Отговори на тема  [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Не само, че е бил той, но е и пращал емайли до редакцията на news.bg да заличава информация за него от нея година, която още се виждала в архива на сайта... Видиш ли той бил чист като сълза - бил неправомерно съден, но делото било прекратено, че дори и осъдил държавата за което... баси има ли някой "обвинен" от тия, дето после да не е "оправдан" и не е осъдил прокуратурата....

ЦЪК

Сря Юни 23, 2021 2:39 pm
Профил ICQ

Мда, очевидно човекът е бил оправдан по всички обвинения... И пак стигаме до въпроса за легалното и моралното. Легално човекът е чист. Но те и гербаджии са момини сълзи ;-)

Сря Юни 23, 2021 6:47 pm
Профил

miro_atc написа:
Мда, очевидно човекът е бил оправдан по всички обвинения... И пак стигаме до въпроса за легалното и моралното. Легално човекът е чист. Но те и гербаджии са момини сълзи ;-)

Сравнението с момините сълзи е много добро. Сигурно знаеш, че са отровни.

Чет Юни 24, 2021 12:08 am
Профил
Аватар

А с честноста на изборите проблемите се задълбочават, поне според приетите от тТЯХ закони. Цялата им друга дейност си е "Стани да седна!"
Ще видим след около месец, до сега никой не е печелил с отрицателна пропаганда, има си хас Румен Змията да е първият!

Жената (учителка) пак рИве: не стигат досегашните спуснати промени (изключително тъпи разбира се) вчера получих ПЕРСОНАЛНИ заповеди от Министерството (всеки учител е получил такива!) - аз цял живот не съм виждала нещо персонално и не са ми говорили на лични от министерството!
Най-готиното е, че искат ДОКАЗАТЕЛСТВА как тя се грижи за ВСЯКО дете да израстне във ВСИЧКИ области! Без доказателства не важи! И това след като учебната година е приключила, а ония нямат и още месец власт.
ОТКАЧАЛКИ!!!

Чет Юни 24, 2021 8:44 pm
Профил

Стани да седна пак е по-добре от "махай се, аз тука си седя от как се помня". Имам предвид че поне се страхуваш да не ти вземат сладката служба. Ако си бетониран там няма причина да се пънеш да спазваш законите.

Пет Юни 25, 2021 8:54 am
Профил

gicho написа:
Стани да седна пак е по-добре от "махай се, аз тука си седя от как се помня".

Не знам кое му е доброто... Замяната на едни маскари с други маскари нищо добро не ни носи. Още повече когато се прави около избори, защото изборите са подходящият момент за всякакви промени. Да се изпуснат изборите е като да се изпусне питомното и после да гоним дивото. За съжаление нещата вървят натам, защото няма нови кандидати има само стари курви. Е като тоя Рашков, ченге от комунизма, един мандат депутат от БСП, после замминистър в тройната коалиция, после управлявал СРС-тата, нагушкал се с имоти и пари, сега се държи като пълен кретен и наглее яко. Кое му е по-доброто? По-добро от какво и от кого? Толкова ли ни свършиха курвите, че трябва се вадят тия от гардеробите?

Пет Юни 25, 2021 11:23 am
Профил

напротив, носи, носи шанс за промяна, стоене на същите доказани мафиоти нищо друго освен гарантирано затъване без никакви надежди
новия бил и той маскара - няма проблем, и него ще сменим, по добре от колкото да стои боко тиквата

Пет Юни 25, 2021 4:14 pm
Профил

Какво има в черната кутия, малко афиф ми се вижда а и незнаен производител направо ме застреляха.....

https://www.vbox7.com/play:677d92a900&start=807

Пет Юни 25, 2021 4:15 pm
Профил
Аватар

timt написа:
Какво има в черната кутия, малко афиф ми се вижда а и незнаен производител направо ме застреляха.....

https://www.vbox7.com/play:677d92a900&start=807

Ако са здрави чиповете на флаша, ше го разчетат. Малко водичка и керосин са нищо, ако е бил обезточен навреме.Иначе евала на ПР-а на МО, пуснали са умни пичове с добра дикция да говорят по ТВ.

Пет Юни 25, 2021 11:18 pm
Профил
Аватар

В сравнение с цирка свързан със "съборения" от турците руски самолет - това си е чист документален филм!

Последна промяна bongo_x2 на Съб Юни 26, 2021 12:24 am, променена общо 1 път

Съб Юни 26, 2021 12:15 am
Профил
Аватар

И щото мноого мрънкане ПАК ПИТАМ: един по-добър от Боко, че да гласувам за него?

Жан беше смешка...

Съб Юни 26, 2021 12:21 am
Профил
Аватар

Реално по-лош избор от Боко в момента май няма. Все едно да гласуваш за Тодор Живков през 1989 година. Добър, лош - тоя етап от политическия живот на България приключи. Какъв ще е следващия е друга тема....

Съб Юни 26, 2021 12:25 am
Профил ICQ
Аватар

Отпаднаха османлиите, Кури, Слави, Мая и кой ли не още.
Аз етапи съм минавал, сегашните "временни" са от най-гадните.

Ама аз само за един по-добър питам, бе!

PS Иначе пак ще гласувам, но за някой без значение.

Съб Юни 26, 2021 12:39 am
Профил

bongo_x2 написа:
И щото мноого мрънкане ПАК ПИТАМ: един по-добър от Боко, че да гласувам за него?

Опитваш се да се заяждаш ли?
Ще гласувам за Демократичните, ама няма да ти ги препоръчвам, щото не ти отговарят на профила...
И ще те питам - с какво ББ е по-добър от Славчо?

Съб Юни 26, 2021 12:43 am
Профил

Не познавам Слави, като политически лидер и като така, не мога да го сравнявам с ББ. А ББ си е лидер. Факт, че по един или друг начин успя да постигне някакво единство. Прост, тъп, недодялан, но лидер.

Като изключим БСП и ДПС, всички останали са "орел, рак и щука". Нищо съществено не се постига от подобна коалиция.

Съб Юни 26, 2021 10:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852 ... 1075  Следваща