Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Оператор подържащ Esim 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение Re: Оператор подържащ Esim
Гледам ги тези 1nce.com предлагат 500МБ данни за 10 години. Ако искам да пращам по 1КБ информация на определено време за колко пъти ще ми стигнат тези 500МБ? С колко товари служебната информация? И има ли значение дали го пращам този 1КБ през 2,3,4 Г. В википедията гледам, че за моя случай- минимални изисквания за скорост и латентност най-подхожда LTE Cat NB1, но почти никой не го поддържа?

Пон Дек 07, 2020 9:34 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Оператор подържащ Esim
nobodyshadow написа:
Гледам ги тези 1nce.com предлагат 500МБ данни за 10 години. Ако искам да пращам по 1КБ информация на определено време за колко пъти ще ми стигнат тези 500МБ? С колко товари служебната информация? И има ли значение дали го пращам този 1КБ през 2,3,4 Г. В википедията гледам, че за моя случай- минимални изисквания за скорост и латентност най-подхожда LTE Cat NB1, но почти никой не го поддържа?

За колко пакета ще ти стигнат тези 500МБ зависи от протокола, който използваш и колко е голям пакета. При пакети от по 999 байта, бройката ще е 500К, а при пакети по 1001 байта ще е 250К. Гледай етернет трафика и в тази връзка UDP е най-подходящия протокол. Друг въпрос е, че е божа работа след 10г кой номер "G" ще е актуален и каква ще е тарифата.

Вто Дек 08, 2020 10:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3