Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Разбиха ми тавана и ме окрадоха 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Абе IGBT защо нищо не спомена за балистичната ракета и ония 2 та щпионски спътника дето бяха до вратата в ляво.
Ами онова лазерното оръдие дето го беше сложил в кашона от микровълнова.
Ама най ми хареса портативния анихилационен генератор с който се захранва лазерното оръдие.

Ама да знаеш че не беше добра идея да слагаш портативен ядрен заряд дето да се взривява при отварянето на вратата. Разбира се че обирджиите на високотехнологични тавани не сме прости да влезем директно. Къде къде беше по лезно да се разгадае 255 символния код на охранителната система и да се излъже ретиналния скенер.
А оня тъп андроид воин дето го беше сложил да пази вътре беше леко поръждясал от дъждовете напоследък и се беше поомотал в кабела за репинговане и беше изпаднал в безпомощно състояние след като си беше ударил главата в купчината трансформатори.

А какви интересни неща с извънземен произход имаше там. С едно от тях помогнахме вече на Pirev отново да вдигне щангата :)
Да си жив и здрав и все такива хубави неща да ми събираш

Пет Юли 07, 2006 9:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз днеска ходих да Стара Загора, ама беше по обяд. Т.е. имам алиби. А и бях с кола. Щото то такъв обир иска поне два ТИР-а като логистична поддръжка :wink: .

Пет Юли 07, 2006 9:26 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ахахахах, Кольо, браво бе :prayer:
Кофти идея е имал пича за кодовата брава, копи пейст алгоритъма за километрите на A8...трагедията наистина е голяма, за съжаление са взели и прототипа на лазерния убиец на комари, с който IGBT смяташе да ни покаже че не се шегува....съжалявам и за радиоуправляемата количка със 40'000 обортния мотор....смяната на името няма да му помогне, още първото му изречение ще го издаде :lol: И аз като всички останали мисля, че без IGBT форума ще е малко по-скучен, но нека да не се възгордява от това, ще му дойде и на него времето да порасне :)

Поздрав за всички ви, наздраве (пийте и едно за мен, днес удъртявам малко :D ), НАЗДРАВЕ! :partyman:

Пет Юли 07, 2006 9:32 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Момчета стига сте се оправдавали ами дайте да говорим по същество ......

Значи продавам :
48 фоторастерни датчика(Carl Zeiss Jena) над 10'000 БГ електролитни кондензатора(малък капацитет 1-220мкФ),10 големи трансформатора по над 500 вата всеки ,над 20'000 чипа(матрични резистори,таймери на сименс(SAB8284 мисля)и останалото логики 74LS147 и 74174).Продавам също и 250 чисто нови релета с вграден таймер OMRON работещи на 100V.Голямо количество компютърен хардуер-Дънни платки,видео карти,HDD,FDD,Sound cards,захранвания(2 от тях оригинални на DELL),4 макари с меден проводник както следва 0,31/800 метра.0,13/ 3 макари по 300 метра всяка,една нова неразпечатана макара с 10'000 метра проводник за репинговане(макарата е червена а проводника е син,на макарата има надпис че е правен в щата Илиноис в САЩ,30 килограма EI студено валцовани ламели с 10% силиций,една кутия с Flyback трансформатори,моторчета от ЦД(в кутия от ТХО HR).

Офертата важи до утре :lol: :lol:

Едит : Темата може би е за пазар :lol: :lol: :lol:

Пет Юли 07, 2006 9:34 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Вече не става само с тирове. Това е високотехнологичен таван все пак.
Без подкрепата на 3те спътника нищо нямаше да стане.
Трябваше и отряд от спец частите за всеки случай,никога не се знае какви изненади има на такъв таван.
И разбира се спретната бригада от 100 цигани за да се изнесе всичко в срок.

PS. MYGBT нали говорихме че тия неща ги вземаш за лична употреба. Ква е тая търговия. :)
Ако обичаш не продавай оная ракета че може да попадне зад океана и да ни я върнат като подарък :twisted:
Разбрахме се че ще и монтираш дистанционното от количката и ще я пращаш до луната.

Последна промяна Nikola Kirov на Пет Юли 07, 2006 9:43 pm, променена общо 1 път

Пет Юли 07, 2006 9:37 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Поздрав за всички ви, наздраве (пийте и едно за мен, днес удъртявам малко Very Happy ), НАЗДРАВЕ! Partyman

Хищник, да нямаш рожден ден днес? Ако е така честито !!! Аз очаквам дъщеря ми да се роди днес (чакам момиченце всеки момент
:wink: )

Пет Юли 07, 2006 9:38 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
MGBY написа:
Цитат:
Поздрав за всички ви, наздраве (пийте и едно за мен, днес удъртявам малко Very Happy ), НАЗДРАВЕ! Partyman

Хищник, да нямаш рожден ден днес? Ако е така честито !!! Аз очаквам дъщеря ми да се роди днес (чакам момиченце всеки момент
:wink: )

Ехе, сигурно не можеш да си намериш място от чакане :wink: Наздраве и от мен за настоящия рожденик и за бъдещата рожденничка =D> =D> =D>

Пет Юли 07, 2006 9:44 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Какъв хубав ден само.

Пирев има пак щанга.
Хишника си има рожден ден.
Дъщеря му се ражда на MYGBT
Нашата съвместна таванска операция успешна.
IGBT в шок от разкритията .........

Exa,ако може всеки ден да е толкова хубав :)

Пет Юли 07, 2006 9:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
MGBY, стискаме ти палци ! :D

Пет Юли 07, 2006 10:10 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Благодаря :wink: Аз ги стискам от няколко дена :wink:

Пет Юли 07, 2006 10:12 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
MGBY ще става татко :D .Честито и от мен.Да ти е жива и здрава.

Пет Юли 07, 2006 10:26 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Stanislav написа:
MGBY ще става татко :D .Честито и от мен.Да ти е жива и здрава.

Ти нали ни напусна бе - ма айде щом е за дъщеричката - може 8) .

ПП. Кольо - ти що издаде всичко бе, пък аз толкова усилия да положа да свържа ЦРУ, ФБР и "оная агенция" с теб та да можете да оберете тавана и с помоща на ракетата и другите работи да могат вече да хванат Осама Бин Ладен 8) . Ей несериозни хора - така ли се прави конспирация - без бой всичко да си кажат :? .

Пет Юли 07, 2006 11:39 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Споко бе,арабите не гледат в нашия форум, пък и да разберат е късно вече. :)

Пет Юли 07, 2006 11:47 pm
Профил

Мнение 
Абе за арабите не знам, ама ти си по опасен ... според мен CIA си ги ползвал само да свирш инфо как да влезеш в тавана, сега сигурно си свалил от mapquesta координатите на белия дом и ги въвежда в ракетата .. знам та аз талибан с талибан .....а на мен само кабел ми пробутваш а .....и то чужд ....

p.s. ...... какво ли ще си помисли някой анализатор на CIA когато му изплюе линка към форума ..... нали не забрявяте че"големият брат" слухти много здраво, особенно за такива нещица ....... сега вече Кольо го закъса .. сигурно вече тюлените летят към стара загора .... само дето тм вода нема ама .....

Съб Юли 08, 2006 2:51 am
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение 
..Това което ще се случи, че ще бъдете (опс.. вече "бъдем") проучени обстойно... :roll: Може на някой да му излезне късмета с някоя руса, знойна мацка, която да го вербува за CIA :lol:

Съб Юли 08, 2006 3:13 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща