Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
lcr написа:
Ако има някаква грешка в работата на Гешев, тя се състои в това, че и той първо бие барабана, пък после действа.

Ми не, проблема му е, че не действа. От всички "знакови" дела, всичките са в трета глуха. Арестуват ги показно и толкоз. След време като изтекат всички законови срокове или ги пускат или им завеждат ново дело и те така...

От всичките май само Иванчева мина 2 инстанции. Другите не могат и до първа осъдителна да ги докарат. Това е главен прокурор, не квартален полицай. Работата му не се оценява в брой арестувани, а в брой затворници.

Чет Юли 16, 2020 12:59 pm
Профил ICQ

lcr написа:
Изобщо - много ми е странно, когато някой реве за законосъобразност а в същото време с охота престъпва закона.

Както и в случая с оная катастрофа мога само да пожелая на тия които така набързо съдят да им се случи, пък тогава ще видим каква песен ще запеят. Първо за всички които коментират, а не е лошо и за прокурора който отправя обвинения, е добре да си прочете всички закони, да тогава да решава дали изобщо има повод за повдигане на обвинения. Има закони, добри , лоши това са, ако закона позволява да ядеш малки деца значи в това няма нищо лошо и е съвсем законосъобразно. Това което правят е не само превишаване на правата им а и брутално погазване на законите. Днес е Божков, утре ще е някой който цял живот е рбаотил, съвестно си е плащал всичко и дори няма глоба за неправилно паркиране. Стига да имат интерес от теб може да си ангел и последствията ще са същите, ето в това е проблема. Не се притесняват тия които са в издънка, притесняват се най-вече тия които са дали живота си да направят нещо и виждат как във всеки един момент то може да им бъде отнето.
А за всички с идеята че има ли някой пари е престъпник и измамник мога само да предложа моето виждане по въпроса, всички тези са боклук и следва да бъдат убити на момента, на секундата, обесени, набити на кол, разстреляни .. мога да измисля и доста по гаднички начини ... писна ми от помияри които цял живот са работили от 8-5, колко са работили е друг въпрос,една стена не са съградили с ръцете си, и само размахват пръст и сочат как този и онзи е крадец, измамник, престъпник ....не защото аз не съм, защото има много хора които не са, лично на мен ми дреме на кура кой какво мисли, сочи и казва, но ме дразнят всички тия мишки които ги е страх да направят нещо и предпочитат сигурното, но са готови да скочат срещу това сигурно ... не ковид друго е нужно на тая държава ...

Чет Юли 16, 2020 1:14 pm
Профил

Цецо написа:

Ми не, проблема му е, че не действа. От всички "знакови" дела, всичките са в трета глуха. Арестуват ги показно и толкоз. След време като изтекат всички законови срокове или ги пускат или им завеждат ново дело и те така...

От всичките май само Иванчева мина 2 инстанции. Другите не могат и до първа осъдителна да ги докарат. Това е главен прокурор, не квартален полицай. Работата му не се оценява в брой арестувани, а в брой затворници.

Ами за това говоря. Иванчева я арестуваха и после се оказа, че е имало, защо. Бр. Галеви, Василев и Божков не ги арестуваха, нито показно, нито никак и сега гонят михаля.

Тони, ти замислял ли си се някога, че у нас има огромен брой честни предприемачи, които бъхтят и не просперират, кой знае, колко именно защото има и такива, които го карат по тънката лайсна?

Изобщо - кой и къде е казал, че всеки с пари е престъпник?

Що така - някой крал, крал, та се насрал от крадене и когато го хванат, бил станал жетрва на политически интриги....
Тези хора си вярват, че са невинни. У тях няма чувство за виновност. Това е психика, която не подлежи на превъзпитание.

Чет Юли 16, 2020 1:30 pm
Профил
Аватар

Тони, пак си на прекалил с въглехидртатите :)

Да не си пак на вендинг диета?

Чет Юли 16, 2020 2:01 pm
Профил ICQ

Мне, зелце с пиуе гризах днес, може би са ми малко въглехидратите.
Просто не понасям когато някой се кефи на това че еди кой си се опитва да го начука на друг еди кой си, като единия го играе добър другият лош. Това ме вбесява, нямам никаква поносимост.
lcr ако приемем че Божков е лошият, защото в конкретният случай изобщо не е толкова прегрешил и сигурно имаше 100 други неща за които да се хванат, дали все пак не трябва да се следва закона ? Не че много ме кефи, реално ни е пряк конкурент, реално ние имаме изгода ако той е прецакан, но аз лично предпочитам да не е по този начин. Днес е той, дори да приемем че има защо, утре ще сме ние, в други ден може да си ти. Да лежиш на тая кълка много съм малък да се занимават с мен е доста наивно. Като приключат с големите ще започнат и с по-малките, оня с асансьорите да не би да е много голям, дребна, или айде средна фирма, но и в него са се огледали. Самият факт, че прокурора се позволява такова поведение е достатъчен да бъде овесен на бесилото и оставен да виси за назидание. Дори да го прави съвсем безкористно защитавайки интересите на народа и държавата това не променя нищо, има закони, процедури ... кажи ми как успяха за 2 дена да сметнат колко такси както добре каза Дедо не е внесъл. Първият ден бяха 200 млн, след това станаха 700, да звучи по-внушително. И как го сметнаха ? От къде знаят колко билета са продадени, самият организатор не знае, това са лотарии, с неизчерпани тиражи, много билети са на консигнация изобщо ...
А другата глупост за която прокурора следваше да се само сезира, национализирането на лотарията автоматично значи невъзможност за изплащане на печалбите. Всички които са имали да получават печалби кой ще ги изплати, оня педал Симеонов, Тотализатора или кой ? С това нещо държавата ощети стотици граждани, като щетите предполагам са за десетки милиони. В този случай има установени практики, лиценза се оставя до изчерпване на тиражите или докато няма повече търсене за тези тиражи, като се спора издаването на нови тиражи и игри, при което организатора има възможността да изплати печалбите.
Изобщо това са безумни действия, така се действа във всяка една сфера.

Чет Юли 16, 2020 7:48 pm
Профил

Когато Гешев арестува Иванчева...Гешев беше в командировка до Москва....
Дали се е разписал за командировъчни ? И ако да- дали не е подсъдно деяние?
Шегувам се...

Чет Юли 16, 2020 10:53 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
а случайно ли е ,че тези подскачаници почнаха горе доле повремео когата хамериканцие отвориха уста за санкции покрай българското трасе на турския(руски) поток?
сега едно служебно правителство ще е много удобно , за да изръси постановление и решения за спиране или отлагане на потока, без каквито и дда е отговорности пред партии и народ.....
ако искате да се обзаложим на някой девелопмент борд, че така ще стане :) :?:

Чет Юли 16, 2020 11:21 pm
Профил

MYXATA написа:
а случайно ли е ,че тези подскачаници почнаха горе доле повремео когата хамериканцие отвориха уста за санкции покрай българското трасе на турския(руски) поток?
сега едно служебно правителство ще е много удобно , за да изръси постановление и решения за спиране или отлагане на потока, без каквито и дда е отговорности пред партии и народ.....

2 бири залагам, че ако има служебно то няма да се ангажира с тоя въпрос.

Чет Юли 16, 2020 11:34 pm
Профил

нещата имат доста по дълга предистория, почти всички събития от момента имат предистория от поне 10-12 месеца. Не мисля че която и да е външна сила има нещо общо с това което се случва.

Чет Юли 16, 2020 11:44 pm
Профил
Аватар

MYXATA написа:

Аз по-скоро си мисля обратното. Радев си има дебела руска връзка. Неговото служебно правителство, току виж пуснало и Белене и патоци...

Докато Баце се мъчи да угоди на всички.

Но и аз мисля като Тони. Според мен главния виновник за това дето се изсипа върху Баце е Божков. Тия снимки и записи са в негов стил.

Пет Юли 17, 2020 7:19 am
Профил ICQ
Аватар

MYXATA написа:

Залагам развойния ми кит за КТ315!

Пет Юли 17, 2020 8:03 am
Профил

Случилото се с Божков няма много общо с боко, освен че е премиер в момента в който се случва. Но божков единствено налива масло в чужд огън. Имам едно усещане, че тия които прецакват божков ще станат още по-силни ако боко сдаде властта.

Пет Юли 17, 2020 9:18 am
Профил
Аватар

А според мен тия компромати със спалнята са си точно Божков стайл.

Пет Юли 17, 2020 11:05 am
Профил ICQ

То пък големите компромати..... :D

Толкова нескопосана работа рядко може да се види. Ама толкова си могат. Има едни хора, които цял живот се ровят в лайната. Не знам дали осъзнават, с плитките си мозъци, че такива "компромати" имат обратен на желания ефект.

По интересното е, че според думите на ББ, това е снимано и подготвено много преди изобщо да гръмне историята с Божков.

Пет Юли 17, 2020 11:50 am
Профил
Аватар

малко е опасно да се пише на тази тема :|

Пет Юли 17, 2020 11:55 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770 ... 1080  Следваща