| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
преди малко го прочетох в дира - лумпените атакуват щом и в софия има платен протест в подкрепа на тръмп... мащабна организация за преврат да видим до къде ще стигне "демокрацията" явно вече изборите не са част от нея 
|
| Чет Яну 07, 2021 12:33 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Аз познавам хора, които заради лични убеждения, подкрепят Тръмп. Говоря за съвсем нормални хора, които нямат нищо общо с лумпените.
|
| Чет Яну 07, 2021 12:52 am |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
"К'вот човек сам си стори - цяло село не може да му го напакости !" ... ми тъй де - и нии сме дали нещо на света !!!
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Чет Яну 07, 2021 12:54 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Руските тролове са виновни, оскверниха им чистата и свята демокрация! 
|
| Чет Яну 07, 2021 12:55 am |
|
 |
|
nik
|
и аз познавам хора които заради лични убеждения се напиваха до безпаметност системно, е, в резултат на това някои от тях вече не са между живите, но... иначе бяха съвсем нормални хора когато са трезви, шарен свят... няма идеални хора, всеки си има някакви отклонения
рек, дълго време се говореше че лошите и страшни руснаци стоят зад кеймбридж аналитика, всеки ден от сутрин то вечер се набиваше по медииите, докато не излезна истината че всъщност е хамерикански бизнесмен и руснаците нямат нищо общо, от тогава тишина, кеймбридж аналитика повече не се споменава по никакъв повод никъде, чудна работа...
|
| Чет Яну 07, 2021 12:58 am |
|
 |
|
lcr
|
Ник, не знам ти как си, но аз съм стигнал до извода, че не е нужно, един човек да представлява психическа развалина за да има убеждения, различни от моите.
|
| Чет Яну 07, 2021 1:05 am |
|
 |
|
nik
|
а аз съм стигнал до извода че човек може много трезво и точно да преценя едни неща, и в същото време абсолютно глупаво да постъпва за други след време едни си вземат поука, други не и продължават по старо му аз съм от тези които си вземат поука, и се старая да го правя не само от собствените грешки, т.е. опитвам се да си вадя поука преди да съм настъпал мотиката която е настъпал човека пред мен
|
| Чет Яну 07, 2021 1:06 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Малко ви беше tutiv на вас!
|
| Чет Яну 07, 2021 2:29 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Бонго - това няма нищо общо. Може с nik да не мислим еднакво - за мен е малко краен, ама поне има някаква теза, изложена по начин който дразни само ицо  Не ги знам какво делят двамата, ама освен искрите между тях, засега друго няма. За разлика от онова недоразумение. А истината винаги е някъде по средата. Опитвам се да не изпадам в крайности и да се замислям когато се правят опити да ми се налагат крайни мнения. Виждам как голямата ми щерка залита в крайности и как и действа американската пропаганда - чак ми става смешно като почне да се пени по адрес на Тръмп  Не знам по кви канали и идва - препдолагам че от онлайн дружките и зад океана.
|
| Чет Яну 07, 2021 10:05 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11287 Местоположение: Добрич
|
Има страшно много хора дето вярват в Тръмп. И то толкова заблудено вярват, че няма начин да са платени. Просто такава вяра не се купува и с милиарди  Интересно ми е дали ще изтраят Тръмп още две седмици... По принцип американците имат традиция да не закачат бивши президенти. Импийчмънт и с това се приключва. Но нещата вървят към прецедент в случая 
|
| Чет Яну 07, 2021 10:37 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами той много се оля... Ако си беше приключил кротко, можеше да разчита, че няма да го закачат. Сега обаче хич не е сигурно...
Макар, че пак може да решат да си го спестят, то е като да ровиш в купчина лайна... все мирише и цапа ровещия. Ако го погнат ще има да квичи и да се тръшка та ще се чуе на Луната. А САЩ имат нужда от спокойствие в момента.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Яну 07, 2021 10:41 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11287 Местоположение: Добрич
|
И аз досега бях 100% убеден, че няма да го закачат...
Но сега слушах речите и на Ромни и на другите републиканци и се убеждавам, че няма как да го оставят. Просто той им разказа играта. Всичко можеше да мине като поредната конспирация. Демократите откраднаха изборите и т.н. Даже учудващо добре минаваше като конспирация. Независимо колко абсурдни са твърденията, щото като се замислиш Тръмп оспорва републикански щати, където промените в изборните закони бяха предложени от републиканци, гласувани от републиканци. Републиканци правеха изборите и брояха гласовете. После републикански съдии отсвириха исковете. И накрая републиканци лично отказаха на Тръмп да подменят резултатите... Все едно да се обвинят извънземните ако Герб не спечелят избори, които самите те организират, по техни закони и с гербаджии навсякъде...
Докато конспирациите набеждаваха демократите всичко беше ОК. Републиканците се правеха на ударени и кой до където може ги подкрепяше. Но Тръмп почна да напада и своите хора. Стигнахме до абсурдната ситуация той да съсипва кампаниите на собствените си кандидати. И не знам какво стана в Джорджия ама нещата вървят да загубят не само сигурни места ами и сената като цяло. Не знам каква конспирация може да обясни подобна простотия. А с тия митинги и циркове снощи просто прелива чашата на много републиканци. И те ще трябват да вземат решение - дали да го оставят на мира, което значи да им мъти водите доста години напред. Или публично да го екзекутират, така че от тук нататък който иска да си го приема като светец, но да не може да се меси в избори повече.
|
| Чет Яну 07, 2021 11:06 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Факт - ако продължава да цапа из публично пространство - единствения избор е да го заличат. Тоя сам си реже клоните, един по един.
Аз продължавам да се чудя, как е правил бизнес тоя човек и как е оцелял чисто физически.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Яну 07, 2021 11:17 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Не се интересувам от американската политика, но от това, което чувам, Тръмп ми идва няколко идеи по-голям циркаджия, отколкото трябва да бъде един президент, особено на Щатите. Та се чудя за чий ... го подкрепят и то у нас.
|
| Чет Яну 07, 2021 11:23 am |
|
 |
|
lcr
|
|
| Чет Яну 07, 2021 12:10 pm |