| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Новини от страната
поредното шоу, спомням си че Изамет правеха контролерите с някакви Мотороли... но това случайно го видях по телевизията и съвсем се обърках - кой на кого и как. Няма смисъл да дават турски сериали, ние си имаме български https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/06/3 ... _djudjeta/
|
| Вто Юни 30, 2020 11:21 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Благодаря на бога, че бачкам в бранш, където 90% са чужди фирми. За съжаление, има и някои успешни български софтуерни компании, няма да се учудя ако държавната мутромафия реши да прилапа насилствено и тях.
|
| Пет Юли 03, 2020 10:55 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Абе неговия случай е малко ела вълчо изяж ме. Сам им се е на бутал, сам е подписвал запис на заповед и после що така... ами как. Сина му го ограбвал..... никой не е отишъл насила при него той е отишъл при тях. Вместо да се занимава с измамници да му беше уредил да му счупят крачетата и ръчичките друг щеше да е изхода.
|
| Пет Юли 03, 2020 11:50 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
|
| Вто Юли 07, 2020 3:26 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Факт, това беше добро включване на тоя, който иначе ми е доста антипатичен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 07, 2020 5:05 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Това с бреговата ивица е хем така хем не баш, отделно широчината на тая зона всъщност варира в зависимост от типа на брега, а ограничението на достъпа е допустим в редица случаи .. не ми се копира нещо цитата но с две думи освен обекти от национално значение, за охраната на държавната граница и др. подобни, има ограничения и в други случаи одобрени със закон ... и накрая ще се окаже че до тази част няма свободен достъп  Точно това пък не ми звучи никак скандално.
|
| Вто Юли 07, 2020 7:12 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
Абе, цялата ивица на народа! Аман от тия с привилегии - Русалка, Св.КиЕ, това, незнам какво още... Значи унищожиха военните бази, за да се настанят тия с летящите чинии. Айде да се махат.
|
| Вто Юли 07, 2020 8:11 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
- ало, базата ли е? - да, базата е - а кой е на телефона? - Иванов - извинете, а вие каква база сте?
|
| Вто Юли 07, 2020 8:14 pm |
|
 |
|
ilkor
|
Сега гледам че се организира масов плаж на същото място в събота 
|
| Вто Юли 07, 2020 9:50 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Граждански десант по море, оле! И на Русалка!
|
| Вто Юли 07, 2020 10:13 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Не знам какъв е статута на Русалка в момента - едно време се носеха слухове че е френска територия. Детството ми е минало там. На около 1 км. южно от комплекса имаше рибарско селище. А свако ми беше рибар и там му беше стоянката. Имаше и няколко рибарски колиби и частни вили - та всяко лято сме изкарвали по 1 месец минимум там. Сега на сателитните снимки се виждат два големи палата и яка ограда. Даже и блатото май е заградено. Съборили са даже и виличките които бяха на хълмчето. Имаше една много джиджена - построена върху две големи скали - и скалите вътре не бяха покрити. Човека беше някакъв художник и беше много красива и от вън и от вътре.
|
| Сря Юли 08, 2020 9:45 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Никой нищо не казва за сега.  Явно са решили да си мълчат, може би спектакъл няма да има - ще чакат да се уталожи тинята.
|
| Сря Юли 08, 2020 10:11 am |
|
 |
|
Grubi
|
последно се опитах да вляза във "френското" селище - 2010, и искаха 50лв. на човек, за да използваш "базата". преди 1989 беше затворено заради франсетата, след - заради Баневи. Незна дали е имало период когато да е било отворено изобщо... Северната половина никога не съм я виждал затворена, с ниския каменист плаж, кортовете и бунгалата. Видяха сметката на всички ни и оградиха всичко, а ние ги оставихме да го направят.
|
| Пет Юли 10, 2020 8:32 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Да, оградиха нещо което не използваме и не смятаме да използваме. Много е гадно...
|
| Пет Юли 10, 2020 10:27 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Северната и сега е отворена. Горе паркинга е платен. Южната е според зависи - като не ги закачат е с пропуск (плащаш да ползваш). Като се вдигне джабала я отварят за свободен достъп, докат се размине...
Като цяло Банев си е боклучец от класата на Гергов и прочие. Типичния куфарен "бизнесмен". Спуснаха му дюшеш активите, отогава само смуче, без да инвестира и развива. Така затри Полимерите, така затри (почти) и Русалка. Не е вложено нищо по инфраструктурата освен козметики.
По абсолютна аналогична схема Г. Гергов се изсра върху "Слънчев ден". Най - хубавия плаж на север от Варна, с много добре развита инфраструктура. Не случайно навремето беше "плажа на ЦК". Цоца, смука каквото можеше и накрая почти пред разруха го продаде. Незнам сега новия какво ще го прави, но ми е страшна мъка да гледам как се затриват качествени бизнеси.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юли 10, 2020 10:32 am |
|
|