Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Grubi, имате ли си метличка
https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/02/14/4 ... dostig_na/

Нед Фев 14, 2021 9:52 pm
Профил
Аватар

dan написа:

НА наща улица оня ден спряха лампите заради кражба-нощем е тъмно оттогава :evil:

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Нед Фев 14, 2021 10:16 pm
Профил WWW

Ами не е точно така. Първо те си имат канали и начини, хората прекарват тонове, десетки и стотици наведнъж, никой сериозен картел няма да се занимава с кокошарски неща като да те рекетира да му пренесеш кило две или пък 100, за кило две има милиони мексиканци на опашката, и го правят доброволно. Няма за какво да им станеш интересен, там работят с милиарди. Не се интересуват нито да те отвличат, нито да искат откуп, това им създава само главоболия.
Има много грешна представа за Мексико, най-вече от филмови сценарии. Да брутални са, ако те заподозрат че си от ДЕА, или друга подобна, или че работиш за конкурентен картел тогава си я закъсал, ще се радваш ако умреш още първият ден. Това обаче няма как да стане ако не се буташ където не ти е работа, това за съжаление означава да забравиш за всякакви разходки из природата извън градовете, защото не е ясно на какво ще попаднеш, а попаднеш ли никой няма да пита имаш ли сестра, а коя е, пък ти и да нямаш по добре да си измислиш ще си спестиш много мъки.
Армията принципно патрулира навсякъде, дори в курортите е най-малко, там няма какво да пази, там пазят картелите. Достатъчно са умни за да знаят, че колкото по-малко проблеми толкова повече туристи, респективно клиенти.
Преди 3 години като се бяха появили разни бандити из Канкун и по спринт брейка нямаше кьорав турист, още преди да разбере армия и полиция какво се случва наркосите и разни местни паравоенни формирования за няколко седмици избиха всички тарикати.

Пон Фев 15, 2021 1:42 am
Профил
Аватар

dan написа:

Видях го аз... май ни дума по локалните медии, да не са луди да извършат ритуално самоубийство.
Ни съм я виждал, ни съм я чувал тази реклама. Сметките растат, но са нормални за зимата. Режим няма, не са спирали тока или поне аз не съм видял.

Има една друга майтапчийска реклама -
"Тате, защо няма ток? Защо е студено, и защо няма Интернет?"
" С майка ви решихме да организираме "Средновековна седмица" и да спестим малко пари"

Познай дали децата са съгласни...

Пон Фев 15, 2021 9:42 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Grubi написа:
dan написа:

Видях го аз... май ни дума по локалните медии, да не са луди да извършат ритуално самоубийство.
Ни съм я виждал, ни съм я чувал тази реклама. Сметките растат, но са нормални за зимата. Режим няма, не са спирали тока или поне аз не съм видял.

Има една друга майтапчийска реклама -
"Тате, защо няма ток? Защо е студено, и защо няма Интернет?"
" С майка ви решихме да организираме "Средновековна седмица" и да спестим малко пари"

Познай дали децата са съгласни...

a защо не извикате Грета, да ви каже, как зелената енергия спасява света.... и как не трябва да има АЕЦ ,и т.н.
може би да се абонирате всеки ден да е при някой да го топли :) :?:
защото ако си на някое хубаво място със средногодишна температура(22 градуса по целзии) може ад пползваш вятър слънцв и т.н.
Ако си на много горещо през лятото(пример Калифорния) или на доста студено (Швеция) кат има облаци и безветрие..... плаче майка :)

Пон Фев 15, 2021 1:23 pm
Профил
Аватар

аз няма какво да я викам Грета, тя си е при нас.
Борим се да оставим свят на децата - дали ще имат ток и ядене - незнам. Но природа ще имат - оттам да се оправят.
Слънце, вятър, дъжд и дърва няма да изчезнат скоро - поне тук. Може да се върнем към Викингите...

Пон Фев 15, 2021 1:52 pm
Профил
Аватар

Grubi написа:
.... Борим се да оставим свят на децата - дали ще имат ток и ядене - незнам. Но природа ще имат - оттам да се оправят....

А по нашенско вече не можеш да намериш гора малко гъби да набереш. За Слънчака всеки знае.

Пон Фев 15, 2021 9:13 pm
Профил
Аватар

Ами, гласувайте за една БГ Грета - и всичко ще се върне. Дано - ама надали!

Пон Фев 15, 2021 9:21 pm
Профил
Аватар

Grubi написа:
Ами, гласувайте за една БГ Грета....

Да бе, аз като видя оригинала - все едно гледам филми на ужасите, пък хич не ги обичам.
Като гледам нашите "опазвачи на природата" - мутренски сериали, дето и тях мразя.
Като гледам реакцията на местните: пост-апокалиптика - и по нея не си падам много.
И т.н., в големи филми се вкарахме! А БГ едно благо имаше - природата...

PS Това хлапе определено има нужда от помощ на свещенник-екзорхист или от два яки шамара и месеци без шоколад, снаксове и газирани напитки!

Пон Фев 15, 2021 9:43 pm
Профил
Аватар

Абе Бонго...вземи се в ръце.
Прочети какво иска, къде е израсла и т.н. Не е първата, няма и да е последната. Освен това знае какво иска, и си е осигурила бъдещите занимания и финансиране.

Въпроса е ние какво правим, направихме и ще направим, че да ни харесва у нас и около нас?

Нито съм и любител, нито последовател, дори напротив - но преди физиономията и поведението и да събудят бяс и да търсиш шамари и екзорсисти...пак си помисли.

Пон Фев 15, 2021 10:45 pm
Профил

Швеция голяма, толкова ли няма кой да я остави в някоя горичка да живее на воля с кума лиса, баба меца и кумчо вълчо ...

Пон Фев 15, 2021 11:13 pm
Профил
Аватар

тя най-вероятно живее с тях, но по скоро ще живее между Стокхол-Брюсел и Сан Франциско/НюЙорк. Не я мислете нея...

Пон Фев 15, 2021 11:17 pm
Профил

бе тя кво иска не съм много запознат, ама прави остро впечатление че тия дето искат нито зависи нещо от тях, нито могат да го постигнат, а тия които могат - те пък се правят че не разбират

оня ден чета "новина" елън мъск бил давал нам си колко милиона (100 май) за метод за декарбонизация на въздуха, въпреки че такъв метод е известен от милиони години, обаче всички се правят че дърво не са виждали, просто защото не носи тлъста печалба преди края на тримесечието

Пон Фев 15, 2021 11:40 pm
Профил
Аватар

RIP Rupert Neve... в интерес на истината даже не знаех кой е, но истoрията е интересна и нещата които е оставил също (спецовете ще кажат)
https://www.rupertneve.com/company/history/

Вто Фев 16, 2021 3:43 pm
Профил

Колко мозъчни промивки са нужни за да си помислиш и изречеш на глас подобна малоумщина
https://youtu.be/m0c3BscdH4g

Пет Фев 19, 2021 3:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1197  Следваща