Работа -> C/C++/DSP Linux Italian company
Отдавна не си бях проверявал пощата (което е лошо) и ето нещо полезно (надявам се) за някого:
/писмото е изпратено в пощенският списък на lug-bg - linux bulgarian group
 |  |  |
 | Цитат: lug-bg: C/C++/DSP Linux Programmers, Italian company, Telecommunication, VoIP Inbox Miroslav Nachev to lug-bg Jun 19
Италианска фирма работеща в областта на Telecommunications & VoIP която ще отваря офис в България (най-вероятно в Стара Загора, но в началото може и да е в София, като тенденцията е след това всичко да се прехвърли в Стара Загора), търси да назначи: 1. C/C++ програмисти в Linux среда с голям опит; 2. DSP програмисти за Texas Intrument (C6xxx, DaVinci)
Чистото възнаграждение варира в зависимост от знанията, опита и уменията между 1500 (2200) до 3000 (4800) BGL. Осигуровките ще са близки до максимално възможните, като ще има много допълнителни предимства.
Изпращайте вашите предложения на английски език на адреси: - mnachev [at] gmail.com, и/или - jobs [at] space-comm.com като към детайлното CV или Resume добавете снимка и мотивационно писмо.
|  |
 |  |  |
Относно Линукс изискването така както е написано за мен не е 100% , че се иска програмиране за Линукс, ами просто че средата на която ще са компилаторите,програмите ще е Линукс , т.е иска се от потребителска гледна точка.
Разбира се това е само предположение, но идеята ми е че Линукс (веднъж настроен -> граф.среда и прочие) от към потребителска точка си е като Windows, така че ако някои има интерес, но го притеснява това условие все пак да пита. Поне аз ако имах интерес и само това ме притесняваше щях да питам.