|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:20 pm
Крайно време е да се разкара Карадев от тук
Крайно време е да се разкара Карадев от тук
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Крайно време е да се разкара Карадев от тук
За Карадев: това не беше за теб, моето момче, ти още ли не си разбрал какво ти готвя?!  За Цецо: за тази цел си има "Комиците" и "Шоуто на Слави".....
|
| Вто Окт 27, 2020 12:26 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
карадефф, що съ косиш? Ко сам виноват, че съм ентелегентен, убразован и красиф, а ти си тъп, неубразуван и отгоре на тва грозен? Па и с искането на тези 5 хамелеона мноуууу си пресолил манджата. Само психопат може да очаква, че някой ще ръсне ей така камара пари само срещу малоумни драсканици. При това само бегло търсене в нета по името вади още писания на очевадно ограничен индивид. Бонго, ако си се наканил да го онождаш, недей, че може да му хареса и тогава ще те затрупа с ПЛЦ-та от благодарност. 
|
| Вто Окт 27, 2020 1:06 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
@карадеф, твоя проект за 5е6 EUR финансиран на 0%, ми напомня на оня "КЪСТЪМ 64 ядрен ПИК", дето нито е "КЪСТЪМ" нито е ядрен. Но оптимизЪма ти е похвален  от проекта ти: "...Автоматичните системи се управляват по вътрешна LAN мрежа, USB, Skype, BlueTooth и други...." как ще управляваш по-скайп - някаква "иновация" ли е (може би патент) ?
|
| Вто Окт 27, 2020 1:22 pm |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
бонго мойто момче >>> гледай само да не ти загори тенджерата докат готвиш 
десерт лео >>>> такива хвалипръцковци кат тебе са втръснали на всички отдавна, а пък за това колко си умен и красив, може само да говори един чисто осъзнат г*й, ама кат та гледам нямаш пукнат лев значи си прост осъзнат педе*ас. да, и колко са ми и колко не са ми умни писанията кухата ти лейка не може да смели таз информация ама ти напъвай на канала на топлата вода у софия, поне да ти е кеф кат ходиш до кенеф, да та шиб... у ка*ала грозен прост и лайн*воз...
ps66 >>> това за 64 ядрения кой го каза не знам, ама го взехте за чиста монета и повтаряте кат папагали всички. десет пъти обясних че процесора е по модел на друг техен аз само казах да увеличат рам паметта на 8килобайта. какво толкова не разбрахте не мода да зацепя 
през скайп вече не може, щото микромеките педали спряха апито отвънка, старо е инфото 
|
| Вто Окт 27, 2020 1:31 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Рек, сабуди са, ва!!!
|
| Вто Окт 27, 2020 1:56 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
хи, хи, хи ...  Май е време за по-силни лекарства...
|
| Вто Окт 27, 2020 1:58 pm |
|
 |
|
michev
|
Хубаво де, това за "core 64" съм виновен аз. Изпуснах да добавя "count". Интересно е, че никой не е забелязал, че пише и "Edition: Karadev multicore" под червения надпис на пика  В крайна сметка това беше просто една шега, базирана на някакви спомени от писаниците на Карадев за многоядрен пик
|
| Вто Окт 27, 2020 2:11 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Смешно, смешно... ама като се опре до европари: остатъкът, неизяден от големите Карадевци, отива при такива като нашия - колкото за оправдание. Ще кажете: "Ние европари не щем!". Е, и? Не ги вземайте, само ще ги плащате, и децата ви, и внуците ви... ако останат в БГ. Като луксозните джипки на "фермерите", а ние ядем пластмасови домати от Полша. А в презряното гръчко хората поне къщи си построиха, пък к'во върнаха..... Карадевците и за това нямат акъл!
Последна промяна bongo_x2 на Вто Окт 27, 2020 2:34 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Окт 27, 2020 2:25 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
ми … пиши им да го пуснат 
|
| Вто Окт 27, 2020 2:34 pm |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
браво мичев така та искам нема да им даваш да са съзнаят, само информационна м'гла до спукване 
бонго >>> ше видим ко ше зема, земем, и ко ши прая по нататък, спрете да лопате глупости, гледай те си работата и не са бъркайте в работи дето не ги разбирате и не участвате. кой кви пари зел не зел, големи малки няма никакво значение за вас. като стане работата ше напрайм един банкет софия и готово 
ps66 >> няма нужда вече от това. уеб системи има бол 
|
| Вто Окт 27, 2020 2:38 pm |
|
 |
|
ps66
|
последен въпрос - пуснал си проекта в сектор МСП: какви са финансовите изисквания за МСП и сигурен ли си че отговаряш на тях?
|
| Сря Окт 28, 2020 3:32 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
разликата между селянин и селяндур е нещо като разликата между етимолог и ентомолог. бонго никога не е писал и един пост, който да ме напрегне с разбирането и/или четенето
|
| Сря Окт 28, 2020 8:40 am |
|
 |
|
stefan63
|
|
| Сря Окт 28, 2020 9:25 am |
|
 |
|
ig_ivanov
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Съб Май 21, 2016 9:47 pm Мнения: 577 Местоположение: Бургас
|
Може през скайп, прихващаш уеб-интерфейса и си в джаза. Miranda-та го прави точно по този начин.
|
| Сря Окт 28, 2020 11:16 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Отпускам му още 1 седмица живот. Освен ако по няква странна причина статистиката не се промени 
|
| Нед Ное 01, 2020 5:35 pm |
|
|