|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:05 am
Разбиха ми тавана и ме окрадоха
| Автор |
Съобщение |
|
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Бе, вий майтап си правите, а на мен фитиля ми запали ръцете.
Мислех, ако по-ранко получа координати да използвам стартовите ускорители на Ракетата за разпалване на барбекюто, че бях гладен, но не би!
Пък и Лоуренс Арабски (Батето)все ме дебне с няколко бири ... Ужас!!! Не знам какво е скрил вътре - "Каменица", "Загорка" или коктейл "Молотов" (не, че няма да изпием и него за здравето на IGBT!)
Пържолите ги отнесе гарга. После се оказа, че е щатен сътрудник на МОСАД, върна ги и се извини на чист арабски, според Батето. Малко бяха накълвани, вероятно там трябва да са били "бръмбърите". Пилешка им работа...
И кебапчетата изчезнаха мистериозно. По линия на ГРУ научих, че КГБ ги бройкат и са решили, че това са контрабандни С-400. Върнаха ги, но маломерни. Отрязали им бойната глава за всеки случай щото била секретна разработка. После долетяха и от CIA и отхапаха и противоположната част. Казаха, че там е двигателя и е опасен.Ще ги унищожават в ЦАТИП "Змеево". Дано Никола Киров и IGBT да намажат, щото са най-близо. Как, обаче ще преглътнат стабилизаторите не знам... После долетяха от FBI, които разследвали врабчетата от CIA за корупция. Отнесоха остатъците от злополучните кебапчета като веществено доказателство.
Мислех, че поне кюфтетета ще оцелеят ... Нали наблизо няма бази на НАТО. Обаче от база "Граф Игнатиево" долетя кьорава и куца чайка с едно крило и половин човка, която каза, че е представител на Царските български ВВС и отнесе остатъка от моята вечеря.
М... му! Лягам си гладен! Да имат късмет да ми звъннат на вратата от МВР или Държавна Сигурност. Късмет - все пак ще вечерям днес!
|
| Вто Юли 11, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Milen_Haskovo
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 8:43 pm Мнения: 172 Местоположение: София / Хасково
|
Без мзйтап, неделята в Димитроврад видях една макара подобна на описаната в първия пост, направи ми впечатление че кабела е като тоя дето се използва по модулите за телефонни централи, в даскалото имаме над 100 такива модула, в даскалото са зелени, а тоя там беше син. Тънък проводник за дреболии... Ама от всичкото изброено само от жицата видях. Беше точно на края на автопазара...
|
| Сря Юли 12, 2006 8:57 pm |
|
 |
|
Dimiter
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 3:18 pm Мнения: 309 Местоположение: Sofia
|
аз бях ,мамка му.............. съвеста ме изяде
кога и къде да върна нещата 
|
| Сря Юли 12, 2006 9:34 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
|
| Сря Юли 12, 2006 9:52 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Абе вие нормални ли сте. Ако наистина го бяха окрали човека а не беше плод на болната му фантазия щяхме ли така да се базикаме с него.
Я да влизате в час 
|
| Сря Юли 12, 2006 9:57 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
то аз не вярвам само си мисля за произхода на нещата на подобен таван
|