|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:19 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
 Re: Стереото Вън
Свастиката е древен символ и това, че национал-социалистите са си го присвоили, не го прави техен. В този дух дайте да забраним ножовете "Солинген", щото някой сериен убиец ги е използвал.
|
| Вто Мар 16, 2021 1:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
e сигурен съм че ти щеше много за риташ ако тематиката беше за червено знаме и сърп и чук.... както и да е предложих, не е нещо толкова важно в крайна сметка
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Мар 16, 2021 1:36 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Нямам нищо против всякакви цветове знамена и прочее инструментариум, стига да не ме карат да им се моля.
|
| Вто Мар 16, 2021 1:41 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И какво сега, реални хора, изпокарахте се заради един виртуален екземпляр...
Ей така са почвали и войните...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Мар 16, 2021 1:59 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Махнах свастиките не заради самите свастики, ами защото бяха просто гигантски снимки, квито обича да ги пуска тоя. Напоследък гледам да трия всичко със снимки с подобен размер.
|
| Вто Мар 16, 2021 2:10 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Аз не видях никъде в тая тема скарване. Но ако някой не може по време и място да изолира форумните си похождения от работата с която си вади хляба и за която трепери, то какво можем ние тук във форума, реални и виртуални да му помогнем 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Мар 16, 2021 5:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Zdrav, вече съжалявам, че почнах темата - забравих с кой си имам работа  случи се :искахме да е по-добре а пък стана както винаги  не мисля, че снимки на пръстени с емблемата на сс дивизията тотенкопф са подходящи да се изпъват в голямоформатни снимки където и да е не само тук. ... ама както и да е
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Мар 16, 2021 6:23 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Русофилството е направило много повече поразии от сите СС дивизии взети заедно.
|
| Вто Мар 16, 2021 6:29 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами аз съм го баннал локално и съм пропуснал снимките, както и всичко дето е постнал... И заради това съм пропуснал да се дразня явно  Ако е толкоз зле, бийте му шута. Ама като гледам форума напоследък (то се вижда и в тая тема)... проблема не е в стереото. Просто избива през него.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Мар 16, 2021 6:30 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
И аз забелязвам, че напоследък доста "конфликти" се появиха, дали стоенето в къщи, дали ситуацията като цяло ама май на хората им избиват чивиите. И моите избиват, ама не от форума, малкото толкова да се е метнало на мен че няма на къде, почвам да се чудя как съм доживял до тая възраст 
|
| Вто Мар 16, 2021 7:41 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Айде да не си правим вятър на ушите. Муха, ако не влизаш във форума от служебна машина и в работно време, което мисля че се подразбира ако спазваме професионалната етика, няма да имаш проблем със специалния случай, който повдигна. В противен случай, утре в компанията където работиш. ще решат че и те няма да използват мастър и слейв като термини и какво всички във форума ще си кълчим езика за да не ти изстине мястото ли?
|
| Вто Мар 16, 2021 7:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
не виждам що се хващаш толкова за моето място  аз го дадох като пример в случая... а не като молба да ми пазите работното място  все си мисля ако човек сам си няма мярка ... нямам кой да му я тури ако смятате че е нормално шервайте си каквото искате.... радвайте си се на живота 
|
| Вто Мар 16, 2021 8:31 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Срамота е Кос-коджа-мити муха си, а да трябва да ти обясняваме като на някой джендър или милениъл, че като бръкнеш в контакта не са ти виновни онези от електроцентралата.
|
| Вто Мар 16, 2021 9:09 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
правилн, строителите са виновни първо че са сложили контакт с дупки, и второ че изобщо им е хрумнало да сложат контакт, а и кабели да пуснат до него . педали мръсни...
|
| Вто Мар 16, 2021 9:52 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Уляхте са, бря! Шъ ви банна всичките!  Ама наистина тези огромни снимки със значки на SS и други простотии в тема "Любопитно" си бях бахти спама, да не говорим и за останалите. Аз ако прочета, че чехълчето имало задник, трябва ли да запълня цяла страница тук със снимки и препинателни знаци?
|
| Вто Мар 16, 2021 9:56 pm |
|
|