзи (доказани) да ми говорят за вредите от ваксините...вие някакви си инжинери няма да са за конспиративните теории. айде моля ви се 
|
| Сря Сеп 15, 2021 9:00 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12900 Местоположение: София
|
Като ви чета, ми се струва, че ще обявите и кацането на хора на Марс за фейк? 
|
| Сря Сеп 15, 2021 10:26 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12153 Местоположение: Гьотеборг
|
По-принцип не е проблем...матрицата е достатъчно напреднала.
|
| Сря Сеп 15, 2021 11:34 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
През 1977 година американците кацат на Марс - бюджет $5 000 000 Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Capricorn_OneНа 24 September 1970 (една година и 2 месеца след американците) космически кораб на съветския съюз каца на Луната и се връща обратно на Земята. Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Luna_16Един космически кораб дали ще върне 100 грама пясък или трима човека с 21,55 кг камъни е въпрос само на $$$ и желание да се рискуват живи хора.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Сеп 15, 2021 11:37 am |
|
 |
|
nik
|
 |  |  |  | ike написа: През 1977 година американците кацат на Марс - бюджет $5 000 000 Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Capricorn_OneНа 24 September 1970 (една година и 2 месеца след американците) космически кораб на съветския съюз каца на Луната и се връща обратно на Земята. Източник: https://en.wikipedia.org/wiki/Luna_16Един космически кораб дали ще върне 100 грама пясък или трима човека с 21,55 кг камъни е въпрос само на $$$ и желание да се рискуват живи хора. |  |  |  |  |
вече игрални филми ли цитираме като факти?  сигурно са го давали по телевизията, значи е истина че даже и сравнение правим с реална мисия само да вметна че 5млн е бюджета за правене на филм, не за полет в космоса също и грамажа - 100 грама в реална мисия се равняват на 100кг във филмите  минимум нямам думи просто....
|
| Сря Сеп 15, 2021 12:13 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
На мен пък не ми липсват разговори с Мунчо - у наше село ги имаме няколко.
|
| Сря Сеп 15, 2021 2:45 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
ike първо бюджета който цитираш е напълно погрешен. Второ има съществена разлика в това да върнеш 100 гр. пясък и човек, горе долу ако в момента вдигаш 100 кг от лежанка да изхарчиш 10 млн и да вдигнеш 400 ...няма как да стане. Разсъждението е крайно погрешно, иначе руснаците с още някой друг старт може би стяха да успеят, но не защото са имали $$$ а защото са имали технология, това са две много различни неща.
|
| Сря Сеп 15, 2021 3:09 pm |
|
|