Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Доставка на 3м3 трансформатори от Китай 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение Доставка на 3м3 трансформатори от Китай
Трябва да доставим 3м3 трансформатори от Китай. Предполагам с кораб е най евтино. Дайте идея как да си намерим частичка кораб или там как стават нещата кои фирми го правят.

Пет Юли 14, 2006 10:56 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Цитат:
http://www.cargo-partner.com

Цитат:
http://www.schenker.bg

Пет Юли 14, 2006 11:06 am
Профил

Мнение 
Само внимавайте къде ви го доставят. Ние, преди години внесохме едни кабели,
но вместо в BURGas пристигнаха в hamBURG -малка грешка.
Китайката се оправда по телефона, че е видяла на картата - съвсем близо е - какво толкова :roll:

Пет Юли 14, 2006 12:20 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Wise написа:
Само внимавайте къде ви го доставят. Ние, преди години внесохме едни кабели,
но вместо в BURGas пристигнаха в hamBURG -малка грешка.
Китайката се оправда по телефона, че е видяла на картата - съвсем близо е - какво толкова :roll:

аз досега не съм видял Китаец да признае че нещо е объркал - затова и се ограничавам да имам колкото по-малко работа с тези маймунки като доставчици
случвало се е три пъти да поръчам компонент с един и същ PART# и да ми пращат три различни компонента и като ги питам защо казват - ами те при нас са с един код
друг случай: поръчвам LCD панели с подсветка, идват без подсветка на същата цена - объркал се бил човека от склада
да не говорим че там сега е дивия изток - никой не плаща данъци и лъже на поразия - първото нещо което правят като поискам банкова сметка да платя е да ми дадат персонална сметка в Хонг Конг вместо фирмена сметка в Китай, а после редовно пращат стоката със някакви измислени стойности и все имаме проблеми на митницата, затова вече работя с местен агент на който съм казал преди да праща нещо - да праща снимки, и всички документи по и-мейл проверявам дали всичко е ОК и тогава праща иначе няма оправия, ситуацията там напомня на БГ през 90-те години на миналия век когато всеки студент беше търговец помъкнал едно куфарче с оферти - 20 тира с цигари, 10 тира с уиски, каквото ти потрябва има ;)
и там сега има хиляди търговски агенти които се представят за "производители" и правят разваления телефон между продавач и купувач

Пон Юли 24, 2006 12:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]