|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:41 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Баси изписа има няма 500 поста с едно и също съдъжание, страшна латерна. Вземи руско гражданство и живей там, бъди щастлив. Там поне е последния бастион на антихамериканизъма, ще си псувате злия империализъм наволя и даже ще ти ръкопляскат съмишленици. Остави ни нас да се мъчим и те така. Всеки според заслуженото, нали така 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Май 08, 2021 12:18 am |
|
 |
|
nik
|
изписал съм 500 отговора на пропаганда, ако не се опитвахте да ме оборвате с толкова много пропаганда нямаше да има нужда да отговарям, нали така не помня да съм карал някой насила да чете, ако не ти понася реалността можеш да си живееш в самозаблуда и да не мрънкаш, нали така 
|
| Съб Май 08, 2021 12:33 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Абе не знам, баланса с тях е положителен, за разлика от руснаците. А дали някой ни бие, ами не ама горива няма от къде щото лукойл е един, газ също няма голям избор, за АЕЦ-а пък съвсем. Лукойл не е руски щото някой им го е дал, а щото те са си го взели, така че не е като да им даваме парите доброволно и на тях. Нямам нищо против Русия и политиката и, проблем си е лично наш, по същата причина нямам и нищо против САЩ и техните политики. Между Русия и САЩ няма особенна разлика в поведението, всеки си гледа и тереса и го налага както може, в повечето случаи с извиване на ръце и сила, Русия не е по-назад в това отношение.
|
| Съб Май 08, 2021 1:24 am |
|
 |
|
nik
|
Относно лукоил не е много сигурно дали русия има нещо общо въобще, най малкото в официални репорти присъстват ротшилд като консултанти, а освен това се говори и че са собственици https://www.mignews.info/chiya-e-lukojl/Не съм проверявал фактите, може и да е истина може и да не е Пък относно интересите - също има голяма разлика кога си гледаш интереса и кога го налагаш с тоягата В случая с туристите про американските медии се опитват да изкривяват фактите че видиш ли това е машината на путин за натиск и агресия, а това не е вярно, това е отговор на натиска и агресията към русия Тъй че разликата е огромна между сащ и русия днес гледам една новина https://business.dir.bg/pazari/v-balgar ... alni-ovtseнищо не казват кои са тия ферми, да не се окажат и те обръчите на герб, но се предполага някаква връзка щом държавни агенции са замесени
|
| Съб Май 08, 2021 12:40 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами за Лукойл Нефтохим е собственост на Лукойл Европа, което е част от Лукойл. Всички нареждания идват от Русия, тези които ги дават са руснаци ето и собствеността на Лукойл холдинга : https://m.marketscreener.com/quote/stoc ... 6/company/ всичко останало са миноритарни акционери Лукойл беше придобито срещу задължения ... А за офцете, в земеделието винаги е било приоритет на ДПС, а и не си ли личи до скоро баш депутата им беше свиня ... но и това са схеми на дребно колкото да хранят местните дерибейчета и да ги държат доволни. Който и министър или депутат да обесиш няма да е за нищо ...
|
| Съб Май 08, 2021 4:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Добре де, говното си изкарва копейките като троли. Въпросът е: защо, от к'в зор и до докога ще му помагате с реплики?! Преди изборите говорих с комшия - як комунист, не соц. Точно както се очакваше за няма и 5 минути ми наду главата с "Бат'Бойко такъв, бат'Бойко онакъв!". Викам: "Аз за бат'Бойко не съм гласувал и няма да гласувам, но за откачалката кака Кури още по-малко!". Малей, к'во ми чу главата! И к'во: бат'Бойко пак спечели най-многото гласове, а кака Курешките продължават да крещят глупости. Ся: аз копам в градината и вие отстрани ми се подигравате, че нито така се държи сапа, нито така се замахва. Ама ако ви бутна мааѝмотика в ръцете к'ва ли песен ще запеете 
|
| Съб Май 08, 2021 5:39 pm |
|
 |
|
nik
|
незнам какъв е тоя сайт който показваш, и за кой точно лукойл става дума, и защо дяловете сумарно не правят 100%, обаче от лукоил имат репорт с дяловото участие, където сумарно са си 100% и наистина ИНГ банк е с най големия дял още от много отдавна https://lukoil.ru/Handlers/DownloadPart ... ages=57,77а относно продажбата на нефтохим - това не беше ли по времето на иван костов още? тогава нямаше никакъв натиск от никъде, просто всичко мосово се разпродаваше на безценица, ако не се лъжа за някакви 100млн ли го продадоха... само земята като площ му струва повече ей тук пише повече https://www.periscop.bg/neftohim-struva ... futbolist/някакъв завод коментираха тогава пак по същото време, продаден на единия ден примерно за 100к, на другия ден му продават мазут/нафта каквото има останало по цистерните за над милион, и след 1 седмица препродават завода за няколко милиона просто наши и ваши от ранната "демокрация" си въртяха далаверите
|
| Съб Май 08, 2021 5:58 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то разпродаването от онова време е ясно как се случваше, и общо взето всеки можеше да намаже, въпросът е че тогава имаше и други по-сериозни интереси но решението беше по-скоро политическо, и то в полза на Русия. Нищо, че привидно по онова време Русия беше разграден двор и не защитаваше интересите си, това може да е важало на ниво президент, но на по-ниско ниво те никога не са спирали да копаят в тяхна полза където могат така и трябва да бъде. Аз не казвам, че Руснаците са виновни, нали знаеш не е виновен тоя дето яде баницата, и аз да бях и аз щя да го купя ако мога за тези пари, щом има кой да го продаде. Иначе за собствеността, сайта който съм цитирла дава информация за акционери, доколкото лукойл е публична компания няма как да бъдат изброени всички, обикновено се изброяват основните, остатъка е разпределен в акционери с по-малки дялове. Твоят PDF е от 2010, не знам тогава дали е била наистина собственост на ing, но за 12 години нещата сигурно са се променили. Сега като се зачетох е имало около 20% собственост на американска компания които обаче са продадени 2011-та, та не знам. Аз съм се срещал с руснаци, нарежданията идват от Москва. Знаейки кои са "създателите" на Лукойл, и кои го управляват някак не ми се вярва да са под нечий контрол особено американски, иначе Путин отдавна да ги беше разкарал и "одържавил".
|
| Съб Май 08, 2021 7:28 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Сякаш някакво проклятие тегне над орлов мост. За 4 дена - 3 катастрофи с един смъртен случай....
|
| Пон Май 10, 2021 4:28 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Иска си жертвоприношение, няколко депутата по стълбовете наоколо може и да свършат работа.
|
| Пон Май 10, 2021 4:37 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Не е само на орлов мост. Вече няколко пъти ставам неволен свидетел на катастрофи при далеч от риск ситуации и забелязвам, че все по-често виждам преминаване на автомобили на червено.
|
| Пон Май 10, 2021 5:51 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Срам ме е, ама миналата година минах на червено, светофара е до нас, всеки ден минавам оттам , просто съм изключил, не съм изнаглял.... Днес ми направи впечатление - карам си в платното, в другото - много паркирали,но има място за разминаване ... да , ама тия насреща нямат чувство за отстояние - пазят се от паркиралите и ми налитат на лявото огледало...Така ще е...
|
| Пон Май 10, 2021 7:10 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
За повече от 40 г, не съм карал пил и не съм минавал на червен светофар. Това не попречи да ми вземат книжката за срок от 1 г заради употреба на алкохол и на 2 пъти да съдя КАТ заради твърдение, че съм минал на червен светофар.
|
| Пон Май 10, 2021 7:52 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Ще пусна 20 стотинки в касичката!
Съученик пита Иванчо какъв иска да стане. - Полицай - катаджия! - То и аз към рекетьорството съм се ориентирал.
|
| Пон Май 10, 2021 8:13 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Как да го тълкуваме? Карък? Или си заглеждал жената/щерката на шефа на КАТ?
|
| Пон Май 10, 2021 8:20 pm |
|
|