|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:45 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Re: Русия
Хахахаа, тая неделя е явно вечер на промитите мозъци.  Чакай си сипя едно. Начи така. На първия кадър имаме загранотряди, които разстрелват в гръб всеки, който хвърли пушката и вдигне ръце. На втория имаме колони от военнопленници. Въпроса ми е какво има на кадрите по средата между тия два. ОК, въпрос номер 2 - защо колони от военопленници от други етноси, нации, държави и прочие не са нападали охраняващите ги конвоири? Вкл. и огледалния пример - защо колони от пленени фашистки демократични елфи не са нападали много по-малобройните охраняващи ги съветски орки?
|
| Нед Апр 18, 2021 8:14 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Кога и къде съм казал, че е избрал смъртта? Казах "заложил живота си". Според същите източници, рейтингът на Путин е 99%. Аз не им вярвам. А ти? 10 000 арестувани на протести в подкрепа на Навални, не ми звучи, като да е с 1 % реален рейтинг. Да допуснем, че това е вярно. Защо едва сега го вкараха в затвора? Не трябва. Казах, че се надявам да не се жертва заради лайненца. Не са. Това са хора преследвани от закона, защото са извършили негови нарушения.
|
| Нед Апр 18, 2021 8:15 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Гугълни си снимки "преди" и "след" за Крим. После направи същото и за Либия, Ирак, Сирия, Йемен и т.н. да не изброявам, щото списъка е дълъг, както знаеш. Може да гугълнеш и за количеството жертви. Единствените такива през 2014 бяха в Одеса, може да попрочетеш какво се е случило. PS. Пропуснах нещо много важно - кой е кръвожадния диктатор, от който руснаците са освобождавали Крим? Както казах, наличието на такъв, т.е. персонификацията на военно-офанзивната казуистика е основата на елфическата пропаганда.
|
| Нед Апр 18, 2021 8:19 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Хахахаа, това е достатъчно, завесата пада, няма смисъл от по-нататъшна дискусия.
|
| Нед Апр 18, 2021 8:25 pm |
|
 |
|
nik
|
да не забравяме за крим че имаше референдум, т.е. така пропагандираната окупация и анексирне дефакто са гласа и жвланието на хората, така ли никой не си задава въпроса защо в пропагандата за крим винаги удобно липсва референдума, защо ли
Последна промяна nik на Нед Апр 18, 2021 8:29 pm, променена общо 1 път
|
| Нед Апр 18, 2021 8:27 pm |
|
 |
|
lcr
|
Снимките преди и след, както и пенсиите в Крим, както и всичкото благополучие с което Путин е дарил Кримчани, не са никакъв аргумент.
За твое сведение и ГДР беше витрината на соц. лагера, но видяхме, как свърши това.
Вместо снимки, потърси нещо за голодомор. Това е нещо доста по-сериозно.
|
| Нед Апр 18, 2021 8:28 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Веднага ти отговарям - тоя референдум е невалиден, щото и в Северна Корея 99.99% гласуват за Ким. Така де, как въобще е възможно да има хора, които не желаят да живеят във вълшебния западен елфически педофило-гейски рай?
|
| Нед Апр 18, 2021 8:35 pm |
|
 |
|
nik
|
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%BE%D1%80https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putinмда, путин е виновен за всичко, само ми е много любопитно, от къде е намерил машина на времето  ама така става като повтаряш сляпо пропаганда без грам мисловна дейност - излагация след излагация...
|
| Нед Апр 18, 2021 8:41 pm |
|
 |
|
lcr
|
Дали се нарича Сталин, Брежнев или Путин, има ли разлика, щом има намерение да властва дорде е жив и щом не му пука, какви средства ще използва за да се задържи на престола?
|
| Нед Апр 18, 2021 8:44 pm |
|
 |
|
nik
|
да, така е, в пропагандата няма разлика, тъй като пропагандата за папагалите се повтаря периодично независимо за кой се отнася, и тъй като повтаряш на сляпо за това и не правиш разлика  с някои неща съм съгласен - вечното царуване не е добра практика, обаче предвид алтернативите - по добре ли ще е хамериканосите да сложат техен човек и разграбят всичко за 10 години? хамериканосите да ограбват чужди държави ли е единствения вариант който виждаш като добър??? не мисля, пред алтенративата вечния цар путин е по-добрия вариант, а предвид че путин се справя по-добре от всички други алтернативи, смятам че си е точно на мястото
|
| Нед Апр 18, 2021 8:49 pm |
|
 |
|
lcr
|
Вместо да лапацолиш едни и същи приказки, вземи да се образоваш малко.
До 2007 г Путин вървеше добре, независимо, че вече беше "ощетил" американците, връщайки на Русия, това, което Елцин и олигарсите им бяха "подарили". Руската икономика се развиваше добре. Дори Русия беше с единия крак в НАТО.
Говорим за това, което се случи след това и накъде води то.
|
| Нед Апр 18, 2021 8:56 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
...  "ям пуканки" А Путин, гол до кръста, язди мечки в гората!
|
| Нед Апр 18, 2021 9:01 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Нед Апр 18, 2021 9:05 pm |
|
 |
|
lcr
|
Кое точно не разбра, че то буди у теб толкова смях? Сноудън, като бивш служител на ЦРУ, със сигурност е бил декларирал в писмен вид това, че бидейки такъв, няма да разгласява държавни тайни, публикувайки съдържанието на секретни документи. Не съм запознат със законите им, но за такова нещо, като нищо би могъл да седне и на онзи стол. Демек - ако се опитваш да правиш някакъв паралел между него и Навални, не ти се получава. Не знам, някога Навални да е бил част от службите.
|
| Нед Апр 18, 2021 9:11 pm |
|
 |
|
lcr
|
Да, напълно сериозен съм. Повтарям ти - образовай се поне малко, преди да продължаваш с глупостите.
|
| Нед Апр 18, 2021 9:12 pm |
|
|