Отговори на тема  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
tutiv ВЪН! 

Хайде да се освободим от недоразумението tutiv
1 Да остане 23%  23%  [ 11 ]
2 Да му се даде втора възможност (до кога?) 6%  6%  [ 3 ]
3 Де се разкара 65%  65%  [ 31 ]
4 Друго 6%  6%  [ 3 ]
Общо гласове : 48

tutiv ВЪН! 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: tutiv ВЪН!
Сакън - Бонго не го барайте... С него поне мое стане лаф. Докато с оная руско/китайска латерна - тц.

А вие двамата какво имате да делите? Да не би преди време да сте имали спор за някое гадже че така се дърлите...

Пон Дек 21, 2020 9:57 pm
Профил ICQ

както вече казах - не се усещаш кога прекаляваш... само че няма да падна на нивото ти и интрижките ти, вместо това ще ти пожелая успехи в живота, работата, и каквото там ще се случва с блокираните профили :) да си знаеш, да не лазиш и ти като бонго след мои постове

Пон Дек 21, 2020 10:02 pm
Профил
Аватар

Видно е, че пак се изпусна и оцапа гащите. И да бършеш и да мажеш, все тая. Няма измъкване.
Написано, цитирано, вече не върви и да редактираш. :D
Нищо де, дано занапред да започнеш да влагаш и някаква мисъл когато пишеш.

Пон Дек 21, 2020 10:06 pm
Профил
Аватар

nik написа:
... да не лазиш и ти като бонго след мои постове

Ъ?!!!
А за Бонго не го мислете много, той няма нужда от анкета да спре да пише, достатъчно е двама-трима свястни, дори само един, да го помолят. Но някои никове не са в тази категория.

Пон Дек 21, 2020 11:25 pm
Профил
Аватар

Бате Бонго да не сте го барнали! Може да има някой странни схващания за света, но със сигурност не е злонамерен.

Пон Дек 21, 2020 11:48 pm
Профил ICQ

itso.t написа:
.... Анкетите са само две ....

Май и с ам-стереото имаше някаква подобна драма

Вто Дек 22, 2020 12:30 am
Профил

аз всъщност визирах да се спре за в бъдеще с такива анкети, и даже уточних какъв тип анкети, ама това беше редактирано умишлено в цитата, за да се завърти интригата. та за това реших че с човек който ми вади думи от контекста за да плете интриги не си струва и го заебах, както и да е

цецо, всеки досадник може да не е злонамерен докато не ти писне на шапката... един системен спамер да се оплаква от друг че го надспамва някак не ми се връзва

Вто Дек 22, 2020 12:40 am
Профил
Аватар

dan написа:
Май и с ам-стереото имаше някаква подобна драма

Не бях сигурен дали само е обсъждано, а не ми се търсеше тъй като не е важно.
А ако има такава анкета, ще е още по-зле за николайнчо и кривата му теза...

nik написа:
аз всъщност визирах да се спре за в бъдеще с такива анкети, и даже уточних какъв тип анкети, ама това беше редактирано умишлено в цитата...

Обикновено човек като иска да каже нещо, го прави по начин който не се нуждае от допълнителни пояснения.

И продължаваш да пишеш без да мислиш. :D
Това не е редактиране на мнение. Такова би било ако променя смисъла му.
Не е и изваждане от контекста. Коментирал съм конкретен абзац.
Нямам намерение да коментирам всичките ти глупости, а и заради не особено голямата стойност на мненията ти, ги чета по диагонал.

Виж, омазал си се до ушите. Нямаш полезен ход, затова по-добре свий перките и си примири. :lol:

Вто Дек 22, 2020 1:00 am
Профил
Аватар

nik написа:
цецо, всеки досадник може да не е злонамерен докато не ти писне на шапката... един системен спамер да се оплаква от друг че го надспамва някак не ми се връзва

Оценката що е то СПАМ е много субективна. Реално тук СПАМ няма, има хора, които участват в някакви разговори, а на други това им пречи. Бонго не седи да мята реклами по темите, а се е изказал някъде, а ти си решил, че нещо в изказването му не е в ред? Ами ли го оборваш с аргументи или подминаваш и толкоз.

Това е форум, не е затворена група. Който не го кефи - не го ползва.

И аз не съм съгласен с твойта и на Рек американофобия, не съм съгласен с американофилията на Димитър, не съм съгласен и със социалистическия мироглед на Бонго, ама какво от това?

Още повече, че целия "спам" е съсредточен в няколко теми, дето и без това са си просто една говорилня. В останалите като цяло няма прекаляване... то няма и писане де :)

Вто Дек 22, 2020 11:11 am
Профил ICQ

itso.t написа:
Анкетите са само две

В рамките на има-няма месец, явно се превръща в мода. Лично аз гласувах за оставане, на мен никой не ми пречи включително някои особи, които се опитват да се заяждат с мен от време на време. Някои хора трябва да се научат на толерантност, хора всякакви на тоя свят, не е възможно човек да се оттърве от всички неудобни за него хора около себе си, по добрият вариянт е да се научи да живее с тях.

Вто Дек 22, 2020 11:29 am
Профил
Аватар

Ами измества се фокуса на форума и това за което лично на мен ми беше полезен някога. Сега като изключим темите от сорта на "как да мигна един светодиод" или "може линякой да ми напише курсовата работа" всичко останало е общи (празни) приказки... говорилня. Обче всички поне спазваха добрия тон. Включително Киров и Димитър, които от време на време се палят малко повече, докато не се появиха тези две неща, не знам как да ги нарека. И съвсем изместиха фокуса на форума, върху техните простотии. Айде оня гларус поне беше в тематиката. Аз рядко излизам от кожата си, ама тая тутрутка един път така ме вбеси че написах възможно най злобния ферман който можех, и като цъкнах "изпрати" настъпах бъг на бозата, заради който не можах да го пусна.

И кое не е спам - да си пишеш тезата в 20 поста с по две думи вътре? Баш си и е спам. И после като си е написал тезата и хората почнат да му отговарят нормално, понеже няма с какво друго да отговори - нападки и обиди - къв си ти че да ме обиждаш бе говно - нито ме познаваш нито ме знаеш какво съм и що съм... Никога не съм си позволявал да обиждам по този начин хора. Честно - такива рядки и миризливи лайна за последно съм срещал в казармата и се надявах до края на живота си да нямам повече досег с подобни грешки на природата - ама на - случва се...

Вто Дек 22, 2020 11:39 am
Профил ICQ
Аватар

Bai Ui написа:
...Някои хора трябва да се научат на толерантност, хора всякакви на тоя свят, не е възможно човек да се оттърве от всички неудобни за него хора около себе си, по добрият вариянт е да се научи да живее с тях.

Не мисля че има спор по тоя въпрос.
Също така, някои хора трябва да се научат, че както на всяко друго място, и в тоя форум има има някакъв ред, неща на които се гледа с добро око, и други на които не се.
И тъй като на Реконструктура не му се занимава, за което напълно го разбирам, тутиту използва тая "празнина" за да пълни форума с тъпоти и да се гаври с останалите.

По-напред в темата Даниел спомена, че тутиту нямал и едно мнение в техническа тема.
Може би е объркал мястото, и има нужда от побутване за да се ориентира? :roll:

Вто Дек 22, 2020 11:47 am
Профил
Аватар

Гаври? Не! Дразни хората. Едва ли може да се изгаври с някого - верятно после ще лежи месец-два в болница ако се опита. Такива хора са бъкани с комплекси - едва ли някой може да ги изреди. Някой от тях са точно такива - че нищо на никого не могат да направят.

И какво да пише в техническите теми? Всъщност пишеше в темите на Калоянчо - ама не беше по техническата част, а по политическата :)

Вто Дек 22, 2020 11:53 am
Профил ICQ
Аватар

itso.t написа:
По-напред в темата Даниел спомена, че тутиту нямал и едно мнение в техническа тема.

Абе ти друга работа нямаш ли си? :)

Вто Дек 22, 2020 12:16 pm
Профил ICQ
Аватар

Цецо написа:
Абе ти друга работа нямаш ли си? :)

Ако имаш оферта, ще се наложи да ти откажа. Не си търся бачкане.

Вто Дек 22, 2020 12:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща