|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:31 am
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Русия
Добри намерения, но дали ще се получи само с разпоредби? https://fakti.bg/technozone/540660-puti ... na-vodorod
|
| Чет Дек 31, 2020 3:37 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Дек 31, 2020 9:43 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Вряд ли... Те читав автомобил на бензин не можаха, та на водород ли. Но това ни им пречи да ТАРИКАТЕЯТ
|
| Пон Яну 04, 2021 11:27 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Яну 04, 2021 12:01 pm |
|
 |
|
nik
|
мда.... аз се чудех от къде е това недоверие в нашата полиция а то било заради руските тролове... те сигурно полицаите са само честни и почтени хора и рушвет никога не биха взели, ама руските тролове ги омаскаряват... и политиците сигурно са омаскарени от руските тролове...
|
| Пон Яну 04, 2021 1:40 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
На мен един-единствен път ми е искан подкуп, от катаджии преди десетилетие, и още ме боли сърДцето задето им дадох - бях на голям зор и не ми беше до глупости. Всеки мошенник, дори Ало-цингетата, бързо разбират пред кого какъв номер минава иначе ги отвява естественият подбор. И ся върви ми раздухвай, че въобще не зависи от отделния човек, просто полиСията ни е гадна. А една лъжа като се повтори 100 пъти... Любимците ни: https://www.youtube.com/watch?v=dFWJF5Wd5Eohttps://www.youtube.com/watch?v=dACYJWAMQ50и хиляди други. Много тролят руските тролове 
|
| Пон Яну 04, 2021 6:32 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Бе тя пропагандата се излива на талази от всичките им телевизии, ти за троловете си се закахърил. Троловете са из интернет дето по младото поколение ги отсява и рядко хващат дикиш, ама ела да видиш дъртите - зяпат руски телевизии, щото не разбират други езици, и работата е плачевна. Баща ми напоследък като се заговори за политика и все едно тутивчо ми говори ...
|
| Сря Яну 06, 2021 12:44 pm |
|
 |
|
nik
|
всъщност, ако трябва да се придържаме към фактите - от години руснаците не смогват в догонването на хамериканската пропаганда, ама интересно защо тоя факт се игнорира, все говорим за второ и трето място, а за първенците мълчина 
|
| Сря Яну 06, 2021 2:48 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Лошото е, че не виждам никаква защита. Няколко хиляди човека, добре организирани успяват да направят такива поразии из цял свят които и много милионни армии трудно биха постигнали. И при положение, че излиза толкова евтино да се манипулира просто не му виждам края в обозримото бъдеще. За масово критично мислене у хората се искат години за да се възпита, да се отрежем от масовите медии също практически не е възможно ...
|
| Сря Яну 06, 2021 2:48 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Холивуд постигна много в борбата с комунизма, факт 
|
| Сря Яну 06, 2021 2:49 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Не е съвсем така. Като по-млад и по-глупав считах Холивуд и Сиенен за най-опасното оръжие, но реално не е така. Американската/западна пропаганда е контрапродуктивна, вреди им на тях и помага на Русия и Китай.
|
| Сря Яну 06, 2021 4:31 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И Сиенен и Холивуд са основно за вътрешна консумация. Както и съответните им руски аналози.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Яну 06, 2021 4:33 pm |
|
 |
|
nik
|
пропаганда не означава само за навън, вътре също си водят масирана пропаганда, и не само по си ен ен и холивуд, това си е цяла религия, от безобидната на пръв поглед шапка "мага" през безобидното уж хората си "споделят" по фейса, до ежедневни мозъчни промивки по всички възможни начини и средства
|
| Сря Яну 06, 2021 5:04 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Щото в БГ е много по-различно: след излизане си миеш ръцете, а след гледане на ТВ очите и ушите.
Днес излязох и дадох цели 18лв за най-тъпо FM радио: в кухнята застопорено на "Хоризонт" (уж най-обективните). За дърт "кас'тофон" няма място, разните му там плеъри се правят на много хай-тек, а това просто му ръгаш щепсела когато ти стане скучно - като радиоточка. По "Хоризонт" има разнообразни и най-често добри предавания, приятна музика, пък и с новините не си назад.
PS: Направи ми впечатление леко неадекватната реакция на чакръците за Туне и Волуме - дали не са цифровизирани?! Ще го отворя някой ден.
|
| Сря Яну 06, 2021 5:30 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
@nik да де ама американофилите обикновено имат аргументи (пък били те и грешни), а на русофилите аргументите са "ти си мноо тъп че да не виждаш истината" и до там. Вярвай ми истината е... Не ми е неприятно да ме залива американска пропаганда, ама руската е толкова смешна че чак ми е противна. Ако тутивчетата сменят тона може да почне да хваща.
|
| Сря Яну 06, 2021 9:07 pm |
|
|