Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
платките за двата плц модела пристигнаха :) 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: платките за двата плц модела пристигнаха :)
за цецо >>>> хахахахахаха ама как не са сетих по рано :) че съм лош пример, не прави като него. мноого си остроумен, ама със знак -- цецо :)

нбабане >>> добър въпрос, пускам ги точно за това, ама преди да критикуваш, първо разбери повечето параметри на проекта и после дай мнение, решение, пък проектанта да му мисли дали ше вземе под внимание. а тука форумните богове от първи пост, въпрос, изобщо надпис и почва помията :) е тва според тебе какво е ???
чак пък страхотни и уникални едва ли, не не искам да чувам това, защото винаги ще има нещо което си или съм пропуснал, може да има по-добро изпитано решение, ама това което се случва тука ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ !!!!

великият десерт лео, колко е лео само той са знае ма както и да е :) само някоя шитня ше каже, защо изобщо са обажда не знам :)

Пет Окт 23, 2020 1:20 pm
Докладвай
Профил WWW
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Karadev , можеш ли да споделиш даташийта на твоя кастъм Пик?

Пет Окт 23, 2020 2:16 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ето линк, бат стефко :) чак да е къстъм, силно казано, ама аз им дадох за модел един от тяхните че да го направят по як :)
18F27K42 >>>> https://www.microchip.com/wwwproducts/en/PIC18F27K42
18F47K42 >>> https://www.microchip.com/wwwproducts/en/PIC18F47K42
във пдф файла трябва да има таблица със линкове и за другите модели. 44 пиновия е
https://www.microchip.com/wwwproducts/en/PIC18F57K42
микрочип са направили цяла фамилия, за съжаление от най-големия 44 пиновия трябва да се поръчат 100 броя за да го доставят или поне така пише на сайта им. не знам ако се говори с комет дали може да докарат и по-малка бройка

Пет Окт 23, 2020 3:50 pm
Докладвай
Профил WWW

Отговори с цитат
Ей го Стефане, 64 ядрен "Karadev edition"
Прикачени файлове:
karadev-edition.png
karadev-edition.png [ 227.1 KiB | Прегледано 2642 пъти ]

Пет Окт 23, 2020 4:19 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ето един плц :) който придобив вид със 64 ядрения къстъм ала КАРАДЕВ процесор ;) още малко и ще е пълна конфигурация както е по задание :)

Прикачени файлове:
8ch_plc.jpg
8ch_plc.jpg [ 227.98 KiB | Прегледано 2628 пъти ]

Пет Окт 23, 2020 5:29 pm
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Да, наистина придобива вид... Изолирбанда част от стандартния дизайн за PLC ли е или къстъм фийчър? :)
Между другото, "Bulgaria systems developing" няма никакъв смисъл като израз на английски ако това ти е била целта.
Универсален съвет: никакви надписи винаги е по-добре от грешни надписи

Пет Окт 23, 2020 5:44 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Бат КоКо, не ги слушай (завиждат) ... а платките са яки - с тоя ортогонален дизайн си №1 :)

но … имам едно съмнение - че не знаеш значението на "Core 64" :)

Пет Окт 23, 2020 6:03 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Н'бабане Гт'муан'га написа:
Да, наистина придобива вид... Изолирбанда част от стандартния дизайн за PLC ли е или къстъм фийчър? :)

Бабане, нищо не разбираш от свръхсекретните карадеви технологии. :evil: :)
Изолирбанда е за прикритие на кухненско алуминиево фолио, което пък крие секрета от рентгенови снимки, които могат да бъдат направени от хамерикански или рашънски спътници. Те за това и платките са опроводени така - за скриване на секрета. А 64-ядрения проц е скрит в корпуса на Пика, а в разширителя всъщност се крие ко-процесор с 63 ядра. Що 63, а не 64 ли? Ами, ако връгът все пак докопа платката да си загуби времето в търсене на 64-тото ядро. :D :D :D

Пет Окт 23, 2020 6:25 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Избрано от карадев дот (ко?) НЕТ!!!

Цитат:
за образованието в България !!!!

Уважаеми господин Министър Още един празен и безмислен ден в който тангенс и котангенс и интегралите и логаритмите и анализите на литературни произведения и дълбоките ми познания по история и география не ми потрябваха , а така се надявах тези 50 години да се докажа поне веднъж.
http://www.karadev.net <> blog.karadev.net - чети внимателно печелиш обезателно !!!!
ПРЕДИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ПИСМО ДО КРАЯ !!!!! КАЗАХ ДО КРАЯ !!!!!
ДА ВИ КАЖА ЧЕ МИ ПИСНА ОТ РАЗНИ ЗАВЪРШИЛИ """ВИСШО""" """ОБРАЗОВАНИЕ"""" ПИШМАН СПЕЦИАЛИСТИ С ДИПЛОМИ ПО ЛИТЕРАТУРА, ДА МИ СА ПИШАТ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ В ЕЛЕКТРОНИКАТА И ПРОГРАМИРАНЕТО ЗАЩОТО ПРОГРАМАТА НА УНИВЕРСИТЕТА БИЛА ТАКАВА !!! СПОРЕД ДАДЕНАТА УЧЕБНА ПРОГРАМА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО !!!! и да ми искат по 2000 лева заплата щот били имали диплома !!! тоя не може да прочете първа страница от описанието на процесора, едвам срича на английски, хал хабер няма какво чете и какво пише и означава, ЩЕ МИ ИСКА 2000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЩОТ БИЛ ЗАВЪРШИЛ ЕЛЕКТРОНИКА !?!?!?!?!
АЛОООООО ВЕЧЕ СМЕ 21 ВЕК И ВСИЧКИ ДЪРТИ БУХАЛИ дето преподават НАД 50 ГОДИНИ ХАЛ ХАБЕР НЯМАТ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА И ПРОГРАМИРАНЕ В 21 ВЕК !!!!! тея дъртаци прости изкуфяли са чудят дали ше има грозде на лозето и изобщо не им пука кой какво учи, прави, изпити в „““университетите“““. Ако не сме ние да пълним интернета с примери уроции други материали за електрониката и програмирането тая държава кучета я яли !!!!

ВЪПРОС 1 : КОГА ВЪВ '"""" ВИСШОТО""" '"""ОБРАЗОВАНИЕ""" ЩЕ ВЛЯЗАТ ДА ПРАКТИКУВАТ И ПРЕПОДАВАТ ПРАКТИКА И ТЕОРИЯ ЧАСТНИТЕ ФИРМИ С РЕАЛЕН ОПИТ, ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО ?!?!?!?!?!?!
ВЕЧЕ СЪМ НА 44 И ТАЯ МЕЧТА МАЙ НЯМА ДА МИ СЕ СБЪДНЕ. ДА ВИДЯ ЗАВЪРШИЛИ ЕЛЕКТРОНИКА И ПРОГРАМИРАНЕ ХОРА СЪС ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ В РЕАЛНА СРЕДА НА ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБИ НА КАЧЕСТВЕНА БЪЛГАРСКА ЕЛЕКТРОНИКА И СОФТУЕР !!!!!

Цитат:
ИЗБОР НА ПРОЦЕСОРНО УПРАВЛЕНИЕ
За конкретният процес инжинерите на екипът ...

Рек, време е темата да ходи в коша. :)

Пет Окт 23, 2020 6:47 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
писмото е покъртително - прочетете го до КРАЯ :) http://www.karadev.net/site/index.php/monedubg

Пет Окт 23, 2020 7:04 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ей, откъде го намерихте това бре, голям смях падна докато се опитах да го чета. Туй 2К специалисти са на неговото мнение, разбираш ли - може би толкова пъти е видян някой пост в суратя, незнам иначе как ще има 2000 бройки.
Обаче има едно важно нещо - човекът си има мнение - грешно, правилно, все пак е мнение. Все още е на етап да не знае колко малко знае - странно за мъж на средна възраст, но познавам и други такива случаи.
Бих отговорил по темата за математиката и програмирането, ама е загубена кауза точно тука.

Пет Окт 23, 2020 8:58 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Някой да познава добър психо-пед с добро сърДце? Случаят е спешен!

Пет Окт 23, 2020 9:08 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Нищо не разбрах,
има ли karadev Пик с нещо повече или няма.
Мичев май ме пързаля...

Пет Окт 23, 2020 9:19 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Даааа, що реших че е почнал леко да се променя, че се хабя и акъл да му давам на това лайно :)
Вече няма обещавам.
Най много ако някой път ми е на сгода да му понатроша тъпата тиква че от нея страда :)

Че сега обърнах внимание че го е постнал в Проекти и споделяне.
Реконструкторе, не се прави бе човек, разкарай го това човекоподобното от тук!

Пет Окт 23, 2020 9:41 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
зя изолирбанда е мнооо важен. смешно или не, важен си е и тва си е. ама тая бройка на плц е за вътрешна употреба. на клиента няма да му дам с изолирбанд, споко абер нямате с ко ше ва изненада бат коко. ама открито са забавлявам с вас да ви кажа честно. голям майтап тука и колеги доста ви са смеят :)

бонго бонго, я най добре са върни у конго. тоя пост с психиятрията са изтърка измисли нещо ново. ти където ма пращаш аз от там са връщам ве алоооооооо :) не искат вече да ме прибират там че им са объркаха микромозъчетата на психарите.

а пък по темата за образованието на сайта ми е събирателна статия от мнението на няколко от наистина най-добрите програмисти в България. и аз ги познавам и доста уважавам както и те мен, щото и аз съм им показал някои неща :). ама дъвчете си там киселеца, аз си ва познавам вас :)

пък и за 64 ядра, като дойде ред ше ви направя една лекция че знам 100% ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ от много ядрена архитектура, таблици на преоритет на командите, структуру и архитектура на данните, и още куп други дето не са ИЗОБЩО ЗА ИЗФИРЯСАЛИТЕ ВИ пенсионерски кухи лейки :) ама както и да е, да не са сърди админа че малко си позволявам да ги нареждам :)

за админа, остай още малко таз тема :)

Пет Окт 23, 2020 9:46 pm
Докладвай
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща