|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:43 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Spectra ......
Просто така за спорта реших да пусна спектрата да опроводи последната платчица дето мъча ..... не изглежда много зле. Като почна да я опроводявам чъчно ще я пусна по някое време да опроводи слеф като съм наслагал захранване, да видим дали ще се представи по-добре. Аз о принцип съм с добри впечатления от нея, доста шибани платки ми е опроводила и то не лошо, тази специално не е като за нея.
|
| Вто Юни 27, 2006 9:01 pm |
|
 |
|
Predator_MF
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
Да, доста добре опроводява, макар че на места прави доста големи тъпни (като всеки друг ауторутер), това се вижда и на твоята платка. За сметка на това пък можеш да му бутнеш всичко, например тип опроводяване на захранването pin-cap-pin. Определено тоя рутер е доста по-добър от Protel-ския
|
| Вто Юни 27, 2006 9:58 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Spectra ......
И ако на това му викаш добро опроводяване , не че и аз не ползвам specctra, ама в определени граници и много rules.
|
| Сря Юни 28, 2006 12:27 pm |
|
 |
|
Predator_MF
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
E така е, верно, на нищо не прилича, това е обаче резултат от първото опроводяване, където даже елементите не са нареждани благоприятно за опроводяване, като гледам няма и правила за опроводяване
http://www.mcu-bg.com/mcu_site/download.php?id=495
|
| Сря Юни 28, 2006 12:32 pm |
|
 |
|
MGBY
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Дек 22, 2004 2:56 pm Мнения: 347 Местоположение: Хасково
|
Що да няма ве? Даже някъде мисля, че бяхме разцъкали темата за опроводяването ама не помня в коя тема беше....
|
| Сря Юни 28, 2006 4:39 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|