|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:21 am
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Стереото Вън
Да премахнем стереото, нещо прекали с нацистките значки. То си има някакви граници и на глупост и на лудост... Какво ще кажете 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Мар 15, 2021 10:14 am |
|
 |
|
Bai Ui
|
 Re: Стереото Вън
+1 подкрепям. Реконструктора да се самосезира и да направи една анонимна анкета
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Пон Мар 15, 2021 12:28 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Игнорирайте го и толкова...
|
| Пон Мар 15, 2021 3:30 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
То хубаво игнор, ама ти стига някой да се оплаче, че въвъв форума се разпространяват нацистстки символи....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Мар 15, 2021 4:41 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Това съм го пропуснал. В коя тема?
|
| Пон Мар 15, 2021 4:54 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Мен лично нацистките значки са ми най-малкият проблем, напоследък много взе да спами и то навсякъде.
|
| Пон Мар 15, 2021 5:45 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз нацистките символи съм пропуснал (не че ме притесняват изобщо), ама наистина доста спам се навъди напоследък с копи-пейст линкове към уикипедия и т.н. Не схващам идеята по принцип...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Мар 15, 2021 6:09 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
мисля беше в Хумор, но аз я репортнах(с питанката долу дясно на темите),може би вече е изтрита. Не че е толкоз голям проблем, но ако някой иска да направи проблем много лесно е да се каже: ми в този форум се разпространяват такива работи. А за мен специално ми е проблем, защото работя в хамериканска компания, и имаме софтуери дето ни следят активността в нетя и прочие.... хич не ми се иска да обяснявам на някой че е шега... пък и както върви света никой няма и да ме пита....
и те така...
|
| Пон Мар 15, 2021 6:23 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
русофил работещ за (омразна/загниваща/империалистическа/експлоататорска) американска компания, мрази американците, харесва цоцитализЪма, путин и оръжията му ... а се притеснява от пост на стереото в бг форум!?
|
| Пон Мар 15, 2021 7:26 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Ефект на пеперудата, т.е. мухата 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пон Мар 15, 2021 7:44 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
то си беше предложение, ако ви харесват такива работи... ваша си работа..
|
| Пон Мар 15, 2021 8:29 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Може да сложиш тук списък с фирмените правила. Да внимаваме. Да не вземе някой да пусне нещо дето не трябва. Така де...
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пон Мар 15, 2021 8:31 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
Kakво значение има къде работи, и аз работих за дефенс компания, беше против убежденията ми и не съм го крил на работа, дори им отварях очите за произхода на Ф-35 (Як-141), но си гледах съвестно задълженията. Плюс това отделът на Аналог е в Ирландия което напълно променя културата на работната среда. И аз работя за американска компания в Англия и тук на работа постоянно се подиграват на американците.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Пон Мар 15, 2021 8:39 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Нацистките знаци Рек ги изтри своевременно - само това ни липсва в либерастка Европа. Ама Стереото като почне - няма спиране, бе! Спам-отговорникът ви го казва! Дори аз го предупредих и то по същество, ама реакция - нъцки. Форумът и без това се стреми към гола вода.
Ама представете си, както почнаха да ни запират в къщи "за наше добро", да ни наблюдават, да доказват, че онова голото в леглото ни преди 20-на години всъщност е било брутално изнасилено и т.н. и да ни гледат с пренебрежение и неприязън защото сме от нормален мъжки пол с бледа кожа - кусурът ни е да си имаме собствен фетиш. Долу Хитлер!!!
|
| Пон Мар 15, 2021 9:07 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Аз работя за евреи, но не виждам проблем конкретно с онзи пост със свастиките. Някой борец за равенство и толерантност реши ли да се заяде с теб/ с мен ... Мачът е свирен. По темата: стереото нахвърля разни линкове/ снимки/ цитати или без коментар, или с неразбираем поне за мен такъв. Изглежда сякаш местата в лудницата са малко и като приберат tutiv, пускат стереото и обратното.
_________________ Хайде де!
|
| Вто Мар 16, 2021 12:23 pm |
|
|