| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
 Re: Излита !
В повечето случаи обяснението на вица или нуждата от такова, го разваля или убива...
|
| Сря Юни 03, 2020 10:43 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ние сме едно махало разклатено твърде много - нашето поколение се интересува от всичко - за сметка на сегашните тинейджъри, които се интересуват само от скоростта на интернета за да не им насича фортнайт-а.
|
| Сря Юни 03, 2020 10:59 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Ще се опитам някак да си живея живота с този тежък грях. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Юни 03, 2020 11:11 am |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Юни 03, 2020 10:12 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
и ние го използваме,ама за доста по-некритични задачи, тъкмо в момента пускаме два различни интерфейса, ето че сме с космически технологии : D
|
| Сря Юни 03, 2020 11:04 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Чалгата е зараза! Тъкмо взехме да я изритваме от БГ и тя се разпространи из цял свят. Ъъъ, за музикЪта говоря, де...
|
| Чет Юни 04, 2020 1:11 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
ами хромиума не е лош но до колко е надежден един господ знае, в смисъл че е маса код, бъгове има и ще има няма как то е огромно. Докато го използваш за браузване или за неотговорни юзер интерфейси е едно, но да го сложиш на нещо критично ...знам ли. Иначе за всякакви и терфейси и визуализации от които не зависи нечий живот си е идеално, не е чалга, просто не е музика за сватба или погребение ...
|
| Чет Юни 04, 2020 8:38 am |
|
 |
|
Bai Ui
|
Да си припомним че Е.М. е предимно софтуерен специалист и създателя на ebay преди да го критикуваме за избора му на софтуер. Има много интересна история - като тийнейджър създава някаква електронна игра на BASIC, с която забогатява.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Чет Юни 04, 2020 9:39 am |
|
 |
|
Private
|
На програмистки език какво ще рече този цитат от посочената в Twitter статия? Разговор от преди пет години? Много или малко време е това в софтуерния бизнес? Коментари на опозиционен ТВ канал: > Исторический старт NASA. Чем ответит «Роскосмос»? // Колонка Михаила ФишманаМладежът гърчи Рогозин & Co., а и в коментарите екшъна продължава.  Материалът си струва изцяло, само ще подчертая два фрагмента: > У главы ULA Tory Bruno в твиттере спросили, почему компания использует для ракеты Atlas российские двигатели RD-180
|
| Чет Юни 04, 2020 10:11 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
|
| Чет Юни 04, 2020 10:47 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Само така Бонго. Никаква чалга, само Опера. Като кОлтурни хора. 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Чет Юни 04, 2020 10:49 am |
|
 |
|
Private
|
 |  |  |  | fred написа: Аз също съм за Мъск и то много. Тук дори за малко да ме сложат на кладата за възхищението ми от него.  Такива като него върнаха романтиката в инженерната професия, безбрежните хоризонти. С такъв човек може да работиш и за по-малко пари, важни са преживяването и преодоляването на предизвикателствата. Защото днешното време e пълна скука и превръщане на хората в стадо олигофрени. Tреперят всички новият модел на Apple с колко десети от милиметъра по-тънък ще е и какъв ще е радиусът на закръгление на ръбовете му. Властта и ресурсите са в маркетинг специалистите, а не в инженерите. А едно време като студенти си пием питието на морският бряг, над нас една огромна луна и по нея ходят американските астронавти. Светът и бъдещето изглеждаха безкрайни. Това което ме притеснява е ще успее ли Мъск в това с което се е захванал, прекалено е за един човек. Да, може да наема и хора които са специалисти в областта, гарантирано и така прави. Само че дали ще горят със същият огън като него, ще работят ли със същото себераздаване? С тези дейности и срокове като неговите това е задължително. Пък и простата логистика, когато са много хора и дейности неизбежно възникват проблеми от координирането. Ставаш силно зависим от външни хора и дейности, мoжеш да дадеш всичко от себе си, но провалът да дойде отвън. |  |  |  |  |
|
| Пет Юни 05, 2020 7:02 am |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
М-да, изглежда, че и вдъхновението хамериканците считат за собствен неповторим приоритет. Дали не са го вече патентовали като изобретение в местното си патентно ведомство?  .
|
| Пет Юни 05, 2020 8:06 am |
|
 |
|
Private
|
|
| Съб Юни 06, 2020 6:08 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ннам, ама като говорим за Америка и някой насериозно намеси Русия (или обратното), спомените ме връщат в едни години, от които слава Богу излязохме... Също не разбирам к'во толкова трябва да ми дреме за Мада Раша (или УСА), че да ми хвърчат слюнки при споменаването им. Отделно: не съм и не желая да емигрирам в нито една от двете.
|
| Съб Юни 06, 2020 6:39 pm |
|
|