|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:18 pm
| Автор |
Съобщение |
|
stefan63
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
Оставете Тони да си гледа живота, какво лошо ви е направил ? 
|
| Чет Юни 10, 2021 8:29 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
По-скоро,... често срещаното по нашите земи, преливане на манталитета от Бай Ганьо към Андрешко и обратно. В зависимост от наличните в момента ресурси.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Чет Юни 10, 2021 10:12 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Тони има да ремонтира 8 бани ...така между другото, не мое го уплашиш с НРБ ...
|
| Чет Юни 10, 2021 10:31 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Осем бани... След ваксинирането ли са се размножили толкова? 
|
| Пет Юни 11, 2021 12:38 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мне  всъщност са 7 бани и две тоалетни и 6 от тях са с вани които трябвало да станат на душ кабини според шефа ...и каза плочките били за смяна, мивките Абе с две думи всичко ...ахммм да си МП на бананова република е доста по-лесно ..а може би и приятно
|
| Пет Юни 11, 2021 1:28 am |
|
 |
|
HCL
|
Абе каква е тая мания. душ-кабините. И мен жената ме е емнала да сменям вана за душ-кабина, а скоро я бях пребоядисвал тази вана...
|
| Пет Юни 11, 2021 1:37 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Какво общо има стокхолмския синдром пък? Бойко си беше тиква. Имаше си от всички пороци, покрай него имаше и корупция и кражби и простотия и лъжи. Трудно ми е да се сетя за недостатък, който да нямаше той лично или хората около него. Но ако имаше някакво положително "качество" това беше, че имаше някаква мярка и усет кога прекрачва мярката. И тогава се обръщаше като фурнаджийска лопата, тъй че не знам доколко е положително това му качество.. Но ББ е история. Въпросът е с какво го сменяме. Защото да имаш лоши управници е кофти, но се случва навсякъде по света. Обаче да ги замениш с още по-лоши вече е обида дори за материал като нашия. За съжаление според мен точно това се случва. Новите, хайде не всички... да не ги слагам под общ знаменател но определено има тикви на квадрат. Дотук само в кражбите не могат да бият Бойко, но все пак само със служебно правителство и само от няма два месеца. Всъщност може и изобщо да не крадат в следващите 10г. (ха дано ама надали). Но като изключим кражбите в другите пороци чупят рекорди. Като почнеш от лъжите, нещо което мен ме дразни особено. Защото при толкова лоша предишна власт има предостатъчно престъпления и нарушения. Хвани няколко леки престъпления, вкарай 5-10 топ-гербера на топло. Дори за половин-една година да ги вкарат това ще има огромен ефект. Вместо това се говорят глупости и лъжи за супер големи престъпления. То няма лошо, всички нови обвиняват старите за чудовища. Не е за сефте да се преувеличава, но просто прекрачват всякакви мерки. Не друго, ами и Бойко и всички гербери накрая ще излязат съвсем сухи, точно както стана и с комунистите. Цялата тая пара дето се вдига се насочва само за свирки. И това по всяка тема. Като почнеш от подслушванията, Бойко бил подслушвал хиляди... За чий му е на Бойко да подслушва някакви партийни лидери чийто членове са по-малко от родните им. Няма логика да го прави дори да имаше власт над службите. А точно тая служба може би е единствената, която така и не успя да завладее. Щото ако погледнем фактите срещу Бойко има най-много подслушвания дето са излезли после наяве. Като почнеш от Мишо Бирата и стигнеш до кърджалийската такова... За кой друг политик или какъвто и да е има подобни компромати? Ама те били подслушвани... Като едно време "борците против фашизма" дето станаха борци след 9-ти. Преди това никой не ги е чувал, щото са се криели... Бахти борците. Същото е и с кражбите. Че се крадеше - крадеше се. Ама си беше масово. Не само Бойко крадеше, всички крадяха. Но сега едва ли не от всяка открадната баничка са отделяли дял за Бойко. И едва ли не всичко отивало в неговото шкафче. Бахти шкафчето. Може би затова сега уволниха всички шефове и на агенции и на агенцийки. За толкова уволнения за толкова кратко време поне аз не се сещам. Предвид горното дето написах, сигурно повечето са основателни. Но пак въпросът е в мярката. Аз не видях мярка, просто се уволнява поголовно. Прекалява се... а някои от новоназначените са повече от съмнително, примерно моя селски. Не обичам да говоря срещу селски, затова ще замълча. Но и в самото управление се прекалява с промени, които са извън правомощията на едно правителство, още по-малко на служебно такова. Примерно тоя министър на културата дето освен че според него имало огромни кражби (сигурно има и огромни), но тръгна да изброява кои разходи щял да спира, за кои не било редно да се дават пари, пък за кои трябвало да се дават, ама той не знаел откъде да намери. Тоя човек изобщо не не наясно, че това не е негова работа. Нито право той да решава на кой колко да дава ли не дава. Ако остане министър като дойде време за нов бюджет тогава - да, да дава акъл. Но в момента има бюджет, който добър или лош има ранг на закон и трябва да се спазва. И това е работата на тоя галфон. Не да ми философства. То и аз мога много да философствам кои данъци не ми харесват и не искам да ги плащам, но си ги плащам всичките. Добри или лоши - плащам, щото такъв е законът. И пак за мярката... Значи не очаквам перфектни министри. Нормално е да имат някой друг недостатък. Ако тоя беше само некадърен - иди-доди. Ако само лъжеше пак да го преглътнеш. Но и при тая наглост вече ми идва в повече. Все пак това е министър на културата... поне капка възпитание се очаква в тая област. Оня на вътрешните работи и той такъв... Не знам що не взеха и Болен да направят министър на здравеопазването, да допълни картинката. Така че поне хората около майчето и дългия според мен не стават и за чеп за зеле. Добре че не гласувам, ако гласувах сигурно щях да се моля като шаран за бастун отнякъде. Всъщност може би тия около демократите стават. Не че са цвете, но засега поне не прекрачват мерките ми на търпимост...
|
| Пет Юни 11, 2021 11:31 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Въх, откъде Миро намери толкова време и нерви да тълкува очевадното?! Но явно - налага се!
|
| Пет Юни 11, 2021 4:42 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Мода ... само дето при мен това означава да сваля стените до фрейминг, ще си имам занимавка за свободното време ... и плотовете на мивките, не било вече модерно да са кориан, сега били модерни гранит и "кварц", това второто пак е изкуствено но с повече камък.
|
| Пет Юни 11, 2021 4:53 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
ТоНи, разочарова ме! С една жена не можеш да се оправиш...  Иначе пак по новините как силистренци щели да протестират срещу ТИР-трафика през града. Точно сега, да го оправи временното правителство ли?! А тези протести са предимно в главата на мисирките, трафикът е мижав, по краен булевард и е добре уреден със светофари и полиция, не съм чувал силистренец да рИве. По-скоро пречи на някои села с централен път по средата, но за тях нито думица.
|
| Пет Юни 11, 2021 5:14 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
A,HA бас че Нищо няма за харизаните милиардни златни концесии, нищо няма за милиардните фалшиви сделки за изтребители, кораби, подводници и съответните комисиони, нищо няма за продавача на български паспорти, за КТБ, за ББР, за БНБ, за убийствата на уж заразените животни и птици, нищо няма за Шиши, нищо няма за агент Иван, за бедния Валю Златев, за Домуса, за Доган, за Ковачки, за Марешки, за Далаверито, за Кирето Добрев с вецовете, за братята-крадци, разните там горанчета, минювци, цековци, цецовци, геговци, хаджидимовски марийки, куневи-пръмовици, нищо няма за легиона гербаджии, дето усвоиха до шушка всичко в България, нищо! Нищо няма за никого!
Братя, не бъдете глупаци! Нищо няма да стане!
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Юни 11, 2021 11:41 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
https://trud.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B ... %BA%D0%B0/Пилотът е бил с ювелирна техника..... Машината е била безупречно подържана и в пълна изправност..... Марсианците ще да са виновни. Докога ще ни правят на маймуни?
|
| Нед Юни 13, 2021 8:06 pm |
|
 |
|
nik
|
https://business.dir.bg/ikonomika/vzeha ... -frantsiya3 години минаха тия още проби ще вземат да видели дали животните нямали чума, че те ако са имали до сега щяха да са измрели?!?! какво ли не правят за да убият поминъка на хората... май алчната чума се оказа по-страшна
|
| Пон Юни 14, 2021 3:58 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Виновно е командването, което е разрешило пилот с 13 часа нальот за половин година да лети през нощта.
|
| Пон Юни 14, 2021 12:00 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Мда, това най-вероятно, би се потвърдило и от анализа на черната кутия. Това е и причината, заради която, на мен ми се струва, че "няма и да я намерят". Трудно е да се търси на 80 м дълбочина (!?!?!), щото нямаме техника. Като не можеш, плати на такива, които могат да ти свършат работата. Като си загубил вече един човешки живот и 50 млн. пари, е най-естественото нещо да дадеш още 1 млн. за да изясниш ситуацията, да преосмислиш нещата и така да си спестиш още животи и много млн. за в бъдеще. Пари с които можеха да се построят няколко от така недостигащите детски градини.... Това трябва да правят бригадните генерали, вместо да ходят по медии и да дрънкат глупости. Какво стана с тази история? https://dariknews.bg/regioni/burgas/eki ... er-2030487И тук ли чакаме "черната кутия" ? Докога ще го гледаме все същия филм ?
|
| Пон Юни 14, 2021 12:47 pm |
|
|